Şimdi Ara

[Deleted]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Intel® Core™ i5 3337U 1.8 Ghz@2.60 Ghz | 4 GB DDR3 1600 Mhz Ram | 13.3" Full HD IPS Dokunmatik LED | 64 GB x 2 / 128 GB RAID0 SSD | 1.3 KG

• [Deleted by Admins]

Orjinalden alıntı: ..::nET::..

Ee öss çalışmayınca hiç, süper liseli bile gider. Bence hiç zorlanmam okul 1. si olmakta çünkü meslek liseli rakiplerim olacak. Onların lisede aldıkları eğtim ile süper lise çok çok farklı. Ama yine de merak ediyorum dersler nasıl.

HOCAM BENDE SÜPER LİSE MEZUNUYUM AMA AÇIKÖĞRETİM İŞLETME YAZDIM 4 YILLIK ASKERLİK DOLAYISIYLA VALLA AÇIKÖĞRETİM DAHA İYİ MYO
    DAN... BENCE
  • Süper lise yada genel liselerden mezun olanların MYO hakkı çok düşük bunu da biliyorsun umarım Meslek liselilerden boş kalan kontenjanlar olursa ancak girebilirsin ki zaten büyük şehirlerdeki tüm MYO'lar meslek liseliler tarafından dolduruluyor. Senin bana göre tek çaren uzaktan eğitim okumak, aynı benim gibi Bende düz lise çıkışlıyım ve yaptığım MYO tercihlerin hiçbiri tutmadı doğudan batıya kadar en ücra köşeleri yazmama rağmen. Uzaktan eğitimde kontenjan sınırı çok yüksek olduğu için girmem garantiydi.

Dersler bana hiç yabancı gelmedi çünkü bölümüm bilgi yönetimi. Bilgisayar ağırlık dersler var. Bilgisayardan anladığım içinde bi zorluk çekmedim. İngilizce sadece beni zorluyor Ayrıca uzaktan diyip ortam olmaz falan diyenleri çok görüyorum. Ama öyle bir ortam yaratıyorsun ki kendine normal üni okumaktan kat kat zevk verio bu sana Anlatacak çok şey var aslında da ilgili olup olmadığını bilmediğim için üstünde durmuyorum

Seçim senin...

• quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Süper lise yada genel liselerden mezun olanların MYO hakkı çok düşük bunu da biliyorsun umarım Meslek liselilerden boş kalan kontenjanlar olursa ancak girebilirsin ki zaten büyük şehirlerdeki tüm MYO'lar meslek liseliler tarafından dolduruluyor. Senin bana göre tek çaren uzaktan eğitim okumak, aynı benim gibi Bende düz lise çıkışlıyım ve yaptığım MYO tercihlerin hiçbiri tutmadı doğudan batıya kadar en ücra köşeleri yazmama rağmen. Uzaktan eğitimde kontenjan sınırı çok yüksek olduğu için girmem garantiydi.

Dersler bana hiç yabancı gelmedi çünkü bölümüm bilgi yönetimi. Bilgisayar ağırlık dersler var. Bilgisayardan anladığım içinde bi zorluk çekmedim. İngilizce sadece beni zorluyor Ayrıca uzaktan diyip ortam olmaz falan diyenleri çok görüyorum. Ama öyle bir ortam yaratıyorsun ki kendine normal üni okumaktan kat kat zevk verio bu sana Anlatacak çok şey var aslında da ilgili olup olmadığını bilmediğim için üstünde durmuyorum

Seçim senin...

anlatırsan sevinirim ben ilgiliyim de :D

bende süper lise çıkışlıyım 2. kez girdim sınava 2 yıllık bilgisayar yazdım gelmedi. şimdi ek yerleştirmede açıköğretim yazmayı düşünüyorum. hadi beyin fırtınası yapalım

• [Deleted by Admins]
  • @Leonidasss: Dediğim gibi düz lise ve süper lise mezunları normal MYO girmesi imkansız denecek kadar az. Ya uzaktan okuyacaksın ya da açıköğretim okuyacaksın. Bu arada çıköğretim ile uzaktan eğitimin arasında dağlar kadar fark var bunu birbirine karıştırmayın lütfen. Uzaktan eğitimde dersleri internet üzerinden alırsın haftalık olarak. Yılda iki kez final sınavlarına girmek için okulun bulunduğu şehire gitmen gerekir. (Ben sakaryaya gidiyorum) Okulun ayrı bir forumu olur ve hocalarla öğrenciler burada dersler hakkında tartışabilir konuşabilir fikir alışverişinde bulunabilir. Ayrıca geyik yapılabilecek ayrı bir forumu daha olur. Orada ders konuşulmaz arkadaşlarla tanışma,kaynaşma,ortam kurma gibi aksiyonlara girilir Arkadaşlarınla sürekli msn üzerinde görüşebiliyorsun. Oraya gittiğinde hiç sıkıntı çekmiyorsun. Harika bir çevren oluyor. Ayrıca uzaktan eğitimi en iyi veren üniversite sakarya üniversitesi - adapazarı meslek yüksekokuludur. İlk uzaktan eğitim burada başlamıştır.

@..::nET::..: Bende DGS için zaten sırf MYO okuyorum. Dikey geçiş ile geçeceğim kısmetse. Yaptığım denemeler gayet güzel. Okul puanımı arttırmaya çalışıyorum. Ayrıca hangi okul ve hangi bölüme yerleştin sorabilirmiyim. Gerçekten merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 20 Ağustos 2007; 14:01:39 >

• [Deleted by Admins]
    Intel® Core™ i5 3337U 1.8 Ghz@2.60 Ghz | 4 GB DDR3 1600 Mhz Ram | 13.3" Full HD IPS Dokunmatik LED | 64 GB x 2 / 128 GB RAID0 SSD | 1.3 KG

• nasıl yani biz üniversite kazanmadık mı simdi?
    bende adnan menderes üniversitesi aydın-çine m.y.o kazandım.
    eylul 1 de de kayıt olmaya gidicem bi kere daha mı sınava girecegiz yani?

cok enteresan şeyler yazmış caner

RİZE ÜNİ-MAKİNE

SINIRSIZ Bölüm Yasağı Kaldırılsın...
    BJK, İLKERİNANÇ, ELECTRA, BLACKEAGLE, SANGRE, OKTAYD, ORION
  • [Deleted by Admins]

Kıyıda köşede olması önemli değil benim için. Balıkesir üni bilindik bir üni zaten alt myo ları da iyidir.
    Hakkkari çıkmadıya.

Amaç 2 yıl sonrası dgs değil mi, ben 2 yıl sonrasına bakarım.

Birde dgs için 1 lik önemli.Bölüm birinciliğini de sen istanbul üni. 2 yıl işletmede ya da odtü de zor olursun biliyosun değil mi.

he bu odtü diye sana 80 üzerinden 90 vermezler. Ama burada istanbuldaki kadar çok rakip olmayacağı için daha kolay bazı şeyler

Herkesin seçimi farklı. İster kıyı köşe olsun ister hit olur

[Deleted]

bi de m.y.o kotumu yani 1 sene sonra ben dikey geçiş yapıp başka bi bolume atlayamaz mıyım?
    yada sadece 2 sene okucam bi işime yaramaz mı cok saçma şeyler yazmış arkdaş
    sonucunda diploman oluyo elinde

RİZE ÜNİ-MAKİNE

• [Deleted by Admins]

oktayd sen bakma kimseye.
    Diyorum süper lise mezunuyum çalışmadım öss ye. seçtim 2 yıl.

Eğer okulda çalışmayacaksan 2 yıl sonrasını düşünmüyorsan hiç girme zaman kaybı.
    Ama eğer dgs düşünüyorsan benim yukarıdaki gibi yol var. Öss ile değilde yan yoldan gireceksin. Zor değil

evet zaten benim planımda boyleydi.
    bende düz lise 8 tane mezunuyum.8 tane zayıfla geçmiştim falan özel konular
    ne calıstım ne ettim paso bilgisayar oynadım.
    dershane falan yok.
    yine de kazandım 2 girişimde bu kadar yani.
    2 senenin sonunda başka aynı üni farklı bolumde seçebiliyosun.bilgim var buna da
    ayrıca 2 sene okuyoyup su an calısan kişiler var saçmalık yani yukarıda söylemilş oldukları.

ayrıca neden 2 sene okumam zaman kaybı?

