boşlukta ses olmayacağı için uzayda cin görmek imkansızmı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yüzlerce kişilik orduya ihtiyacım yok. Sadece bir tabanca ve ölmekten korkan bir karşı grup bana yeter. Ben bedenen ölsem bile senin hafızandan, kafandan silinmeyeceğim. Anılarında yaşayacağım. İşte bunlar beni yaşatacak. |
bu konuda konuda aklımda kuranda birşeyler yazdıgı kalmıştı. simdi ilgili ayeti buldum. Ey cin ve insan topluluğu! Göklerin ve yerin hududundan geçip gitmeye gücünüz yetiyorsa, haydi geçin gidin bakalım! Şunu bilin ki, onları ancak üstün bir güç, kuvvetli bir delil ve bilgi ile geçebilirsiniz. yani görülüyor ki cinlerin her istediklerinde uzayda dolasma gibi bir kudretleri yok. bizimle beraber bu dünyadalar. bu dünyada olduklarina dairde çokca hikaye var herhangi bir köye gidip bu hikayeleri dinleyebilirsin |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 23 Ekim 2022; 17:25:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |