Bildirim
DEĞİŞEN EKRANIM ORJİNALMİ DEĞİLMİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
siz en iyisi bir telefoncuya gidip sorun -
tanıdık olduğu için çakma ekran takacağını sanmıyorum ama içiniz rahat etmeyecekse bir telefoncuya gösterin -
Belki Samsung servisi bilebilir. Ama nasıl anlaşılır onu bilmiyorum, eski ekrana göre eksikleri mi var ? -
quote:
Orijinalden alıntı: AERN
Belki Samsung servisi bilebilir. Ama nasıl anlaşılır onu bilmiyorum, eski ekrana göre eksikleri mi var ?
Hocam bu devirde samsung servise bile güvenmiyeceksin.Belki servis senden para koparmak için ekranın sahte olduğunu,değiştirelim diyecekler ? servise vermeyin bence başka yolunu bulun.ekran test için gerekli uygulamalar vs. araştırın. -
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
quote:
Orijinalden alıntı: AERN
Belki Samsung servisi bilebilir. Ama nasıl anlaşılır onu bilmiyorum, eski ekrana göre eksikleri mi var ?
Hocam bu devirde samsung servise bile güvenmiyeceksin.Belki servis senden para koparmak için ekranın sahte olduğunu,değiştirelim diyecekler ? servise vermeyin bence başka yolunu bulun.ekran test için gerekli uygulamalar vs. araştırın.
O kadar olmaz, ama belki var mıdır acaba ekran orjinalliğini test eden uygulama ? -
burda tartışır gibi olmasında nerden bilebilirsin olmayacağını ? uygulama konusunda bir bilgim yok. -
beyler zaten bende servis-yada herhangi bir cep telefoncuya gittiğimde alacağım cevabı aşağı yukarı tahmin ettiğim için varsa bildiğiniz bir uygulama-test programı önerisi istedim.
böyle bir uygulama yoksa zaten yapacak bişe yok,bikaç servis dükkan dolaşacaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X