Bu tarz sporumsu-klasiğimsi ayakkabı modelleri hangi markalarda bulunur başka ? Var mı öneriniz ?
İnci'ye bakabilirsin
gecen ay ayakkabi aldim bu magazadan.ön tarafinda şekil bozuklugu oldu.bugün götürdüm incelemeye göndereceklermiş.bakalim ne zaman haber gelecek.
Eylül sonu gibi 40 liraya çok güzel bi spor ayakkabı aldım %50 indirimdeydi tam kışa girmeye yakın indirmişlerdi fiyatları hala ilk günki gibi
ha ender den aldığım nike 1.5 yılını doldurdu o da ilk günki gibi
eminönünden aldığım 50 liralık bot sapasağlam
Değiştirmeleri gerekiyor normalde.
deichmanın ayakkabıları çok 2 günde elimde kaldı ayakkabılar heryeri açıldı ne dandiktir arkadaş ..
quote:
Orijinalden alıntı: XperiaTM
yok moruk almıyorlar , bendede bu markanın botu var zımbaları paslandı *ikine takan olmadı
beyler ben 2 defa aldım . ikisi de sapasağlam valla . sadece tabanda biraz çökme oldu ilk aldığımda . kullanıma da bakıyor biraz bence .
ben bitane almıştım victory diye şöyle bileğe kadar kahverengiydi 1 ay giydim giymedim arkası patladı nasıl oldu anlamadım bilee. sonra arkadaşta gördüm aynısından 2 ay olmuş alalı aaa sende mi bundan aldın ya benim kinin arkası patladı dedim ertesi gün de aynı yerden patlamış çocugun ayakkabı :D
Anlamadığım bir nokta var Deichman ın kendi için ürettirdiği modeller mi sorunlu? yoksa genel olarak büyük markalarında ayakkabılarını satıyor sonuçta onlarda problem yaşatabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: platonn
ben bitane almıştım victory diye şöyle bileğe kadar kahverengiydi 1 ay giydim giymedim arkası patladı nasıl oldu anlamadım bilee. sonra arkadaşta gördüm aynısından 2 ay olmuş alalı aaa sende mi bundan aldın ya benim kinin arkası patladı dedim ertesi gün de aynı yerden patlamış çocugun ayakkabı :D
sen nazar değmişsin çocuğa, çocuğun ayakkabıda dün bişe yoktu
Gecen ay deichmann den Gallus markasının ayakkabısını aldım 99 dan 40 a düşmüş üstelik aynısının ikincisi 20 tl ye geldi sonderece memnunum ben
nazarım da hiç değmez ama değeeceği tutmuş demek o zaman :D amma velakin harbiden ben hep kalitesizlerine denk geldim kardeş. Mesela FILA marka ayakkabı da satıyorlar ama onlar sağlamdır bencee
valla internette ki yorumlar bu firmanın almanyanın en berbat ayakkabı üreticisi olduğu yönünde ama türkiyede kral oldu adamlar
Ben de 1.5 sene önce benzer bir tecrübe yaşadım. Yazlık ayakkabı aldım.1 ayı geçti topuk kısmı içerden yırtıldı söküldü az daha giysem ayağımda dağılacak. İlk ve son alışverişim oldu oradan. Galiba bilmedik markalar almamak gerekiyor deichmann'dan.Bimden alsam hatta pazar malı alsam daha adam akıllı dayanırdı.
quote:
Orijinalden alıntı: Teqilla
quote:
Orijinalden alıntı: XperiaTM
yok moruk almıyorlar , bendede bu markanın botu var zımbaları paslandı *ikine takan olmadı
Hocam ben hiç bu marka ayakkabı kullanmadım doğrudur
ıkı yıl once askerdeyken ucuz dıye vıctoria dıye ıkı adet ayakkabı almıstım ve halen daha gıyebılıorum bırı yıprandı ama gıyılebılecek durumda. parasına göre fena değil dıye dusunuyorum.
adamlar uygun fiyata ayakkabı satıyorlar gene iyi, mesala 2 sene önce aldığım ayakkabısını hala giyerim yırtılma bozulmada olmadı ,iyide ayakkabı modelleri var, adidas nike vs okadar para bayılmaya luzum yok
berbat bi firma. 2 aylık ayakkabılarımı 4 kere merkeze yolladılar bi değişim kararı alamadılar. tabandan su alan bot mu olur ya? bunu değiştiremiyorlarmış. bildiğin botun tabanı eridi sünger gibi su çekti. kız arkadaşımın aldığı ayakkabıda 1 haftada soyuldu. kimseye tavsiye etmiyorum heryere şikayet ettim kimse ilgilenmedide. berbat bi firma fiyatlara aldanmayın. illa ucuzluk istiyorsanız cevahirdeki payless'e bi bakın
firmayla alakalı değil, one memphis marka ayakkabıyı nereden alırsanız alın dağılıyor, ucuz mal sonuçta olabilir ama daha ucuza bile aldığım ayakkabılar senelerdir iş görüyor
Aynı konudan bende müzdarip oldum...Hemde 99 tl para verdim Deıchhmandan Claudio Conti marka ayakkabı almak yanlışında bulundum, haram olsun.. 3 hafta
içinde sağ ayakkabının altında, arka ve ön tarafta dökülmeler oldu (lastik ayakkabılardakine benzer) ancak çok ilginç sol
ayakkabıda hiçbirşey yoktu. Hemen Deichmanna götürdüm ilgililer bana hak verdi ve incelemeye gönderdi. 10 gün sonra ayakkabı
geri geldi çünkü herhangi bir hata yokmuş! Müşteri hizmetlerini aradım yetkili "efendim ayakkabıyı arazide giymiş
olabilirmisiniz dedi?" Evet dedim ben sürekli Ankara dağlarında sağ ayak üzerinde zıplayarak gezerim! Madem hata bende sol
ayakkabıda niye hiç bir şey yok? Ben ofiste çalışıyorum! Klasik Türkiye!!Hakkımız yok hiç!!