tesbih çekmek ayrı sokakta şak şuk tesbih sallamak ayrı bunada Atatürk ü alet ettiniz ya yuh diyorum size bu arada cevap yazmadan önce sözlükden delikanlı nın anlamını bir okuyun derim
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Delikanlı adam forumda sormaz kullanacağı tespihi kendisi seçer alır Delikanlılık dış görünüşle, simgelerle vb şeylerle olmaz. Birşeyler paylaşılınca anlaşılır. Bazı kavramların imaj ile kıstası yoktur.
osmanlı kabadayısı olmak için kullanıcaksan hiç alma
quote:
ama İcma ile de sabit olmuş müekked bir sünnettir. Tesbihleri parmakla saymak ve tesbih kullanmak câizdir
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki: (Her namazdan sonra 33 Sübhanallah, 33 Elhamdülillah, 33 Allahü ekber sonra, “Lâ ilâhe illallahü vahdehü lâ şerîke leh lehül-mülkü ve lehül-hamdü ve hüve alâ külli şey’in kadîr” diyenin deniz köpüğü kadar günahı olsa da affedilir.)
tesbih bunun içindir
Bir kadın için kolye bileklik v.b. gibi şeyler aksesuar ise bir erkek içinde tesbih aksesuardır. Benim full gümüş alman fiberim var vede osmanlı kehribarım var biri zengin biri diğeri zevk işi sen ver tercihini.
Kehribarin yeri ayridir benim icin.
kehribar zaten osmanlıdan gelen bişey ve oluşum süreci yüzyılları buluyor ayrıca söylentilere göre bazı hastalıklarada faydasıda varmış.
quote:
Orijinalden alıntı: fiLdisi
tesbih kuLLanan deLikanLı mı oLuyor vayy yavrum bee üLkemin bıçkın bağrı açık deLikanLısı seni =)) eLinde tesbih saLLayan bir adam gördüğümde ana avrat düz gidiyorum içimden =)) çok ameLe i$i yani=)
önce düzgün bi yazı yazmayı öğren yaşın kaç diyor adama bide. liseli seni
Valla bende tesbih kullanana gıcık olanları anlamıyodum ama su resimden sonra anladımki harbi kullanan delikanlı olmuyo.Birbirinden bagımsız iki şey.Sanırım amele paylaşmıs elinde tesbih olan zatı paylaşanlara diyorum şu resimde bak delikanlıya imajımı verdiniz yoksa bak her kullanan delikanlı değil imajımı ? Bence 2.si kesinlikle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme