Şimdi Ara

DEFINITIVE CLUB (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.178
Cevap
42
Favori
336.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu aralar aşağıdaki ikiliyle uzaktan platonik takılıyorum. Aşk olur mu? Acaba!

EISA Awardsyoutube
    EUROPEAN HT HIGH END 2014-2015 - Yamaha CX-A5000/MX-A5000
    http://www.youtube.com/watch?v=IwlxrGUNjvQ

• Cinenow Franceyoutube
    Yamaha CX-A5000 et MX-A5000 (IFA 2013)
    http://www.youtube.com/watch?v=eUs_ibgxJ_M
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Babiş62.

Bu aralar aşağıdaki ikiliyle uzaktan platonik takılıyorum. Aşk olur mu? Acaba!

http://www.youtube.com/watch?v=IwlxrGUNjvQ

Ben geçen senenin başında çok takıldım ama yüz vermedi..
    Bide sen takıl bakalım..Herşeyi ile cazibeli..Aynen yakışır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. el kısmında dolaşırken gördüm, fiyata bakarsak uygun gibi geldi sub ile beraber..
    İhtiyacı olana güzel gider aslında.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=101369713

• Definitive Technology Symphony One
    DEFINITIVE CLUB
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Arkadaşlar , kısa süre önce aldığım Definitive BP 7002 Hop. Satmaya karar verdim ...

30 cm Aktif subwoofer 2 adet pasif olmak üzere 3 adet 30 cm lik subwoofer mevcut olup subwoofer ihtayıcına gerek duymazsınız...

Kutu ve içeriği tamdır...

Spike lar mevcuttur...

Hop. yanında Yedek amfi katı verilecek , ayrıca 1 adet de tweeter verilecektir...

Toplam da 3500 tl fiyat düşünüyorum...
    DEFINITIVE CLUB DEFINITIVE CLUB DEFINITIVE CLUB DEFINITIVE CLUB DEFINITIVE CLUB

Arkadaşlar ürünlerin satışı günceldir, Ekstraları almazsanız fiyat iki hop için 3000 tl...

Demo yapma şansınız vardır , ürünler kusursuz olup kutu ve içeriği tamdır...

• Kablo arayışımı imzamdaki Center ve Front'lar için Lookab Xtrilius 4 Reference ile sonlandırmış bulunuyorum.Kablonun pişmesi uzunca bir süre alacak ama ilk izlenimim oldukça olumlu.Stereo modunda denemelerimde BP8'ler çok daha dengeli çalmaya başladı, özellikle ses'e yüklendiğimde alt frekanslarda oluşan problemler ortadan kalktı çok daha tok ve net bir alt frekans performansı ile BP8'ler evrim geçirdi diyebilirim .Bu kadar olumlu sonuç alacağımı açıkçası pek düşünmüyorum.Bu akşam sinema performasınıda kendimce mercek altına alacağım izlenimlerimi sizlerle paylaşırım.Bu arada forumdan sayın Dts'e kablolar için teşekkür ederim.

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

• sector8376 kullanıcısına yanıt
    Sector 8376 xtirilius4 kablolarınız hayırlı olsun.Güzel ve ayarında bir seçim.

• babiş62 kullanıcısına yanıt
    Süper olur

• quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Definitive Technology Symphony One
    DEFINITIVE CLUB

8hz-28khz arası imiş..Woww...Eğer sound ve duyulum sisteminin tadını veriyorsa Fiatı yalnız 400-500 $ yazıyor yanlışmı gördüm?
    Topicden yada forumdan hiç dinleyen oldumu?

• Daha satışı başlamadı sanırım birkaç gün önce ces fuarında tanıtıldı...1

• Hoparlör kablolarımı Lookab Xtrilius 4 Reference ile değiştirdirdikten ve hoparlörlerimin evrim geçirmiş gibi hal almasından sonra son olarak aklımda hiç yok iken bugün Lookab Prinilius Referance güç kablosunuda sisteme dahil edip bir süre kablo işine son noktayı koymuş durumdayım.İlk izlenimlerim oldukça olumlu son iki gündür sanki sistemim sınıf atladı diyebilirim.Dip sesler neredeyse sıfıra indi, hoparlörler çok daha dengeli çalmaya başladı ve sahne kesinlikle daha genişledi.Sistemi daha önceleri dinlemiş olan iki arkadaşımda benimde aynı fikirdeler.Kablolar piştikçe dahada iyi olacaklar umarım.

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sector8376 -- 11 Ocak 2015; 23:29:35 >

Hayırlı olsun güle güle kullanın.isabetli seçimler..Sonuçların memnuniyet verici olması genel anlamda ortak görüş..

• Yeni kablolarınız hayırlı olsun
    Yeni kablolarınız hayırlı olsun, özellikle power kablonun etkisini çok merak ediyorum, şu ana kadar hep cihazların kutusundan çıkan kabloları kullandım.
  • babiş62 kullanıcısına yanıt
    PRODJ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim babiş62, ProDJ.Daha güzelleri sizlerin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sector8376 -- 12 Ocak 2015; 17:15:08 >
  • furai F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler furai.Çok bariz fark oluşturdu özellikle hoparlör kablolarında, power kablosuyla ses dahada rahatladı.Kesinlikle deneyimlemenizi tavsiye ederim.LX87 gibi bir AVR'den uzun zamandır tam verim alamadığım günlere yanıyorum şuan
    hocam hoparlor kablolarinin maliyeti nedir.bende kablo bakiyorum 1. tercihim su anda black rhodium jive ama bunuda baya ovuyorlar fiyat bilgisi verebilirmisin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Detayları P.M'den gönderiyorum.
  • @sector
    Sn komşum yeni kablolarınızı güzel Günler'de kullanın müsait bir zamanınızda dinlemek isterim selamlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 259260261262263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.