Şimdi Ara

del

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrifaessa_TR -- 19 Mayıs 2020; 12:22:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç senedir minibüse biniyorum bahsettiğin ortamla hiç karşılaşmadım. Sana oyun yapıyorlar bence. Ya da kafanda kuruyorsun. :S

• bazen minibüs dolu oluyor arkalara yerleşiyorum ücreti vermek için taa ileri gidesim gelmiyor inerken veririm diyorum zaten son durakta ineceğim, vermeyenler uzatsın bilmem ne fln uyarıyorlar bazen xd neyse inerken veriyorum gidiyorum işte
  • Edit : yanlış forum

Bir de Menüye girince gelen o ekran sanki siteye bağlantı oluşturmuş havası veriyor,

del

Yeşil ile işaretlediğim yer sticky olabilir yani, kaydırınca bile o kısım beraber kayar ve üstte kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrifaessa_TR -- 15 Mart 2018; 7:35:8 >
  • Allahtan arabam varda fakirlerin arasinda dolasmiyorum yoksa kafayi yerdim

del
  • RichardB kullanıcısına yanıt
    del

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrifaessa_TR -- 19 Mayıs 2020; 12:23:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakyakar.com

da ayrı bu arada.

Allahtan Türkçe’yi biliyorum da Türkçe fakirlerini düzeltiyorum. Yoksa kafayı yerdim

ben turk deilim ki , gormuyormusun sanli Amerikan bayragimi ve Baskanimizin fotosunu
  • Minibüs şoförlerinden de içindeki insanlardan da nefret ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakyakar.com

da ayrı bu arada.

Allahtan Türkçe’yi biliyorum da Türkçe fakirlerini düzeltiyorum. Yoksa kafayı yerdim

Yazdığın şu 3 kısa cümlede toplam 5 yazım hatası var desem ne derdin? Dilimize gerçekten de çok hakimsin, etkilendim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.