Şimdi Ara

Dehşet bi karabasan olayı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte sen bu tepkiyi verdiğin için karabasanlar sana geliyor diğer arkadaş bilim diyor ona olmuyor. banda olmadı hiç sıkıysa olsun o zama nyazarım burada
    quote:

Orjinalden alıntı: kkslyyldz

ya yerim senin bilimini
  • _eDDie_ karabasan bu akşam sana gelecekmiş haberin olaaa....

Karabasan türkçesini anlamadıysan ingilizce söyleyelim Boogeyman...

ne zaman yatarsın artık sabah mı orasını bilemem....
  • Beyler ben yusuflanmaya başladım bu konuyu kapatalım.Hayır okumadan da duramıyorum...
  • gelsin , bakalım 22 yıldır bu anı bekliyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SNOW_LEOPARD

yengeme sordum yiyecek bi şeyin üstüne yatmışsındır demişti.ben de yatmadan önce orda çekirdek yemiştim.

hamileysende görmüş olabilirsin
  • _eDDie_ bence bekleme yaşayanlar biliyor bu olayı....ben sinemaya gittim biraz tırstım sonra birşey olmadı dua okudum yattım...ama şuna dikkat edin kırıntı falan olmasın yattıgınız yerde.....neyse fazla girmeyelim bu konulara dikenlerim tüy tüy oluyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImAgiNaRY -- 5 Haziran 2005, 3:39:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _eDDie_

gelsin , bakalım 22 yıldır bu anı bekliyordum

Diyorsun ki GELECEKLERİ VARSA GÖRECEKLERİ DE VAR???

Bence kendine fazla güvenme arkadaşım.

• benim yatağımın etrafı yiyecek dolu ben çoktan uçtum demek , yatak altında ne istemessen var, su falanda var genelde susarım gece uyurken. neyse size iyi karabasanlar, bence bütün iş psikolojik bende korkup etkilenseydim, banada olurdu heralde

• quote:

benim yatağımın etrafı yiyecek dolu ben çoktan uçtum demek , yatak altında ne istemessen var, su falanda var genelde susarım gece uyurken. neyse size iyi karabasanlar, bence bütün iş psikolojik bende korkup etkilenseydim, banada olurdu heralde

alakası yok bu işin psikoloji ile.....her zaman olan olay değil bu zaten ama birgün dersin bende bunu yaşadım diyee...

• quote:

benim yatağımın etrafı yiyecek dolu ben çoktan uçtum demek , yatak altında ne istemessen var, su falanda var genelde susarım gece uyurken. neyse size iyi karabasanlar, bence bütün iş psikolojik bende korkup etkilenseydim, banada olurdu heralde

Geldiğinde görürüm ben seni.

• gelsin görelim, siz bana bakmayın. öyle bişey olursa mutlaka yazarım ve paylaşırım sizlerle, siz keyfinize bakın

edit :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 5 Haziran 2005, 3:54:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Imaginary

quote:

alakası yok bu işin psikoloji ile.....her zaman olan olay değil bu zaten ama birgün dersin bende bunu yaşadım diyee...

psikoloji ile alakası var cnm

karabasan denilen kabus türünü daha çok stresli insanlar ve hamile kadınlar görür
    ayrıca gece yenilen yemek midede hazımsız ve şişkinlik yapıp rahatsız eder..
    bunun yanı sıra alkol,uyuşturucu ve çeşitli ilaçlarda yan etkide bulunur.

• hade ben karabasanıma gidiyorum herkese iyi geceler. eddie rica edecem kendisinden yarın akşam senin yanına gelsin .yarın akşam için çift kişilik bi yatak bul ok
  • çift kişilik yatağım yok, artık sıkışırız
    quote:

hade ben karabasanıma gidiyorum herkese iyi geceler. eddie rica edecem kendisinden yarın akşam senin yanına gelsin .yarın akşam için çift kişilik bi yatak bul ok
  • artıkın çok içli dışlı olursunuz ona göre
  • neyse konuyu çok dağıttık, kusura bakmayın , ben çıkıyorum aradan, siz devam edin
  • quote:

hade ben karabasanıma gidiyorum herkese iyi geceler. eddie rica edecem kendisinden yarın akşam senin yanına gelsin .yarın akşam için çift kişilik bi yatak bul ok

Aman hocam bana salça etme sakın.
  • oke hade yarın devam ederiz herkese iyi geceler .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

quote:

yengeme sordum yiyecek bi şeyin üstüne yatmışsındır demişti.ben de yatmadan önce orda çekirdek yemiştim.

aha aha aha espri yapmaya çalıştın galiba

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

quote:

aha aha aha espri yapmaya çalıştın galiba

ehehe kızma kızma :)
    kulaktan dolma, batılımsı bir öngörüye karşılık
    daha bilimsel bir neden sundum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.