Şimdi Ara

Delili Ortadan kaldırmanın cezası varmıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir bıcaklama olaydının delilini etraftaki çöp kutusuna atmak ve ortadan kaybolmak suçmudur...yaşım 16 ve atan kişide benimacaba en kötü olasılıkla ne olur?

• bıçağı falan mı attın bıçakladığın kişiyi mi attın ayrıca
  • bıçağı yakındaki çöp kutusuna attım....bıçaklayan kişi ise olay yerinden hemen kaçtı
  • Yaşın tutmuyor.Onun için ıslahaneye atarlar.Ondan sonra orda hergün koğuş ağaları tarafından tecavüze uğrarsın.Dışarı çıkınca ya gay barlarda komi olursun.Yada kapkaççı filan olursun.Ayrıca evladım sanane delilden niye temilzliyon milletin delilini.
  • ya arkadaşlar bu olay olurken okulumdan bir hoca gördü ve o bıcağı bana getir dedi...bende''ama hocam'' falan derken,bıcaklanan çocuk bayıldı...bende hocaya söyleyerek bıcağı çöpe atıyorum hocam dedim ve yaralı çocuğu hastaneye götürdüm
  • yuru gıt lan bu forumdan dınsız
  • Diğer suçun yanında senin ki suç sayılmaz ama iş ilerlerse ortaklıktan yada örtmeye çalışmaktan sana bi uğrarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meşale yakma cezası nedir
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erman Olm Sen Yanmadın Korkma
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbuzik

Yaşın tutmuyor.Onun için ıslahaneye atarlar.Ondan sonra orda hergün koğuş ağaları tarafından tecavüze uğrarsın.Dışarı çıkınca ya gay barlarda komi olursun.Yada kapkaççı filan olursun.Ayrıca evladım sanane delilden niye temilzliyon milletin delilini.

Akşam akşam koptum ya...
  • Bişey olmaz niyetin kötü değilse sorun olmaz zaten o bıçak çöpten alınmıştır bile....
  • kardeş lafına dikkat ette konuş....valla beni içeri alırlarda tüm DH halkı ile planladık derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanunal01 -- 15 Mart 2008; 21:17:34 >
  • hatta bıçaklayanın sen oldugunu bile düşünebilirler bıcakda çunku senın parmak izin çıkar
  • soyle suclu olur ermancıgım suc delılerını yok etmeye calıstıgın ıcın olur ama asıl fail sen olmazsın
  • ayrılmayın bulunduğunuz yerden..hatta kalın..ekipleri yönlendiriyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ermanunal01

bıçağı yakındaki çöp kutusuna attım....bıçaklayan kişi ise olay yerinden hemen kaçtı

cok buyuk h.yarlık etmissin bu 1
    o bıcakta seninde parmak izin kalmıs bu 2
    adam kactı demişsin o yakalanmazsa ve sen yakalanırsan kendini nasıl savunursun onu bilemem
  • bıçaklanan çocuk kimin bıçakladığını biliyosa bişey olmaz bence(tabi sen deilsen:P)
  • zaten bıcaklayan arkadaş itiraf etmiş...ve bir gün nezarethane de tutup bırakmışlar...ama cuma günü okula gelip soruşturma yapmışlar
  • TCK 281 (1) Gerçeğin meydana çıkmasını engellemek amacıyla, bir suçun delillerini yok eden, silen, gizleyen, değiştiren veya bozan kişi, altı aydan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Kendi işlediği veya işlenişine iştirak ettiği suçla ilgili olarak kişiye bu fıkra hükmüne göre ceza verilmez.

arkadaşın itiraf ettiylse, savcılık senini böyle bir şey yaptıgını anlarsa hakkında dava açılır, asliye cezada yargılanırsın ama hakim ceza vermeyebilir takdir yetkisi büyük yaşın küçük herhalde
  • Söyleyeceğin şey. Çocuk ölecekti bir anda panik oldum o anda birisi ortada duran bıçağa basıp düşebilir yada öğrenciler alıp birbirlerini yaralayabilirler diye o panikle aklıma kimse görmeden çöp kutusuna atmak geldi. Ve hemen yaralıyı hastaneye yetiştirdim. Şeklinde bir savunma yazdırabilirsin. Avukatın halleder takma kafana o kadar.
  • takma kafana ya , bu arada bıçaklayan çocuğu nasıl bir gün bekletip saldılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.