Şimdi Ara

Değersiz İnsan Var mıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ve yine sorma bizde bulgaristanda komünizmi mumda bulamıyoz çakmak taşı ile arıcaz.
    tek fayda AB otomatik girdiğimiz için yurtdışına çıkıp fransa holanda kolay iş buluyoruz. ama koşullar yinede ağır. İmkan olsa bu sistemde bir dakika durmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkedon

ve yine sorma bizde bulgaristanda komünizmi mumda bulamıyoz çakmak taşı ile arıcaz.
    tek fayda AB otomatik girdiğimiz için yurtdışına çıkıp fransa holanda kolay iş buluyoruz. ama koşullar yinede ağır. İmkan olsa bu sistemde bir dakika durmam.
    Hocam vatandasligi kullan kurtar kendini bulgaristanda da is yok bizim memleket gibi

Bosa yasar bosa ölürsün ne malin olur ne karnin doyar bas git en temizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Şuanda türkiyeden berbat bizim avrupa vatandaşlığımız var. İstediğimiz zaman giriş çıkış yapabiliyoruz.
    Parayı hollandada kazanıp bulgaristanda yiyoruz.Daha karlı
  • Tabiki vardır hatta dünyamızda o kadar çok katli vacip hayvanlardan aşağı insanlar varki bu şerefsizlerin bir dakika dahi yaşaması haramdır örnek olarak masum insanları acımadan katleden haysiyetsizleri ve 5 dakika zevk için engelli bir kıza dahi tecavüz edebilen şuursuzları sayabiliriz bu kirli emelleri işleyenlerin ister hiristiyan olsun ister müsluman ya da hangi milletten olursa olsun savunulamaz bu cinayetlere en iyi örnek Yeni Zelenda'da 2 camide toplamda 49 kişiyi katleden Sırbistanlı ve Hollanda'da tramvayda 3 kişiyi katleden Türk'te benim için değersizdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkedon

Şuanda türkiyeden berbat bizim avrupa vatandaşlığımız var. İstediğimiz zaman giriş çıkış yapabiliyoruz.
    Parayı hollandada kazanıp bulgaristanda yiyoruz.Daha karlı
    mantıklı
  • Sevdiğim ve çıkarım olacak insanlar dışında her insan hayatı benim gözümde değersizdir.Etrafına bak insandan bol ne var ? Ayrıca iyi ve kötü göreceli kavramlardır ben eylemlerimizi egoizme dayandırıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir fikrine görüşüne değer vermediğim dikkate almadığım o kadar çok insan var ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A98986428

Sevdiğim ve çıkarım olacak insanlar dışında her insan hayatı benim gözümde değersizdir.Etrafına bak insandan bol ne var ? Ayrıca iyi ve kötü göreceli kavramlardır ben eylemlerimizi egoizme dayandırıyorum
    Bende yuzde 99 egoya dayandiriyorum kötülük yapan kötülük yapmak için yapmiyor kendisinin yada egosunun çıkarları için yapıyor

Cok insan konusunda da haklisin hocam arkadasim bana şöyle yapti sevgilim bana böyle yapti diyenlere her zaman ilk olarak dünya nüfusunu hatirlatiyorum

• Mezun olduğum lisenin yarısına yakını şerefsiz doluydu ülkenin geleceğine dair umudumun olmaması bunlar sayesinde. Hepsini at çöpe bi halta yaramazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Mezun olduğum lisenin yarısına yakını şerefsiz doluydu ülkenin geleceğine dair umudumun olmaması bunlar sayesinde. Hepsini at çöpe bi halta yaramazlar.
    Benim lise ve orta okulun yuzde 90i

Onceki unimin de yine yuzde 80 90i adi insanlardi

Hitler gibi firina versen sabun bile olmayacak insanlardı

Bu konuyu her insana deger verenler var diye actim ama pek yokmus iyi sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Benim lise ve orta okulun yuzde 90i

Onceki unimin de yine yuzde 80 90i adi insanlardi

Hitler gibi firina versen sabun bile olmayacak insanlardı

Bu konuyu her insana deger verenler var diye actim ama pek yokmus iyi sevindim

Alıntıları Göster
    Abi seninle zaten pmden konuşmuştuk belki hatırlarsın.

