Şimdi Ara

DEĞERLİ FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geometrim fena sayılmaz iyi diyebiliriz.Ama sanki tam oturmamış gibi hedefim lys de full yapmak.Bir iki soru kaçar önemli değil.Lys güvender geometri konu anlatımlı katı cisimler analitik hariç bitti.Analitiği fem analitikten çalışmayı düşünüyorum.Benim sormak istediğim KAREKÖK GEOMETRİ 1-2 nasıl bitir çok faydasını görürsün der misiniz?

• soru tarzlarının tamamına yakınını görürsün. bence temelini sağlamlaştırır. çözsen iyi olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydkydk

soru tarzlarının tamamına yakınını görürsün. bence temelini sağlamlaştırır. çözsen iyi olabilir :)

Soruların zorluk derecesi nasıl hocam hani zaman kaybı der misin? onun yerine fem al bitir gibi.Sonuç ta güvender de yapamadığım soru yok gibi birşey
  • bence işini şansa bırakma. piyasadaki en iyilern diye tabir edilen fem güvender final bitir. hakkını ver. zaten full çekersin. şahsen ben öyle yapıyorum. onun dışında hala eksiğin kalırsa al karekökü de çöz, derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horkheimer

bence işini şansa bırakma. piyasadaki en iyilern diye tabir edilen fem güvender final bitir. hakkını ver. zaten full çekersin. şahsen ben öyle yapıyorum. onun dışında hala eksiğin kalırsa al karekökü de çöz, derim.

Evet en iyileri de onlar kafam karıştı
  • soru tiplerini gösterip temelini kavrattığı için zor değil. eğer temelin sağlamsa ortalama soruları rahatlıkla çözebiliyorsan alma derim. eğer zor bi kaynağa ihtiyacın varsa math club geometri öneriyorum. gerçekten sağlam soruları var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımınıza ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.