Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
24
Favori
70.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 12:43:31 >

http://eslau.ca/ Smartphone veya benzeri bir mobile aygıttan İngilizce gramer çalışmak, test çözmek isterseniz Kanada menşeeli güzel bir site.

http://www.eslfast.com/ Oku + Dinle. Hem reading hem de listening yapmak isteyenler için her gün bir okuma parçası. Gayet başarılı bir site.

Oxford Bookworms Yayınlarının Beginner seviyeden, Advanced seviyeye kadar onlar hikaye kitapları mevcut. Bu kitapların orijinalini almak çok pahalı,
    indirimde olanını bulmakta çok güç. Onun için en iyisi google'da ziplenmiş pdf dosyalar var. Bunları bulup indirmek.

Oxford Bookworms, Penguin Readers, McMillan ve Cambridge yayınları favorilerim. Bu kurumların kitapları çok profesyonelce hazırlanmış.

Diğer başka eğitim kurumlarının kitapları genelde seviyeyi tutturamıyor. Mesela bir keresinde Capadocia yayınlarının Elemantary seviye hikaye kitabını
    almıştım fakat okuyamamıştım. Çünkü kitap hiç te elemantary öğrencisi için uygun değildi. En azından intermediate seviye kelime ve gramer bilgisi gerektiyordu.
    Bende okuyamamıştım o kitabı. O yüzden yukarıda saydığım kurumlar bu işi en iyi bilenler ve en iyi kitapları hazırlayanlar.

Çok isteyen olursa bana p.m.'den mesaj atsın. Arşivimde ki pdf leri mail atarım. Böylece kitap taşımak yerine ister bilgisayarınızdan, ister smartphone nunuzdan veya
    e kitap okuyucunuz varsa ondan kitapları her yerde okuyabilirsiniz.

İngilizcesini geliştirmek isteyenler için şu internet o kadar büyük bir hazine ki... Maalesef facebook, oyun ve video izlemekten başka bir iş için kullananı pek göremedim.

Son bir öneri :

Reading = Writing'i geliştirir. (Yani kitap okursanız, yazma kabiliyetiniz gelişir.)
    Listening = Speaking'i geliştirir. (Ne kadar çok dinleme yaparsanız o kadar çok anlamaya ve dolayısıyla konuşmaya başlarsınız.)

Reading tabi ki yapılmalı ancak listening ondan bir adım önde olmalı kanımca. Anlıyorum ama konuşamıyorum dememek için,
    yazma, okuma, dinleme faaliyetlerinden hiçbiri ihmal edilmemeli. Yoksa gelişimimiz güdük kalır. Bir tarafı eksik kalır.

O bakımdan özellikle listening için bir kaç tavsiyem olacak.

Youtube'da ingilizce eğitimi veren channel'lar var.

Bunlardan gördüğüm kadarıyla en iyileri:

- MisterDuncan
    - HugoSite
    - gngdoan
    - private english club (peppy club)
    - teacherphilenglish

Bu yazdığım isimlerle youtube search kısmında arama yaptığınızda eminim ki bu kanallara ait eğitim videoları karşınıza çıkacaktır.
    Tavsiyem bir an önce youtube dan bu videoları download edip izlemeye başlamanız. Çünkü internetten videoları izlerken, takılma vs... olabiliyor.
    Youtube açıkken ilgi dağılabiliyor vs... En iyisi indirip sorunsuzca izlemek. Ben öyle yaptım. Mozilla Firefox tarayıcıma youtube video indirme
    eklentisi kurdum. Ve oradan işime yarayacak tüm videoları indirdim ve izliyorum. Böylesi en güzeli.

Ben de orta seviye gramer bilgisine sahibim. İlerletmek için uğraşıyorum....
  • up
  • bu konuda en çok longman-penguin ve oxford yayınlarının kitapları mevcut. Ben yaklaşık 70 adet aldım, şuan 50 tanesini bitirdim. Bir yandan yavaş yavaş normal romanları okumaya çalışıyorum. Okumak en iyi yol, ancak böyle kalıcı olabiliyor öğrendiklerin.

@sendogann , Akmar'dan 5-6 tane penguin yayınevinin kitabını aldım, gayet başarılı seviyelendirme mantığı.. bu seriden devam edeceğim..
    quote:

Orijinalden alıntı: sendogann

bu konuda en çok longman-penguin ve oxford yayınlarının kitapları mevcut. Ben yaklaşık 70 adet aldım, şuan 50 tanesini bitirdim. Bir yandan yavaş yavaş normal romanları okumaya çalışıyorum. Okumak en iyi yol, ancak böyle kalıcı olabiliyor öğrendiklerin.

http://eslau.ca/ Smartphone veya benzeri bir mobile aygıttan İngilizce gramer çalışmak, test çözmek isterseniz Kanada menşeeli güzel bir site.

http://www.eslfast.com/ Oku + Dinle. Hem reading hem de listening yapmak isteyenler için her gün bir okuma parçası. Gayet başarılı bir site.

Oxford Bookworms Yayınlarının Beginner seviyeden, Advanced seviyeye kadar onlar hikaye kitapları mevcut. Bu kitapların orijinalini almak çok pahalı,
    indirimde olanını bulmakta çok güç. Onun için en iyisi google'da ziplenmiş pdf dosyalar var. Bunları bulup indirmek.

Oxford Bookworms, Penguin Readers, McMillan ve Cambridge yayınları favorilerim. Bu kurumların kitapları çok profesyonelce hazırlanmış.

Diğer başka eğitim kurumlarının kitapları genelde seviyeyi tutturamıyor. Mesela bir keresinde Capadocia yayınlarının Elemantary seviye hikaye kitabını
    almıştım fakat okuyamamıştım. Çünkü kitap hiç te elemantary öğrencisi için uygun değildi. En azından intermediate seviye kelime ve gramer bilgisi gerektiyordu.
    Bende okuyamamıştım o kitabı. O yüzden yukarıda saydığım kurumlar bu işi en iyi bilenler ve en iyi kitapları hazırlayanlar.

Çok isteyen olursa bana p.m.'den mesaj atsın. Arşivimde ki pdf leri mail atarım. Böylece kitap taşımak yerine ister bilgisayarınızdan, ister smartphone nunuzdan veya
    e kitap okuyucunuz varsa ondan kitapları her yerde okuyabilirsiniz.

İngilizcesini geliştirmek isteyenler için şu internet o kadar büyük bir hazine ki... Maalesef facebook, oyun ve video izlemekten başka bir iş için kullananı pek göremedim.

Son bir öneri :

Reading = Writing'i geliştirir. (Yani kitap okursanız, yazma kabiliyetiniz gelişir.)
    Listening = Speaking'i geliştirir. (Ne kadar çok dinleme yaparsanız o kadar çok anlamaya ve dolayısıyla konuşmaya başlarsınız.)

Reading tabi ki yapılmalı ancak listening ondan bir adım önde olmalı kanımca. Anlıyorum ama konuşamıyorum dememek için,
    yazma, okuma, dinleme faaliyetlerinden hiçbiri ihmal edilmemeli. Yoksa gelişimimiz güdük kalır. Bir tarafı eksik kalır.

O bakımdan özellikle listening için bir kaç tavsiyem olacak.

Youtube'da ingilizce eğitimi veren channel'lar var.

Bunlardan gördüğüm kadarıyla en iyileri:

- MisterDuncan
    - HugoSite
    - gngdoan
    - private english club (peppy club)
    - teacherphilenglish

Bu yazdığım isimlerle youtube search kısmında arama yaptığınızda eminim ki bu kanallara ait eğitim videoları karşınıza çıkacaktır.
    Tavsiyem bir an önce youtube dan bu videoları download edip izlemeye başlamanız. Çünkü internetten videoları izlerken, takılma vs... olabiliyor.
    Youtube açıkken ilgi dağılabiliyor vs... En iyisi indirip sorunsuzca izlemek. Ben öyle yaptım. Mozilla Firefox tarayıcıma youtube video indirme
    eklentisi kurdum. Ve oradan işime yarayacak tüm videoları indirdim ve izliyorum. Böylesi en güzeli.

Ben de orta seviye gramer bilgisine sahibim. İlerletmek için uğraşıyorum....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı:

Detaylı açıklamalarınız için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 21 Aralık 2020; 20:15:59 >

Kesinlikle katılıyorum yazdıklarınıza. Lost kesinlikle ingilizce öğrenenler için biçilmiş kaftan. Hem harika bir dizi hem de ingilizce
    gelişimi için fevkalade faydalı. FForward ilk 8 bölümünü izleyip bıraktığım bir dizi. Ama elbette listening için o da faydalıdır.

Arkadaşlar yukarıda paylaştığım linke tıklayarak PENGUIN READERS kitaplarına erişebilirsiniz.
    Linke tıklayın. Açılan sayfada seviye seviye kitapları göreceksiniz. İstediğiniz kitabın üstüne sağ
    tuşa tıklayarak hedefi farklı kaydet dediğinizde pdf dosyasını bilgisayarınıza indirmiş olacaksınız.

Orijinalden alıntı: Miller57

http://friendfeed.com/ff-kitap-paylasim/e7234231/penguin-readers-kitaplar-yuksek-boyutlularn

Arkadaşlar yukarıda paylaştığım linke tıklayarak PENGUIN READERS kitaplarına erişebilirsiniz.
    Linke tıklayın. Açılan sayfada seviye seviye kitapları göreceksiniz. İstediğiniz kitabın üstüne sağ
    tuşa tıklayarak hedefi farklı kaydet dediğinizde pdf dosyasını bilgisayarınıza indirmiş olacaksınız.

çok teşekkürler hocam ben de bunu arıyordum

• Teşekkür ederim.

fatihto rica ederim.

Kesinlikle katılıyorum yazdıklarınıza. Lost kesinlikle ingilizce öğrenenler için biçilmiş kaftan. Hem harika bir dizi hem de ingilizce
    gelişimi için fevkalade faydalı. FForward ilk 8 bölümünü izleyip bıraktığım bir dizi. Ama elbette listening için o da faydalıdır.

Cok faydalı olmus yazdıkalrınız tesekkürler...
  • Oxford, Cambridge veya Penguin yayınlarından birini tavsiye ederim. Fakat kitabı seçmeden önce mutlaka elinize alıp seviyesini biraz inceleyin. Ve başladığınız yayınevi ile devam edin. Çünkü seviyeleri arasında farklar olabilir. Bir yayınevinin 2. seviye dediği diğer yayınevinde 3. seviye olabilir. Ayrıca videolu hikayeler ararsanızhttp://www.ingilizcevideo.com/eglence/stories-in-english linkine tıklayarak onlarca videoyu izleyebilir ve telaffuzunuzu geliştirerek sıkılmadan ilerleyebilirsiniz. Kolaylıklar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonathan1980tr -- 28 Temmuz 2012; 10:14:56 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dreazz

ebook degilde normal kitabi nerden alabilirim

internetten buldum ama 15-20 lira arasında 1 kitabın fiyaı höh!

http://friendfeed.com/ff-kitap-paylasim/e7234231/penguin-readers-kitaplar-yuksek-boyutlularn

eyvallah birader iyi geldi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.