Şimdi Ara

Delireceğim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu 30 bin tl ye dizel fiesta yada polo gibi araçlar almaktansa, lpgli civic auris gibi araçlara yöneldim. Fakat takıldığım konu bu araçlar benzinde 8-10 lt yakarken lpg de kaç yakar? Lpg alıpta km ye 40 kuruş verip telef olmayalım sonra? bana acilen 25-30bin tl arası az yakan fakat sürüşü keyifli bir araç önerirmisiniz b sınıfı c sınıfı benzin dizel farketmez yeterki az yaksın çok kaçsın eski vtecler gibi. (vteclerde radarımda fakat kasaları çok eskidi). Lütfen yardım edin araba araştırmaktan hayatıma devam edemez oldum nerdeyse... yardım lütfeeeeen

• Lpg dizel hemen hemen tl olarak aynı yakar. Kormanıza gerek yok. Ben 30 bine avensis alırdım tabi benim tercihim
  • Avensis çok güzel çok oturaklı araç test ettim fakat yaşım gereği(yaş 23) biraz daha çevik ve genç işi araç lazım mesela civic auris corolla focus yada belki b sınıfı bir araç polo fiesta fln yeterki sakin sürdüğümde az yaksın basıncada hayır demesin ve sorunsuz olsun (mesela astralarda lpg sıkıntı çıkartıyormuş subap başlarında ondan ona bakmıyorum)
  • punto verelim size
  • Ya civic alin yada auris ikisinide motoru lpg icin bicilmis kaftan . Hem guclu hem sorunsuz hemde lpg ile dizel ekonomisi veriyor . B sinifi almamaniz mantikli , dizel olacak diye kibrit kutusu kadar arabaya binilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 24 Ekim 2013; 13:47:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 Aurisim var.Yeni Prins Lpg taktırdım. Bayramda uzun yolda, 19 kuruş yaktı.Hızım 100-110 km. Şehir içindeyse 26 kuruş civarı yakıyor.Yakıt açısından çok memnunum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.. -- 24 Ekim 2013; 13:50:09 >
  • Bravo 1.4 tjet veya Mitsubishi Lancer 1.6 invite bakın derim..
    (benzinli alıp lpgnizi kendiniz taktırın.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizin yaşlarınızda sayılırım. Avensis kullanıyorum. Eski aracım civicti, şimdi avensisle adeta bal+taze kaymak+sıcacık çıtır susamlı ekmek yiyorum :) Civic kuru simit gibi Avensisin yanında :)
  • bravo t-jet ler lpg ile uyumsuz diye biliyorum yanlışmıyım? lancer ı yazdım aklımın bi köşesine. böyle bastımmı zıplıcak basmadımmı koklayacak bir araç lazım resmen bana çünkü çok dengesiz kullanırım arabayı bazen tofaşçılar gibi bağırta bağırta bazen en sağ şeritte dede kıvamında civic çok çok hoşuma gidiyor fakat 9 lt benzin yakan araba lpg de 11-12 litreyi çok rahat görür diye düşünüyorum aurislerde hep pahalı millet arabasının değerini biliyor. aslında demin 1.25 fiesta gördüm az yakıyorsa bide üstüne tüp taktırıp yakıt düşünmeden gezmekte aklımı çelmiyor değil şimdi anladınızmı neden delirmek üzere olduğuumu onlarca çeşit araba onlarca seçenek var insan araştırdıkça çıkamıyor işin içinden bana öyle bir araba söyleyin ki limitler dahiilinde küçük kaçamaklara izin versin güvenli olsun ve basmadınmı yakmasın bu arabayı öneren kişi ankaradaysa yemin ediyorum bi hediye parfüm alıp gidicem yanına teşekküre

• aliengin A kullanıcısına yanıt
    puntolar hakkında sıfır bilgim var desem yalan olmaz daha önce ne ailede ne çevremde fiat kullanan olmadı. ne tür bir punto bahsettiğin ustam dizelmi benzinlimi donanımı yakıtı naısldır bir açıklarsan müteşekkir olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliengin

punto verelim size

punto tjet mi meselaa
  • multijet 1,3 mesela
  • Seat cordoba modellerine bakmalısın stylance donanım seviyesine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cordoba da listeye alındı hocam sağolasın
  • bu arada söylemeyi unuttum "araç kesinlikle manuel olacak" otomatik vites kadar beni sıkan ve delirten başka bişey daha yok arabalarda (premium markaların otomatiklerini hariç tutuyorum)
  • bir yerde honda city gördüm şuanda 1.4 benzinli manuel 27-28 civarı son kasası nasıl bu araç bilen varmı neden kalktı üretimden hondanın sitesinde göremedim
  • hiç uğraşma kıa ceed dizel al bin az yakar çok kaçar bir araç bak istersen bi.. yada lpg dersen cerata...
  • Benimde aklımda Avensis var bir kaç ay sonrası için o fiyatlara.

• Çevik bir araba istemesem bende kesinlikle avensis yada mondeo düşünürdüm çok güzel arabalar vesselam...

Kia hakkında iyi şeyler duydum fakat en çok duyduğum şey piyasasının çok kötü olması ne kadar doğrudur bilemem ama ister istemez bir ön yargı oluşuyor insanda..

Bu arada son üstünde durduğum seçenekler : Civic(vtec değil 2007 üstü olan fd6), auris(1.6 lpgli), fiesta (1.25i lpgli), fiesta (1.4 tdci), polo (1.4 lpgli), polo (1.6 tdi tabi bu fiyatlara bulmak çok zor temizini) bunlar hakkında yorum alabilirmiyim kullananlardan. kesinlikle al veya aman uzak dur dediğiniz modeller varmı bunların içinden
  • gitarist1186 kullanıcısına yanıt
    insan ahzı torba değil ki çamur at izi kalsın misalı ben 2009 da aldım ceed 1 yıl kullandım bir haftada da sattım neyse kişisel görüşünüz hakkınızda hayırlısı..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.