Şimdi Ara

dell 6000 e extra güc?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dell 6000 ıme nasıl bı guc katksı yapablırım fıkrı olan?

• quote:

Orjinalden alıntı: ralphemre

dell 6000 ıme nasıl bı guc katksı yapablırım fıkrı olan?
    ne için böyle bi uygulamayı uygun görüğünüzü belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilir.
  • ram olsun ekran kartı olsun bunların arttrımı mumkun mu?
  • ram . hardisk işlemci bunları rahatlıkla değiştirebilirsin fakat ekran kartı değişmiyo. çünkü anakarta gömülü.
  • kac tane ram slot var bı fıkrın var mı?
  • 1 sene kadar DELL 6000 kullandım.Güzel ve stabil bir alet.Ben M750 işlemcili modelini kullanmıştım.

Alet içinde 2 adet ram slotu var.M750 işlemcili modelde 80 GB hdd var.Yanlış hatırlamıyorsam bu hdd SATA hdd'ydi.Güncelleme yapmak istiyorsan basit olarak yapabileceğin 2 tip güncelleme var.Birincisi makine içindeki ramleri çıkartıp yerlerine 2 adet 1 gb ddr2-533 mhz veya ddr2-667 mhz ram alabilirsin.Sıcak fırsatlara bakarsan 26-30 YTL arasında değişken fiyatlar ile ram satışı yapılmakta sıfır olarak.İkinci olarak da hdd kapasitesini arttırailirsin.Laptopu aldığın yere maksimum kaç gb hdd desteğine sahip olduğunu sorup ona göre 120 - 160 - 200 veya 250 gb hdd takma imkanına sahip olabilirsin.ama büyük ihtimal 160 gb hdd'yi dell 6000 destekleyecektir.Ekran kartı paylaşımlı olan model yanında bir de X300 ayrı ekran kartlı modeli var DELL 6000'lerin.iki türlüsünde de ekran kartı upgrade olayı yok.

Kolay gelsin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTO VON BISMARCK -- 20 Ocak 2008; 12:01:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

1 sene kadar DELL 6000 kullandım.Güzel ve stabil bir alet.Ben M750 işlemcili modelini kullanmıştım.

Alet içinde 2 adet ram slotu var.M750 işlemcili modelde 80 GB hdd var.Yanlış hatırlamıyorsam bu hdd SATA hdd'ydi.Güncelleme yapmak istiyorsan basit olarak yapabileceğin 2 tip güncelleme var.Birincisi makine içindeki ramleri çıkartıp yerlerine 2 adet 1 gb ddr2-533 mhz veya ddr2-667 mhz ram alabilirsin.Sıcak fırsatlara bakarsan 26-30 YTL arasında değişken fiyatlar ile ram satışı yapılmakta sıfır olarak.İkinci olarak da hdd kapasitesini arttırailirsin.Laptopu aldığın yere maksimum kaç gb hdd desteğine sahip olduğunu sorup ona göre 120 - 160 - 200 veya 250 gb hdd takma imkanına sahip olabilirsin.ama büyük ihtimal 160 gb hdd'yi dell 6000 destekleyecektir.Ekran kartı paylaşımlı olan model yanında bir de X300 ayrı ekran kartlı modeli var DELL 6000'lerin.iki türlüsünde de ekran kartı upgrade olayı yok.

Kolay gelsin hocam.

sıcak fırsatlar dediğiniz nedir? donanımhaber.com bünyesinde olan bir şey mi acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanımhaber bünyesinde sıcak fırsatlar köşesi var.FORUMLAR kısmında bakabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sacredbrown

quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

1 sene kadar DELL 6000 kullandım.Güzel ve stabil bir alet.Ben M750 işlemcili modelini kullanmıştım.

Kolay gelsin hocam.

sıcak fırsatlar dediğiniz nedir? donanımhaber.com bünyesinde olan bir şey mi acaba?

evet

• OTTO VON BISMARCK, egegokhn cevaplarınız için 2nize de teşekkür ederim. şimdi bi göz atıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.