Şimdi Ara

Değişim cihazınız ve değişim süreniz? (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.007
Cevap
8
Favori
15.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 07.09.2016 saat 15.11 itibariyle 640 xl cihazımı Nevsa İletişime verdim. Onlar da Maltepe'ye gönderiyorlar mış. Yetkili 15 güne gelir dedi.

Bekleyip gorucez...

Edit(15.09.2016): Telefon 4 gun icinde geldi(11.09.2015). Lakin bugun sozde tamir edilen hata ile yeniden karsilastim, yine gondermek zorunda kalacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monarch25 -- 15 Eylül 2016; 21:33:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 mayısta teleservice'e verdiğim 820 yerine bugün 640xl verdiler. fatura bedeli 500 liraydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: celibar

5 mayısta teleservice'e verdiğim 820 yerine bugün 640xl verdiler. fatura bedeli 500 liraydı.

Haksızlık var benim925 in 1150 tl lik fataruyada 640XL verdiler.

• başkalarına daha düşük modeller vermişler. muhtemelen ellerinde başka model kalmadı.

• celibar C kullanıcısına yanıt
    Sen şanslısın, geçen sene benim 820ye karşılık 535 verdiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moonlapsevertigo kullanıcısına yanıt
    ellerinde 535 olsa muhtemelen bana da 535 verirlerdi.

• Lumia 735 cihazımı ana kamerası açalışmadığı için
    23 ağustos ta teleservice gönderdim. 24 ağustos da ulaştı. Ancak 2 hafta geçmesine rağmen sistemlerinden cihaz takibi yapamıyordum. E posta ile iletişime geçtim cihazın imei numarasını istediler ve değişim cihazı beklediklerini söylediler hangi cihazın verileceğini biz bilemiyoruz üretici firma hangi cihazı gönderirse onu veririz dediler. Microsoft a ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım.( bant kaydı imei numarasın ilk sekiz nosunu girilmesini istiyor giriyorum ama sistemde kayıtlı değil hatası alıyordum) Dün izinliydim iş yerine kargo firması gelmiş arkadaşım teslim almış. Paketi bi açtım lumia 640 xl . Şimdi 640 xl dan yazıyorum bu cihazda güzel ama, baya büyük ve lumia 735 kadar sağlamlık hissi vermiyor. Fatura tutarı 529 liraydı. Sormak istediğim bir şey var, bu cihazın garantisi nasıl olacak ? Çünkü eski imei numarası hala 735 e kayıtlı , bu cihaz için yeni imei numarası var.

• AneshesiaTR A kullanıcısına yanıt
    garanti en azından 735'in garantisi ile devam eder. Cihaz tesliminde imei'nin değiştiğine dair bir belge vermiş olmaları lazım. Bir sorjn çıkarsa hem 735 faturanı hem de 640xl ile verdikleri belgeyi götür.

• celibar C kullanıcısına yanıt
    Tm hocam sağolun

• Lumia 525'imi garantiye verdim ekranda ışık sızması sorunu var ayrıca ses kısma tuşu bozuldu. Yeni verdim saat 14:00 gibi direk üst seviyeye transfer edilmiştir diyor. Ne olur sizce akıbeti . 2. Telefon olarak kullanıyordum memnundum oysaki garantisi bitmeden vereyim dedim servise inşallah düzgün bir şey yapılır.

Tarihçe
    Aksiyon Kullanıcı Tarih
    Üst seviyeye transfer edilmiştir (32508****) TELESERVICE 03.10.2016 14:05
  • Tarihçe
    Aksiyon Kullanıcı Tarih
    Üst seviyeye transfer edilmiştir (32508****) TELESERVICE 03.10.2016 14:05
    Cihaz tamire alındı (32508****) TELESERVICE 04.10.2016 10:06
    Kapatıldı (32508****) TELESERVICE 04.10.2016 19:43
    Kargo çıkışı yapıldı (080618****) TELESERVICE 05.10.2016 09:02
    Hata Bilgileri

Ekranda bozukluk var
    CIHAZ DAHA ONCE KLONLANMIS. 541 650**** ILE ESLESMESI SAGLANMIS. SES
    KISMA TUSU CALISMIYOR. SIYAK ARKA PLANDA ISIK SIZMASI VAR. SIYAH ARKA
    PLANDA DAHA COK FARKEDILIYOR.DONMA SORUNU MEVCUT

Tamir Bilgileri

Mekanik tamir

2 günde bitirdiler işi Amma yedek parça varmış 525 de yahu millet gönderiyor takır takır değişim cihazı veriyorlar biz gönderince tırt tamir edip geri gönderiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 5 Ekim 2016; 11:34:34 >

• aRiSe* kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bendede L525 vardı bu tuşların hiçbiri çalışmıyordu telefon kendini kitliyordu kaç kere gönderdim bi degisim cikmadi en son geri geldiginde L720 kutusuyla geldi heycanlandım ama sonuç hüsran 😂

• dark1983 kullanıcısına yanıt
    Ben lumia 535 yolladım ağustosun 11 inde 24 ünde değişim istediler ekimin 11 inde yani iki ay sonra lumia 540 yolladılar yani demem o ki en az iki ay beklemen gerekiyor

• Bayramdan önce 535 göndermiştim yaklaşık 1 ay sonra 540 göndermişler. Telefon iyi ancak dokunma hassasiyeti biraz zayıf. 535teki gibi problem yartmıyor ama. Bu modeller böyle midir yoksa bana gelen cihaz mı sorunlu?
    Bir de 925 gonderdim ikinci defa, foruma da yazmıştım daha önce tamir yapıp gönderdiler. Bu kez 2 günde değişim kararı çıktı, bekliyorum şimdi. En son 640 xl vermişler gördüğüm kadarıyla, farklı bir cihaz alan oldu mu değişimden yakın zamanda?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

23.09.2016 tarihinde Teleservice firmasına verdiğim Lumia 920 yerine değişim kararı çıkmıştı. Sistemden bakınca nokia caretool yüklemesi yapıldı yazıyor. Orada yazan imei numarasını e-devletten sorgulatıca Lumia 820.1 görünüyor değişim cihazı. Bu bana Lumia 820 verecekleri anlamına mı geliyor yoksa bir hata var mıdır? Ben Lumia 640 veya XL tahmin ediyordum. Bu gelirse kabul etmeme hakkım var mıdır?
  • philadelphos kullanıcısına yanıt
    fatura tutarına göre cihaz verecekler tutar nedir

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    650 liraya almıştım hocam. 640 veya 640 xl gelmesi sorun değil benim için ama imei sorgulamasının e-devlette lumia 820 göstermesi korkuttu beni. Belki de yurt dışından gelen değişim cihazına 820 imeisi attılar.

• philadelphos kullanıcısına yanıt
    hmm olabilir beklemekten başka çare yok gibi yada arayıp sormak lazım

• erhanercan kullanıcısına yanıt
    Evet hocam yarın arayıp sorayım bari işin aslını.

• 1 ay önce yolladım bende, değişim çıktı ve bekliyoruz.
    şu destek hattını aradım, imei girdim, cihaz teknik desteğe uygun değil diyor.

nereyi arıyoruz arkadaşlar, bu kadar sürede telefonmu yollayamıyor bu dandik firma anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.