Şimdi Ara

Deja-Vu (2006) | Denzel Washington (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben daha bügün gittim filim süper... tavsiye ederim yanlız dikkatli izleyin karışık olaylar war !! bu arada neden benim mesaj sayım hep 1 annamadım ( olmsuda en az 20 mesaj attım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReTviEx -- 7 Ocak 2007; 22:15:19 >
  • Film gerçekten güzelmiş ya .Bayadır böyle bir filmin susuzluğunu çekiyorduk.İlaç gibi geldi.Gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim.
  • insan işi bir film değil, kesinlikle kaçırmayın, izlenimlerimi gereksizlerde bu topicde yazmıştım

http://forum.donanimhaber.com/m_11454895/tm.htm
  • manyak süper olağan üstü
    eğer hayatınızda "aa bu anı sanki daha önce yaşamıştım ??" dediğiniz anlar olduysa mutlaka gidin
    + beyni aşırı zorluyo 3 günden beri 5 asprin aldım fayda etmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

manyak süper olağan üstü
    eğer hayatınızda "aa bu anı sanki daha önce yaşamıştım ??" dediğiniz anlar olduysa mutlaka gidin
    + beyni aşırı zorluyo 3 günden beri 5 asprin aldım fayda etmedi

o da bişimi. ben 2 gündür içkiye verdim kendimi
  • çok beğenmedim.belki beklentim çok yüksek olmasından kaynaklanabilir
    denzel yine üst düzeyde performans sergilemiş o ayrı
    filmin başları zaten sıkıcı geçti.hee tamam iyi gidiyor derken sonunda öle bi bittiki bir mantığa sokmaya çalışıyorum ama beceremiyorum.çok daha güzel bitebilirdi bu film

---------------------spoiler-------------
    filmde mantıksal bir hata gözlemledim.şöyleki;
    denzel daha önceden geçmişe gitmiş olduğunu anlıyoruz bazı olaylardan
    kızın evinde parmak izlerinin bulunması
    o katille kapışmasında patlamanın olmuş olması
    telefon kaydı bunun gibi bir dizi olay var yani önceden geçmişe dönmüş
    peki daha önce geçmişe gitmiş olmasına rağmen bu feribot patlama olayı nasıl gerçekleşiyor
    yani daha önceden geçmişe gitmişse eğer bu olay zaten olmamış olması gerekmezmi
    biz denzelin geçmişte yaptığı değişikliklerin farkına varıyoruz ama daha sonra geçmişe dönmesini ve bu patlama olayını önlemesini izliyoruz
    bana mantıksal bir hata gibi geldi
    yani bu filmi bir mantığa oturtmadan seyretmek gerekiyorki bu da bana göre değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megi21 -- 9 Ocak 2007; 0:52:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: megi21

çok beğenmedim.belki beklentim çok yüksek olmasından kaynaklanabilir
    denzel yine üst düzeyde performans sergilemiş o ayrı
    filmin başları zaten sıkıcı geçti.hee tamam iyi gidiyor derken sonunda öle bi bittiki bir mantığa sokmaya çalışıyorum ama beceremiyorum.çok daha güzel bitebilirdi bu film

---------------------spoiler-------------
    filmde mantıksal bir hata gözlemledim.şöyleki;
    denzel daha önceden geçmişe gitmiş olduğunu anlıyoruz bazı olaylardan
    kızın evinde parmak izlerinin bulunması
    o katille kapışmasında patlamanın olmuş olması
    telefon kaydı bunun gibi bir dizi olay var yani önceden geçmişe dönmüş
    peki daha önce geçmişe gitmiş olmasına rağmen bu feribot patlama olayı nasıl gerçekleşiyor
    yani daha önceden geçmişe gitmişse eğer bu olay zaten olmamış olması gerekmezmi
    biz denzelin geçmişte yaptığı değişikliklerin farkına varıyoruz ama daha sonra geçmişe dönmesini ve bu patlama olayını önlemesini izliyoruz
    bana mantıksal bir hata gibi geldi
    yani bu filmi bir mantığa oturtmadan seyretmek gerekiyorki bu da bana göre değil

