Şimdi Ara

Deji Mi Apple Destekmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumun pil sağlığı %79 a düştü ve telefon servis istiyor. Servis fiyatlarına baktığım zaman 520 TL öte yandan arkadaşlarım bana Deji bataryası ile değiştirmemi öneriyor arada 320 TL fark var. Orijinale bu kadar para vermek istemiyorum sizin görüşleriniz nelerdir. Deji kullanan varsa aranızda ve iki tür bataryası var dejinin bi normal 2800 mAh ve 3400 mAh var yüksek mAh'ın bir zararı varmı?

• Yüksek kapasitenin zararı yok. Deji kaliteli kendim kullandım halada duruyor 6s cihazımda 1.5 sene kullandım hala güzel şekilde çalışıyor şarjıda ilk gün kadar olmasada iyi gidiyor. Kapasiteside 100 mah düştü sadece. 2300 mah deji pili için bu yazdıklarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 28 Kasım 2021; 17:15:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jackhunterrr6666 J kullanıcısına yanıt
    Değişimi Apple da yaptım daha önce. Değişim yaparken pili patlattılar sıfır telefonla değiştirdiler. Dışarı da yaptıracağınız değişimlere dikkat etmenizi öneririm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eorenc kullanıcısına yanıt
    Ben de bundan korkuyorum. Telefon fiyatları bir servete dönüştü. Adam arkasında duracak mı bakalım bozarsa? Günü gelince veririm servis parasını ağrıtmam başımı. Bir şekilde o parayı taksitle filan öderim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Xiaomi'mi İphone'mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.