RİZE ÜNİ-MAKİNE

• [Deleted by Admins]

2 yıl sonunda çok iş imkanı yok 4 yıl okumak kadar. Askerlik bile liseden çıkmışsın gibi 15 ay yine.
    Ama dgs düşünüyorsan git 1. liğe oyna ve kazan. Sonra git en iyi üniye

2 yıllıklar ara eleman olduğu için 4 yıllıklarda daha kolay ve çabuk iş bulurlar asıl fakulte bitirince açıkla kalabilirsin ama 2 yıllıkta o pek olmuyor neyse 2 yıl sonunda dgs olmazsa açıköğretime geçiş var öyle yaparsınız ama eğer sınıfınızda meslek lisesi emzunları varsa sizi zorlar ama genelde merkezde olmayan kampüslerde senin gibi düz liseler olur buda pek zorlamaz sizi ama kampüsün yeri resmen köy gibidir genelde ve çok zorlanırsın ortamı zaten hiç arama derim ben

• quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

quote:

2 yıl sonunda çok iş imkanı yok 4 yıl okumak kadar. Askerlik bile liseden çıkmışsın gibi 15 ay yine.

...genelde merkezde olmayan kampüslerde senin gibi düz liseler olur buda pek zorlamaz sizi ama kampüsün yeri resmen köy gibidir genelde ve çok zorlanırsın

+1
    Kastettiğim buydu benim. Ben nerde saçmaladım ayrıca anlayamadım İl merkezlerindeki MYO'lara düz lise ve süper lise mezunları giremez Bu açık ve net!

oktayd arkadaşım, ister istanbulda myo oku ister hakkaride. Sonuçta eline alacağın diploma aynı olacak. Aynı bölüm yazacak, aynı derece yazacak. ÖNLİSANS DİPLOMASI. O yüzden okuduğun okulun bi önemi yok. Biz de amaç DGS'dir. "net" arkadaşın dediği gibi merkezde olmayan myolarda puan arttırmak ve bölüm birincisi olmak daha kolaydır. Bu DGS'yi düşünenler açısında AVANTAJdır. Ama DGS'yi düşünmeyip 2 yılı bitireyim de gideyim diye düşünüyorsan 2 sene okuyacağın çevrenin köy gibi olması senin için DEZAVANTAJA dönüşecektir Kendi arkadaşlarım da gitti aynı şekilde çile çekiyorum diye ağlıyorlar.

Sonuçta okul okuldur ve ne şekilde olursa olsun hepimizin alacağı diploma aynı olacaktır. Ama okumakla da bitmio herşey insan eğlence de istiyor. Bu yüzden ben uzaktan eğitimi seçtim. Çünkü gelenlerin büyük bölümü düz lise mezunu ve ortam sonuna kadar var. Kısıtlı zamanlarda görüşebilsek de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 20 Ağustos 2007; 16:41:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

Orjinalden alıntı: _ZuMaZuM_

quote:

...genelde merkezde olmayan kampüslerde senin gibi düz liseler olur buda pek zorlamaz sizi ama kampüsün yeri resmen köy gibidir genelde ve çok zorlanırsın

+1
    Kastettiğim buydu benim. Ben nerde saçmaladım ayrıca anlayamadım İl merkezlerindeki MYO'lara düz lise ve süper lise mezunları giremez Bu açık ve net!

oktayd arkadaşım, ister istanbulda myo oku ister hakkaride. Sonuçta eline alacağın diploma aynı olacak. Aynı bölüm yazacak, aynı derece yazacak. ÖNLİSANS DİPLOMASI. O yüzden okuduğun okulun bi önemi yok. Biz de amaç DGS'dir. "net" arkadaşın dediği gibi merkezde olmayan myolarda puan arttırmak ve bölüm birincisi olmak daha kolaydır. Bu DGS'yi düşünenler açısında AVANTAJdır. Ama DGS'yi düşünmeyip 2 yılı bitireyim de gideyim diye düşünüyorsan 2 sene okuyacağın çevrenin köy gibi olması senin için DEZAVANTAJA dönüşecektir Kendi arkadaşlarım da gitti aynı şekilde çile çekiyorum diye ağlıyorlar.

Sonuçta okul okuldur ve ne şekilde olursa olsun hepimizin alacağı diploma aynı olacaktır. Ama okumakla da bitmio herşey insan eğlence de istiyor. Bu yüzden ben uzaktan eğitimi seçtim. Çünkü gelenlerin büyük bölümü düz lise mezunu ve ortam sonuna kadar var. Kısıtlı zamanlarda görüşebilsek de

hayır köy gibi yer diyince adamın asabı bolzulur.
    aydın çine bodrum 1 saat marmarais bi saaat izmir 1 saat.
    mis gibi.burda sana kalacak tek şey var o da çalışmak onu da yaparsan dgs den başarılı puan alırsın.
    bu kadar kazanan arkdaşlara başarılar
    2 senelikte olsa bi üni diplomamız olsun.zararı yok gerisi allah kerim

RİZE ÜNİ-MAKİNE

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.