------------spoiler------------

birde geçmişe gitmeden önce "eğer daha önce yapmışsam" gibi bir ifadesi var ki... üç farklı zaman geçiyor filmde....

bu tür filmlerde tutarsız noktalar oluyor herzaman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 9 Ocak 2007; 16:12:32 >

• bende son yorumlara katılıyorum...denzel çok iyi oyuncu o bi tarafa...filmin başında ceset torbalarının birinden telefon sesi geliyo ya hani kendi telefonuyla senkronize çalan aslında ceset torbasının içinde kendi var yani...şimdi iki saçmasapan soru geliyo insanın aklına bu adamın cep telefonu suya düşüp hala nasıl çalışıyor (+ patlama) ve deee adam bu duruma göre iki kere ölmüş bi kere ölmemiş oluyo ikiye bir ölmüş olması gerekmezmi...sonunda bende iyiydi ama hadi leyyynnn dedim
  • --------------spoiler-----------

filmle ilgili bir olay daha aklıma geldi
    denzelı geçmişe gönderdikleri sahnede
    şimdiki zamanda makineden dolayı denzelı gönderirken kısa süreli elektrik kesintisi gerçekleşiyor
    peki geçmiş zamanda hastenede niye elektirik kesintisi gerçekleşsinki
    buna sebep olacak makina bile ortada yok :))
  • güzel filmmiş GİDENLERİN YALANCISIYIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ice Cube

anlamadım Denzel olmasın derken ?
    quote:

Orjinalden alıntı: ...::EnTeRHaSaN::...

danzel olmasın o adam bide bu filmin alt yazısını bulan warmı aranızda çünkü film elimde şu an

adamın adını yanlış yazdın,o da düzeltme gereği hissetti heralde...gerçi ne gerek varsa ha danzel ha denzel sonuçta anlayan anladı insan psikolojisi işte...
  • yoo zaten doğru olanı Denzel
    quote:

Orjinalden alıntı: alumsum_89

quote:

Orjinalden alıntı: Ice Cube

anlamadım Denzel olmasın derken ?
    quote:

Orjinalden alıntı: ...::EnTeRHaSaN::...

danzel olmasın o adam bide bu filmin alt yazısını bulan warmı aranızda çünkü film elimde şu an

adamın adını yanlış yazdın,o da düzeltme gereği hissetti heralde...gerçi ne gerek varsa ha danzel ha denzel sonuçta anlayan anladı insan psikolojisi işte...

• denzel washington'un tüm filmlerini tek tek bulup izliyorum...

özellikle inside man,training day ve gazap ateşi işlk anda aklıma gelen olağanüstü filmleri...

dejavu da elimde en yakın zamanda izlicem ancak bir filmde denzel washington performansı varsa muhakkak izlemeye değer bir filmdir...
  • filmin dvdripi çıktı mı?torrent sitelerinde telecine var
  • film hakkında söyleyebileceğim 1 kelime var...

muhteşem
  • gitmek nasip olmadı ama mutlaka izleyeceğim.
  • +1

ben de izleyeceğim. en kısa zamanda
  • Film iyiydi, güzeldi, hoştu... Ama o kadar da sürüklemedi beni... Her geçmişe dönüş filminde olduğu gibi mantık hataları bol boldu. İnsanın kafası karışıyor yahu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @XEL

filmin dvdripi çıktı mı?torrent sitelerinde telecine var

Bende bekliyorum hala çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 23 Şubat 2007; 17:12:20 >
  • film gercekten güzel ama kafa karıştırıcı biraz ilk başka ölen kadının evinde eşya buluyordu ve sonradan o eşyaların onunn braktıgı anlaşılıyor vede bircok olay olen kadının beni ara diye not brakması falan cok net bir film degildi gibi geldi bana baya bir karıştırmışlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.