Şimdi Ara

-Dell 15 7559 Kullanıcılar Klübü - Gtx960(4gb) i7 6700HQ (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.580
Cevap
120
Favori
260.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet çıkarabilirsin 16ya. DDR3L olmalı alacagınız ram kesinlikle dikkat edin ona.
    Düz ddr3 çalışmaz. Arkadaşım ddr3l olan laptobuna ddr3 düz almış yanlışlıkla elinde kaldı
  • hakan0725 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, 1buçuk yıl oldu alalı yavaştan takviyelere başlayayım, bu işlerden anlıyorsan SSD (aslında ihtiyacım yok şimdilik ama FM gibi oyunlarda performansa etki ederse alabilirim) tavsiyesi de verebilir misin 240 da olabilir 400 civarı da, fazlasına gerek yok, teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSD olarak bende bunu düşünüyorum :https://www.incehesap.com/samsung-850-evo-mz-n5e250bw-fiyati-33766/?ref=akakce&v=1.70.5

    16GB olan modeli kullanıyorum Windows kullandım yıllarca ama ilk defa uzun zamandır format atmıyorum. Gayet memnunum sadece 1050 furyası ilgimi çekiyor 960m'in pabucu biraz dama atıldı
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler kaydettim bunu, vaktim olunca bakarım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fmden ne gibi bir performans bekliyorsunuz tahminimce loading ekranı diyorsunuz tabiki fark ediyor. Ama fps konusunda hiçbirşey beklemeyin oyunlardan ssd alırsanız.

    Fm loading performansı.https://www.youtube.com/watch?v=3ASUswWNhTI

    Buda gta v loading ekranı baya fark var.https://www.youtube.com/watch?v=9Ic6ttIGZEE

    Burdada başka oyunlar.https://www.youtube.com/watch?v=vCItBX8288Y

    Ek olarak SSD şart bence. Hddler zamanla kalkar diye tahmin ediyorum. Şuan ssd pahalı bir teknoloji oldugu icin hdd devam ediyor.
    SSD olarak bunu kullanıyorum. SSDde sadece windows ve programlar yüklü. Oyunlar hddde hepsi. Hızlı açılsın dediginiz oyunu ssdye kurabilirsiniz.https://bilendenal.com/urun/kingston-sm2280-g2-120gb-22x80mm-m.2-sata-iii-ssd-sm2280s3g2-120g/?identity=2346777642450301808
    Sen üst yorumdaki arkadaşın link attıgı 240gb olanından alırsan daha iyi olur fiyat farkı yok çok bütçen yetiyorsa. Alırken dikkat edin msata m.2 olcak alacagınız ssd uzun çıbık gibi olanı digerlerinide çeviriciyle kullanıyorlarda gerek yok sen msata m.2 olanını alacaksın dikkat et.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan0725 -- 15 Kasım 2017; 1:29:50 >




  • hakan0725 kullanıcısına yanıt
    çok sağol hocam soracagım her şeyi yazmışsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar , benim model 4k 16 gb olan.Guzelim ekrana su deymesi yuzunden 1000 liralik panel gitti , simdi n11 den 1080p Fhd panel alip taktirsam , herangi bir sorun yasar miyim ? Tavsiye ve onerisi olan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ürünün menteşesinden dolayı alt kasa kırılması oldu cihazın alt kasasını orjinal bir şekilde nereden temin edebilirim
  • Quantum Core kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sorun yasiyaciginizi zannetmiyorum. Soketleri aynidir muhtemelen. Bende 1080p ekrani degistirip 4k yapmak istemistim ama satilik panel bulamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackHeart89 kullanıcısına yanıt
    Servise yollasaniz daha saglikli olur sanirim cunku bu cihazin hastaligi olan bir problem. Benimde kasa zamanla gevsiyor 2 hafta bir vidalarini sıkıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar teknik konuda bilgili arkadaslarimiza ihtiyacim var. Malum m.2 ssd fiyatlari cok yukseldi zamaninda almadigim icin cok pismanim. Laptopumda suan 240 gblik bir ssd var ancak kapasite yeterli gelmiyor. Biliyorum okuma/yazma hizi yeterli olmaz ama m.2 adaptoru alip usb bellek veya micro sdyi bir sekilde entegre edip kullanabilirmiyiz. ( Neden usb girislerini kullanmiyorsun diyecek arkadaslar icin; sadece meraktan soruyorum )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizin fan çalışması nasıl benim eski bilgisayar asus k55vm günlük işler chrome, müzik, office, film gibi işlerde %90 oranla fan hiç çalışmıyordu. Ancak bu bilgisayarın fan çalışma eşiği çok daha düşük bana kalırsa günlük işlerde hemen fanını orta seviyede çalışıyor(oyunlardaki kadar değil). Üstelik aşağıdaki düşük sıcaklık değerlerine rağmen.
    Bilgisayar ilk açıldığındaki sessizliği her zaman alamaz mıyım? Ne yapmam gerekir?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jet1X

    Arkadaşlar sizin fan çalışması nasıl benim eski bilgisayar asus k55vm günlük işler chrome, müzik, office, film gibi işlerde %90 oranla fan hiç çalışmıyordu. Ancak bu bilgisayarın fan çalışma eşiği çok daha düşük bana kalırsa günlük işlerde hemen fanını orta seviyede çalışıyor(oyunlardaki kadar değil). Üstelik aşağıdaki düşük sıcaklık değerlerine rağmen.
    Bilgisayar ilk açıldığındaki sessizliği her zaman alamaz mıyım? Ne yapmam gerekir?


    ?




  • Arkadaşlar bu laptopun dahili mikrofonunu nasıl kullanıcağım kulaklık takılıyken ? sadece kulaklık takıyorum direk dahili mikrofonla bağlantısını kesiyor
  • Jet1X kullanıcısına yanıt
    Bende ısınmadan çalışmıyor evet dediginiz gibi. İntte falan gezerkende arada açıyor ama uzun süreli degil kesiyor hemen bide kesinlikle cihazın altında fan kullanmayın tamam sogutucu koyun ama çalıştırmayın ciddi anlamda toz dolduruyor içini bende zalman zm-nc2000 var eski bi sogutucu baya iyi üflüyor çift laptop fanı var içinde ama cihazı arkadan açtım kaba temizlik için açtım fena toz bastırmış içine odama sürekli paspas atılıyor ve masamda sürekli siliniyo.
    Bu ss attıgınız sıcaklıkda bende kesinlikle fan açmıyor kolay kolay sadece 45 50dee biraz durursa sogutmak amaçlı açılıyor. Bios güncellemelerini yapın fanlarla ilgili bir güncelleme gelmiş olabilir.
    Bide sizin cihaz 7559mu ? 7559un i5 5300Hq versiyonunu şimdi gördüm. Yalnız Asusun fan açmaması iyi birşey degil bence.




  • hakan0725 kullanıcısına yanıt
    7559 modeli ama yurtdışında getirdim. Bende zaten bu sıcaklık değerlerine rağmen neden açıyor fanı ona hayret ettim.

    Bilgiler için sağolun hocam.

    Asus da ayrıntılı güç seçeneklerinde güç tasarrufuna alıp işlemci %1 yapıyordum. Microsoftun kendi ayarlarından. O şekilde çoğu zaman açmazdı fanı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jet1X kullanıcısına yanıt
    Aslında bir çok nedeni var siz en son biosu yukleyin birde.

    Mesel salliyorum en basiti ısıyı algilayan sensorde bir sıkıntı olması bide ben max islemci kullanimini 90 yapmistim 100e cikiyo mesela hic isinmadan fan aciyor. Sadece isinmayla calismiyor bunun fani anladigim kadariyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Josephanzel J kullanıcısına yanıt
    You can check best ram of year on thishttps://gamingpcguru.com/best-ddr4-ram-your-pc/
    this will help you
  • Arkadaşlar bu laptop ile battlefield 1 oynayan var mı? Bend fan filan yok kitabın üstüne koyarak oynuyorum ama low'da 64 kişilik haritalarda 30 40 arası bir fps alıyorum hatta çok yoğun olduğunda daha da düşüyor. Bu normal mi sizce ? Soğutma alsam altına faydası olur mu ki ?
  • Arkadaşlar selamlar, ben klavyeyi değiştirmek istiyorum daha önce bu işe kalkışan oldu mu Almışken de aydınlatmalı almayı düşünüyorum. Türkiye'de satılan yer biliyor musunuz? Yoksa illaki yurt dışından mı getirtmek zorundayız? Hatta bulabilirsem eğer silikon almak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.