Çok sevdiğim birinin doğum günü var , değişik farklı bir mesaj arıyorum, etkileyecek.. bir kitaptan alıntı ya da bir yazıdan bir bölüm olabilir.konu bariz olarak sevgi olmalı.. sevgiyi anlatmalı veya ilgili olmalı..
böyle bir şey arıyorum, forumda bu konularla uğraşan çok kişi var, elbet birisi çıkar yardım edecek..
Hediye konusu ise 2. bir plan da şimdilik, ama tavsiyelere açığım,değişik farklı bir hediye..
yardımlarınızı bekliyorum..
^^
msj bulunsun
iyi bulunsun bakalım.
holaheliiyoooo
Benim de msj bulunsun yazarlar belki işimize yarar
"Doğum günleri özeldir belki ama koskoca yıl içinde 1 gün hatırlanmak birine yapılabilecek en büyük haksızlıktır belki.Hediye almak sevindirir insanı ama geçicidir.Ertesi gün unutur herkes normal yaşamlarına döner...Bu böyledir,değişmez. Hayatın boyunca sadece 1 gün değil,her gün hatırlanacağını bil.İyi ki gelmişsin bu dünyaya,iyi ki varsın."
Doğum günü...Ne kadar klasik değil mi ? Yılda bir kez birileri tarafından hatırlanmak.Çoğu zaman içten bile değil,sahte,öylesine...birilerinin sana "iyi ki doğdun" demesi,Doğum Günü bu demek sanıyorsun değil mi ?Sanki doğmasan onlar yarım kalacakmış gibi... Sanki doğmasan bu dünyada çiçekler hiç açmayacakmış,gün hiç aydınlanmayacak gibi...Aslında onlar için öyle değildir.Sensiz de yaşar belki onlar,sensiz de doğar onlar için güneş,açar çiçekler sensiz... Ama ya ben ? Sence benim için aynı şeyler olur mu dersin... Günümü aydınlatan,çiçeklerin anlam kazanmak için senin doğuşunu beklediği o gün,beni yarım bi insan olmaktan kurtaran,beni senle tamamlayan o gün kutlu olsun...işte senin doğum günün bu demek...doğum günün demek,beni senle tamamlamak demek..
Bu ikisini yazmıştım bikaç konu da işinize yarar belki.
Teşekkür ederim kenan,
Normal samimi bir mesaj ile belirttim oldu bitti :) , hediye işini iste iptal ettim, hediyeyi kabul edecek bir zamanda değil daha..
Arkadaşlar bu LAV LAMBASINI nerden alabiliriz? Online olarak alabileceğimiz bi yer var mı? Farklı şehirlerdeyiz. Ben kargo ile yollucam..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme