Şimdi Ara

Degerli fikirlerinize ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftanin 3 4 gunu bir kiz goruyorum ayni otobuste oluyoruz hep kizdan hoslaniyorum ama tanimiyorum ortak arkadasimda yok kizin facebook hesabini cok aradim sonunda buldum bugun otobuste gercekten binince bana mi bakiyor mu bakmiyor mu emin olup ekleyecektim heyecandan saclarimi yaparken otobusu kacirdim gec ciktim evden
    Kizi ekledim diyelim normal sorulardan sonra sevdigi biri veya ciktigi biri olup omadigini nasil sorabilirim ona abazaca olmadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 2 Ocak 2014; 17:36:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kızı hiç tanımıyorsan facebooktan eklemen hoş olmayabilir en azından özgüveni düşük bir tip olduğun izlenimi oluşturabilir kızda .. başka çaren kalmadı ekledin diyelim kız direkt kabul etmeyecektir kimsiniz diye mesaj atacaktır o mesaja ve sonrasına nasıl cevap vereceğine odaklanmalısın ... eklemek yerine direkt mesaj at bi bahane uydurabilisen uydur ya da kızda gözlemlediğin hal hareketlerine göre tanışmak istediğini belirten bişeyler yaz

edit : sadece otobüste gördüğün kızı tipinden nasıl buldun facebookta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karapapakk -- 2 Ocak 2014; 18:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karapapakk

kızı hiç tanımıyorsan facebooktan eklemen hoş olmayabilir en azından özgüveni düşük bir tip olduğun izlenimi oluşturabilir kızda .. başka çaren kalmadı ekledin diyelim kız direkt kabul etmeyecektir kimsiniz diye mesaj atacaktır o mesaja ve sonrasına nasıl cevap vereceğine odaklanmalısın ... eklemek yerine direkt mesaj at bi bahane uydurabilisen uydur ya da kızda gözlemlediğin hal hareketlerine göre tanışmak istediğini belirten bişeyler yaz

edit : sadece otobüste gördüğün kızı tipinden nasıl buldun facebookta

Cevabiniz icin tesekkur ederim tahminimce 500 taneye yakin kiz facebook hesabini kontrol ettim kizi bulmak icin normalde tanidigim kiza cikma teklifinde hic utanma felan olmazda hic tanimayinca oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.