Şimdi Ara

Değişim Kararı Çıktı Ürün Piyasada Yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler değerli forum arkadaşlarım. Yaklaşık olarak 2 ay önce satın almış oldeğumuz LG 42LB652V Model televizyonumuz geçen pazar arıza yapması sonucu servise verdik. Serviste parça değişimi yapılacağı söylendi fakat biz 2 aylık ürünün tamir edilmesini istemeyip değişim talebinde bulunduk. Bugün değişim formumuzla Vatan Bilgisayar şubesine gittiğimizde ürünün stoklarında kalmadığını söylediler. Yeni bir ürüne bakabileceğimizi ve fiyat farkı olanlarda ekstra ücret ödememiz gerektiğini söyledir. Daha önce Teknosa'dan aldığım bir cep telefonumda arızası sebebiyle değişim kararı çıkmıştı ama üretici firma telefondan kalmadığı için yeni ve üst model bir telefon göndermişti hiç bir fiyat farkı istemeden. Biz iki ke mağdur olmak istemiyoruz bunun için yapabileceğimiz bir şeyler var mı değerli yarumlarınızı bekliyorum.

• Interesting Thing kullanıcısına yanıt
    Bu LG nin en klasik politikası aldıktan 2 ay sonra bozulan cihazdan satıcı firmayı hangi mantıkla sorumlu tutuyorlar anlamak mümkün değil aynı yollardan geçmiş ve 2-3 ay uğraştıktan sonra hakkını kazanan biri olarak Vatanbilgisayarla uğraşmayın, en iyi ihtimal ücret iadesi teklif ederler ,bana göre aynı model tv olmadığı için benzer özellikte yeni bir ürün almak için sizden fark isteyecekler bunu da kabul etmeyip LG yi muhattap alın tüm iletişim kanalları yoluyla iletişime geçip LG nin sorumluluğun gereği olan benzer özelliklerde bir tv yi talep edin.şu durumda size 43uf serisi yeni model bir tv vermeleri gerekiyor.LG yi arayıp talebinizi iletin israrcı olun kabul ettmezler ise benimle iletişime geçin size yardımcı olacağım.
  • yluHnSerk Y kullanıcısına yanıt
    Öylede yapıyorum zaten. Vatan bilgisayar iade fişi verdi. Ama ben lg müşteri hizmetlerini aradım pek yardımcı olamam ben bu konuda dedi vebeni müşteri iletişim formu doldurmam yoluna yönlendirdi. formu doldurup yolladım site üzerinden yardımcı olursanız çok iyi olur gerçektetn. Zaten hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum bayram sonu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem para iadesi yapılıyor, paranı alıp özgürce başka bir ürün seçmenin ne mahsuru var?
    Üstelik geçen zaman içinde aynı paraya daha yüksek özellikli cihaz bulabilirsiniz.
  • Ücret iadesi varsa eğer ücret iadesi isteyin hocam.
    Alacağınız ürünle fiyat farkı varsa istemeleri sizcede doğal bir şey değilmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Aynı paraya daha düşük özellikli cihaz alınabiliyor. Döviz kurunun etkisinin olabilceğini pek düşünmediniz galiba. Ben o ürünü de almak için epey beklemiştim. Biraz araştırın zaten bununda yasal bir dayanağının olduğunu göreceksiniz

• İşin içinde Satıcı firma olması elbette doğal ama ben yine Lg markalı bir ürün alacağım. Aslında bu gibi işlemlerde değişim işlemini direk Lg gibi üretici firmaların yapması gerekiyor. Ben buşekilde hiçbir ücret ödemeden üstmodel bir ceptelefonu değişimi yapmıştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Firmaların bu rahatlığı tüketicileri türlü bahaneler ile oyalayıp mahkemeye yönlendirerek daha yolun başındayken caydırmak ve nasıl olsa vazgeçmeyip haklarını mahkeme yoluyla kazananlarada en fazla hakkı olanı verdikleri ve firmaları caydırıcı yönde cezai bir işlem uygulanmadığı için böyle bir rahatlıkları var .LG nin müşteri hizmetleri ile değilde direkt değişim birimi ile (02123145282-02123145254 ) muhattap olun birim içinden Muhammet BULAY bey ile görüşün probleminizi anlatıp ısrarcı olun Bilinizki yasal seçimlilik hakkınız olan ürünün arızasız misli ile değişim talep hakkınız var diğer şıkları eleyin.
  • yluHnSerk Y kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakanız için ulaşmaya çalışıyorum şimdi. İnşallah bir an önce çözüme kavuşturabilirim.
    Yasal olduğunu biliyorum hiç uğraşmaz para iadesi alır

http://www.teknosa.com/urunler/110015201/lg-42lb652v-dvb-s2t2c-3d-fhd-webos-smart-led-lcd-t

bunu alırdım. Tabi karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turoktr -- 23 Eylül 2015; 14:42:24 >
  • turoktr kullanıcısına yanıt
    Bizim arıza yapan ürün buydu zaten. Vatan bize iadeyi çek olarak verdi. Yani yeni alacağımız ürünü vatandan başka yerde harcayamıyacağız.
  • Yakın zaman TV almayı planlıyorum ben de. İstediklerimin içinde bu ürünü de düşünüyordum. Böyle diyince emin olamadım şimdi. Almaktan çıkarsam mı ne yapsam bilemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 23 Eylül 2015; 15:20:03 >
  • Rarels kullanıcısına yanıt
    Yeni vedaha üstün özellikli modellerine bakabilirsiniz LG nin tabi ne kadar bir bütçeniz var bilemiyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Interesting Thing

Yeni vedaha üstün özellikli modellerine bakabilirsiniz LG nin tabi ne kadar bir bütçeniz var bilemiyorum ama.

Bütçem 1500 TL O yüzden de bu fiyat için bu ürün uygun gözüküyordu.
    Gelişmeleri ileriki günlerde yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 23 Eylül 2015; 17:40:48 >
    Paylaşırım sizde bir ürüne kara verdiğinizde iletişime geçerseniz sevinirim sonuçta bizde bir televizyon alıcısı sayılırız artık.
    Televizyon aldınız mı son durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Interesting Thing

Televizyon aldınız mı son durum nedir?

Hayır daha almadım. Ama ne alacağıma da karar vermedim. 15-20 gün daha bekleyeceğim gibi gözüküyor.
    O süreyi imkanınız varsa uzatmaya çalışın şu zaman hiç televeizyon almaya uygun değil gibi. Fiyatlar çıldırmış valla. 1500 tl ye televizyon yok adam akılli yada ben bulamıyorum.

• GLODIO kullanıcısına yanıt
    Birisi 2300 tl diğeri twlevizyon yazmaya bile tenezzül etmemişler monitör olarak geçiyo şaibeli gibi geldi bana.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.