Şimdi Ara

Delirtecek bu modem beni... el atın lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar USRobotics wireles adsl2+ router usr9111 modemi kullanıyorum.
    Çıldırmak üzereyim , ne hikmetse durup dururken modem kendi kendini resetliyor age of empires 2 oynarken bir anda savaşın ortasında atıyor delirmek üzreyim , modemi camdan aşağı atasım geliyor gerçekten
    1 değil 2 değil 3 değil ne lanet sinir bozucu bir şey bu !
    Zaten ne ilginçse bir siteye biraz fazla yüklenirsem o site 3-5 dakikalığına kapanıyor bende.Bu google'da bile geçerli.
    Sorun dns'de dedi ttnet bilmişleri , dns'yi sildim google dns kullanıyordum normalde.Hala aynı problem hayır yani sorunun modemde mi ttnet temi olduğuda belirsiz.
    Modemin herhangi bir ayarı varda o mu yapılmamış buda belirsiz.
    Modemimde sorun olduğu kesin olduğunu anlasam gidip şimdi modem alacağım :@
    Lütfen bir yardım eli uzatın , her an ttneti arayıp telefondaki personele haykırabilirim

• Arayın TT neti servis gelsin modemi değiştirirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para falan almıyorlar mı ?
    Öyle bir ihtimal vermiyorum neden derseniz para almıyoruz bile deseler faturaya yansıtıyorlar diye biliyorum.
    Ayrıca dün bir şey dikkatimi çekti , ev telefonu çalınca ve sanırsam biri cevaplayınca modemin bağlantısı kopuyordu.
    Bu neden olur acaba ?
    Eskiden ttnetin genel bir sorunu vardı bu konuda fakat şimdi neden olduğu konusunda fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc332

Para falan almıyorlar mı ?
    Öyle bir ihtimal vermiyorum neden derseniz para almıyoruz bile deseler faturaya yansıtıyorlar diye biliyorum.
    Ayrıca dün bir şey dikkatimi çekti , ev telefonu çalınca ve sanırsam biri cevaplayınca modemin bağlantısı kopuyordu.
    Bu neden olur acaba ?
    Eskiden ttnetin genel bir sorunu vardı bu konuda fakat şimdi neden olduğu konusunda fikrim yok.

eskiden almıyorlardı ama artık her arızaya geldiklerinde 10 tl alıyorlar çok saçma ödediğimiz fatura yetmiyo gibi bide arızayı parayla yapıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.