Yaşadığımız çoğu şey ortak ben şahsen bu yaşadıklarımdan sonra hümanizm'den ve hümanistlerden nefret etmeye başladım. Aşırı gereksiz benim için ne olursa olsun insan insandır fikri bazı insan hakları vb. İdamın felan geri gelmesi gerek veya sürgün sistemi gelmeli bizim ülke için. Stalin gibi gulaglara gönderilmeli.

Bir de bu tarz insanlar sürekli evlenip çoğalıyor ya

Bunlar yetmez gibi birde suriyelileri aldık inanılır gibi değil. Kendi ayağımıza sıktık olan bizim gibi mazlumlara oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heinz Guderian -- 24 Mart 2019; 10:52:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Abi seninle zaten pmden konuşmuştuk belki hatırlarsın.

Yaşadığımız çoğu şey ortak ben şahsen bu yaşadıklarımdan sonra hümanizm'den ve hümanistlerden nefret etmeye başladım. Aşırı gereksiz benim için ne olursa olsun insan insandır fikri bazı insan hakları vb. İdamın felan geri gelmesi gerek veya sürgün sistemi gelmeli bizim ülke için. Stalin gibi gulaglara gönderilmeli.

Bir de bu tarz insanlar sürekli evlenip çoğalıyor ya

Bunlar yetmez gibi birde suriyelileri aldık inanılır gibi değil. Kendi ayağımıza sıktık olan bizim gibi mazlumlara oluyor.

Alıntıları Göster
    Aynen usta her yer kalitesiz insan dolu

Humanistler sadece ve sadece kendilerine dokunan bir sey olmayana kadar humanist bir tane malum düşük ırklardan bir keko 1 kez para istese 1 kere taciz etse akillari baslarina gelecek beyinsizlerin

Ben artik yakutistana falan kacmayi düşünüyorum bu pislikleri gormemek icin mide bulandirici varliklar

• quote:

Bende yuzde 99 egoya dayandiriyorum kötülük yapan kötülük yapmak için yapmiyor kendisinin yada egosunun çıkarları için yapıyor

Cok insan konusunda da haklisin hocam arkadasim bana şöyle yapti sevgilim bana böyle yapti diyenlere her zaman ilk olarak dünya nüfusunu hatirlatiyorum

Alıntıları Göster
    Kesinlikle hocam korkudan dolayı yapmasak bile vicdan azabı çekmemek için yaparız

• quote:

Kesinlikle hocam korkudan dolayı yapmasak bile vicdan azabı çekmemek için yaparız

Alıntıları Göster
    Vicdan azabi dediginiz egonun insanin kulagina surekli "o sana böyle yapti o sana boyle zarar verdi o seni boyle rezil etti" demesi mi hocam?

Hergun beynimi kemiriyor bu laflarla

• quote:

Vicdan azabi dediginiz egonun insanin kulagina surekli "o sana böyle yapti o sana boyle zarar verdi o seni boyle rezil etti" demesi mi hocam?

Hergun beynimi kemiriyor bu laflarla

Alıntıları Göster
    Yok o mesajı yazarken vicdqn azabını şu anlamda kullandım.Birine kötülük yaptık diyelim onu herkesin önünde küçük düşürdüm,malını çaldım içimde bir sızı hissederim geceleri rahat uyuyamam benim huzurumu bozar bu da insanı kötülük yapmaktan kaçırıyor ama kendimiz için yapmaktan kaçınmış oluruz

• quote:

Yok o mesajı yazarken vicdqn azabını şu anlamda kullandım.Birine kötülük yaptık diyelim onu herkesin önünde küçük düşürdüm,malını çaldım içimde bir sızı hissederim geceleri rahat uyuyamam benim huzurumu bozar bu da insanı kötülük yapmaktan kaçırıyor ama kendimiz için yapmaktan kaçınmış oluruz

Alıntıları Göster
    Haa pardon hocam

Vicdanı olan pek insan kalmadığı için şaşırdım bir an diger anlamda kullaniyorsunuz sandım

• evet vardır ama çözümü itlaf etmek değildir. değer kavramı diğer bir çok kavram gibi görecelidir. ve herkes kendi değer yargılarına uymayanı itlaf etmeye kalkarsa, günümüz egemen anlayışın yapmaya çalıştığı gibi, otraya kaostan başka birşey çıkmaz. kaostan da ancak vampirler fayda sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt042

evet vardır ama çözümü itlaf etmek değildir. değer kavramı diğer bir çok kavram gibi görecelidir. ve herkes kendi değer yargılarına uymayanı itlaf etmeye kalkarsa, günümüz egemen anlayışın yapmaya çalıştığı gibi, otraya kaostan başka birşey çıkmaz. kaostan da ancak vampirler fayda sağlar.
    hocam cümleniz kendi içinde çelişmiyor mu

hem değersiz insan var diyorsunuz hem göreceli diyorsunuz

size göre mi var demek istediniz yoksa herkese göre değersiz olan insandan var dır mı demek istediniz?
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    herkese göre vardır. herkes bir diğerini kendince tartar ve değerli değersiz notunu verir. asıl vurgulamak istediğim çözüm olarak sunulan idi.
  • Konu ile biraz ilgisiz ama mesela bir insan vardır çok seversiniz, değer verirsiniz yaptığı tüm şeref yoksunluğu hareketlere rağmen ama onlar kedi bildiklerini okumaya devam ederler ben bu tarz insanlara nefretçi egoistler diyorum.

Örnek olarak bugün sınavımız vardı sınıfa gelen gözetmen kadın aptal aptal bağırıp duruyordu, bir yandan aldığımız kağıtları kapatmamız gerektiğini söylerken diğer yandan sınav başladı diyor ve kağıtları açtırmıyor bir arkadaş ama sınav başladı dediniz dedi ve kadın, ''Hadi ya çok komiksin sen.'' şeklinde tepki verdi çok net şekilde belli ki evde kocasıyla tartışma yaşamış ve bizlere yansıtıyor

Tecrübelerime göre kadının değersizi ve şeref yoksunu çok konuşan, çok konuşan, diğer insanlar hakkında daha çok konuşan, dedikodu yapan, içinden diğer tüm insanları kıskanan kendisini gerçekten duygusuyla seven bir erkek çıksa dahi kendini ezdirmek için diğer erkeklerin peşinden koşan ki ironiktir kadınlar çok güçlü olduklarından vs. saçmalıklardan bahseder ama günün sonunda kendisini değersiz bulan erkeğin kollarında olurlar ki efendi erkek, .. erkek gibi saçma tanımlar bu yüzden çıkmıştır.

Erkeğin değersizi de kadının tam tersi çok susan çok susan sinirlendikçe daha çok susan ve içinden nefret kusan tiplemedir. Bir insanla derdimizi paylaşmak sadece bizim kültürümüzde olan bir şey değildir filmlerde hep görmüşsünüzdür sandalyeler etrafına toplanan insanlar birbirlerine dertlerini anlatarak rahatlamaya çalışırlar. Bu rahatlama gerçekleşmezse bir erkekte hep içine atarsa çok kötü olaylar meydana gelir .

Bu dünyadaki her insan bence kurtarılabilir vs. değil inanç, yaratan dediğimiz şey sadece kitap ve mutlak doğruluk değil bence mucizeyi aramaktır. Biz de bu dünyada ne olumsuzlukla karşılaşırsak karşılaşalım o küçük olasılığı, mucizeyi ya da halk tabiriyle mutluluğu aramalıyız.

Çok üzülüyorum bazı insanların hareketlerini görüp kesinlikle değersizler ama size bir şey söyleyeyim insanın en büyük counterı, düşmanı, zorluğu yalnızlıktır elbet onlar da yalnız kalacak kalmasalar dahi yaşamlarını kaybettikleri anda acaba bir şeyleri farklı yapsa mıydım diye kesin sorgulayacaklar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.