Şimdi Ara

Değer kaybında önerilen tutar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaza sonucu aracımda 12.00 tl lik hasar oluştu.

Bunun için değer kaybı ne kadar verilir ? Verilen tutara itiraz etme şansım varmı ?

• arabanın değeri neyse ona göre hesaplanır bence. sadece hasara bakılmaz.
  • Benim aracımda 6900 liralık hasar kaydı oluştu. Karşı tarafın sigortası sağolsun (!) 1500 lira teklif etti. Sigorta tahkimine başvurdu avukat arkadaşım. Eksper 4900 lira ödenmesine karar verdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracima arkadan alkollu birisi carpti fakat kacti tutanaklarda kacak olarak gozuktugu icin bilir kisi atandi 15binlik hasar kaydina 2282 tl deger kaybi cikardilar sagolsunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okuyunca ilginç uygulamalar olduğunu anladım benim 1500 TL lik hasarıma 2500 TL değer kaybı ödendi. Sanırım hasarın maddi büyüklüğü ile alakalı değil tutar, orjinalliğin bozulması ile ilgili.

Mesela ikinci kez boyanan kaporta parçasına değer kaybı vermiyorlar, plastik sayılmıyor falan filan.
  • peki itiraz etme şansımız varmı ?
  • Sigorta tahkime itiraz sansi var. Kriter hasar tutarindan ziyade deger kaybi olusturan parcalar genelde gördüğüm. Yani hava yastigi acilan 20000 lik hasara cok fazla deger kaybi olusmazken 2-3 parca kaporta degisenine deger kaybi olusuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.