Şimdi Ara

Dell’in Windows 10 telefon prototipi ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2-3 sene öncesine kadar umudum vardı bu platformdan ama şimdi ise pek bir umudum yok. O kutulu tasarımı ben beğeniyordum şahsen keşke daha iyi olabilselerdi ama tren kaçtı hatta hızlı tren olup iyice farkı açtı.

Geçmiş olsun WP.

• 1 senedir s6 edge plus kullanıyorum, önceki telefonum windows phone 8.1 htc 8x, o telefondan hiç bir farklı birşey yaptığım yok. Tek fark çok nadiren uygulama indirip hemen siliyorum. Yani benim gibi telefonu sadece telefon amaçlı kullanan kişilere windows phone yeter ve artar bile. Çoğu kişi kullanmadan yorum yapıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: biktimmk

1 senedir s6 edge plus kullanıyorum, önceki telefonum windows phone 8.1 htc 8x, o telefondan hiç bir farklı birşey yaptığım yok. Tek fark çok nadiren uygulama indirip hemen siliyorum. Yani benim gibi telefonu sadece telefon amaçlı kullanan kişilere windows phone yeter ve artar bile. Çoğu kişi kullanmadan yorum yapıyor...

Uygulamaların kalitesi ? Windows telefonlardaki uygulamalar kadar işlevsiz uygulama görmedim. Ferrari ile Tofaş Şahin'i kıyaslayıp ikiside araba aynı yolu gidiyor demek sizin ki.
  • her yerde kablosuz conti olabilir haberi... 950 lerde yokmu bu özellik

• Aynı resimleri geçen gün surface phone diye yayınlamadınız mı?

https://forum.donanimhaber.com/m_121603938/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Aynı resimleri geçen gün surface phone diye yayınlamadınız mı?

https://forum.donanimhaber.com/m_121603938/tm.htm

Of çok fena yakalamışlar Ekrem
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesur0606

her yerde kablosuz conti olabilir haberi... 950 lerde yokmu bu özellik

Continuum'un çıkış amacı zaten kablosuz olması ama "teknoloji editörleri" bilmiyorlar mı, öğrenmek mi istemiyorlar orasını bilemem. Haber siteleri takmış bir dock istasyonuna öyle gidiyor.

Şuan Continuum olan tüm modeller kablosuz çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Orijinalden alıntı: biktimmk

1 senedir s6 edge plus kullanıyorum, önceki telefonum windows phone 8.1 htc 8x, o telefondan hiç bir farklı birşey yaptığım yok. Tek fark çok nadiren uygulama indirip hemen siliyorum. Yani benim gibi telefonu sadece telefon amaçlı kullanan kişilere windows phone yeter ve artar bile. Çoğu kişi kullanmadan yorum yapıyor...

Uygulamaların kalitesi ? Windows telefonlardaki uygulamalar kadar işlevsiz uygulama görmedim. Ferrari ile Tofaş Şahin'i kıyaslayıp ikiside araba aynı yolu gidiyor demek sizin ki.

Android vs wp karşılaştırması yapmadım, tecrübelerimi söyledim. Windows phoneda kullandığım uygulamalar bana göre daha kaliteli. + TELEFON AMAÇLI KULLANAN KİŞİLERE yeter dedim. Sürekli aaa yeni uygulama var hemen indirelim diyenlere değil. Onlar androidide beğenmezler. Dediğim gibi windows 8.1 den hiç bir farklı işlem yapmıyorum androidle şuanda. Kaldı ki windows 10 çıktı uygulamalar yavaş yavaş çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.