birincisi, şarjı 2 haftadır çok çabuk doluyor ve 1saatte bitiyor....
ikincisi ekranı çok çabuk kirleniyor. temizlemek istiyorsun etrafa daha fazla dağılıyor. maalesef..
bu konularda bilgisi olan arkadaşlar.... yardımmmmm...
Arkadaşım öncelikle laptopu kapalı konumda şarj etmeni tavsiye ederim. Eğer yine aynı şekilde çabuk şarj olup çabuk bitiyorsa adaptörde sorun olabilir.
Ekran temizliği konusunda da piyasada satılan temizlik kitlerini kullanmanı öneririm.
öncelikle paylaşım için teşekkürler. arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. forumda arama yaptım ama sorunuma benzer bir sorun bulamadım. dell ınspıron 6000 dizüstü bilgisayarımın yön tuşlarının olduğu bölümden arada sırada metalik bir klik sesi geliyor. neden olabileceği hakkında fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
paylaşım için herkese teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: Askt
öncelikle paylaşım için teşekkürler. arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. forumda arama yaptım ama sorunuma benzer bir sorun bulamadım. dell ınspıron 6000 dizüstü bilgisayarımın yön tuşlarının olduğu bölümden arada sırada metalik bir klik sesi geliyor. neden olabileceği hakkında fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
paylaşım için herkese teşekkürler
Biraz geç bir yanıt olacak ama muhtemelen yön tuşların yerinden çıkmış ve tam oturmamış olabilir.
paylaşım için teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: viyolaci
paylaşım için teşekkürler...
Rica ederim. Birilerinin işine yararsa ne mutlu.
pardon ama sadece ben mi ilk mesajı göremiyorum. "Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi" diyor. bu yüzden kendinibil'in paylaşımından yararlanamıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme