Şimdi Ara

DEFINITIVE CLUB (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.178
Cevap
42
Favori
336.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalnız bu perdelerin delikli olması avantaj mı? Dezavantaj mı? Yada sesi geçirgen perdeler kontrast ve ışık gücünde negatifliği varmı?
    Görüntülerde iyi görünüyor ama aklıma takılmadı değil..
    Birde bu home theater koltuklarını nerde buluruz? İstikbal bir ara yapmış sonra üretimi kaldırmışlar.Fiatlarıda sıkıntılı haniyada..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim kolonlar Arçelik Arstil gerçek deri sinema koltuğu. Şimdi Arstil bile kaldı mı? Onu bile bilmiyorum. Ama Piyasa da bir sürü seçenek var. Bu tip koltuklar 360" dönerli, yatarlı ve ayaklıkları açılıp kapanabilir mekanizmaya sahip olduğu için, özellikle gerçek deri olanlarını ucuz olduğunu sanmıyorum.

Babiş62. Bak bu da senin kolonların bir üstü olan ALBATROS'un BP3000TL kolonlarının taaa 98 yılındaki review'i. Sandy Amca o yıllarda bile ne kolon yapmış. Review uçmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 1 Ocak 2015; 9:24:15 >

• Definitive Technology Bp7001Sc ve Definitive Technology Trinity Subwoofer kardeşliği.

DEFINITIVE CLUB
  • teknika kullanıcısına yanıt
    clr 3000 dolby atmosun atasi gibi yukari bakan hoparlorler falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten Dolby Atmos için Definitive'nin üst piyano lake kapağını kaldırıp A60 aparatını taktın mı Kolon anında Dolby Atmos oluyor. Yeniliklere de açık bir marka olduğunun kanıtı.

www.definitivetech.com
    302 Found
    http://www.definitivetech.com/products/a60

• teknika kullanıcısına yanıt
    Teknika şu Türkçe sayfalarıda kutularından çıkarıp yayınlasan süper olacak😊

• Yılbaşı sebebiyle Konya'da bulununca İbrahim Abiyi ziyaret etmeden olmazdı.Konukseverliği ve samimiyeti için kendisine çok teşekkür ederim.Benim eve temizliğe gelen bayanın yırttığı bp30 un bir sürücüsünün de Teknika'nın yardımıyla tedarik edilmesine vesile oldu.Haftalardır kafamı kurcalayan bu durum da çözüldü böylece.

Kurban bayramında sistemi ilk kez görmüştüm.O tarihten sonra sisteme oppo,perde ve yeni kablolama dahil edilmiş.Standlarla koltuklar da gayet şık olmuş.

Sistemi sinemada denedik.I'm legend isimli filmle.Benim sistemimde clr2000 ve bpvxler mecburiyetten avr ile çalıştığı için İbrahim Abinin sistemdeki detayları görünce benim surroundların çalışmadığı kanaatine vardım.İlk başlarda sıkça yaptığımız "ses geliyor işte" yorumunun ne kadar manasız olduğunu anladım.Odada müthiş bir rahatlık var.Volume yüksek olduğu halde hiçbir şey rahatsızlık vermiyor.Oysaki bp30,clr2000,bpvx,bp1500 tl den oluşan (bp30 lar rotel rb 1090 a bağlı) benim sistemimde yüksek volumlerde rahatsızlık yaşananiliyor.Bunu odanın akustiği üzerinde yapılan çalışmalara ve tüm hoparlörlerin gereksinimi olan gücün verilmesine ve dolayısıyla hoparlörler arasında oluşan dengeye bağladım."Bak sağ hoparlörden şu ses geldi" beklentisinden vazgeçiyor insan hal böyle olunca çünkü oda genelinde oluşan sahne izleyiciyi içine alıyor.
    Tabiki İbrahim Abinin yanına her gidişim bana masraf açıyor.Şimdi de oppo arayışına başladık :)) bp2000tl lere de yeşillenmedik değil.

Kendi sistemime dahil ettiğim hoparlörleri incelemem ve İbrahim Abinin sistemindeki bu deneyimlerden sonra benim ekonomik şartlarımda sinema için en iyisinin definitive olduğuna karar verdim.Bir de center ve surroundlar için gereken powerı tedarik edebilirsem tam olacak.

• DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

DEFINITIVE CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edmontdante -- 2 Ocak 2015; 14:25:38 >

• Yaşasın Definitive kardeşliği.

Babiş62 yahu sen de bir deri bir kemik kalmışsın. Bu kilolara Definitive Bp7000 ve Trinity bile işlemez.

• Bu arada koltukları iyi uydurmuşsun babiş62. Keyif adamısın vesselam.

• edmontdante E kullanıcısına yanıt
    guzel vakit gecirilmis belliki. sizdeki 663 duruyormu hala bu arada?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edmondante şu an Definitive Technology BP30, CLR2000 Center, 4 Adet BPVX Rear ve 2 adet PF1500TL Plus kullanıyor. Yani o da komple Definitive'ci oldu artık. Pre Power'ı da 1-2 hafta içinde hallediyormuş.
  • edmontdante E kullanıcısına yanıt
    Sevgili edmondante çok teşekkürler kardeşim yazıtların ve görüşlerin için.Geldin ziyaret ettin çok güzel keyifli bir sohbet ettik olayları paylaştık,baştacısın.Bütün forumdaşlara Konya'da bir kardeşlerinin olduğunu bildirmek isterim.Yolu düşen gelmek isteyen herkes başımın üstünde yeri var.Bizim bu hobimizin ve sevdamızın en güzel yanı bu. Paylaşmak,sohbet oluşturmak,beğenilere sunmak,yerli yerince ve seviyeli bir şekilde kırmadan kırılmadan eleştirebilmek..Aslında çok lüx şeyler değil ama bazen nefs'lerimize yenik düşüyoruz işte..
    Bu arada bayağı resim koymuşssun sağolasın.
    O film kareleride hareketli iken çekildiği için biraz bulanık çıkmış.Sanada inşaallah 5kanal bir power ve pre katı buldukmu tamamdır.. Nasıl olsa rb 1090 gibi bir yiğit power hazır kıta duruyor.
    İnşaallah iş konumlandırması ve istanbul hicretide hayırlara vesile olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Yaşasın Definitive kardeşliği.

Babiş62 yahu sen de bir deri bir kemik kalmışsın. Bu kilolara Definitive Bp7000 ve Trinity bile işlemez.

Ben zamanında 2 ad. Sub'ı niye sattım zannediyorsun?Yetmediiiiii..hahahaaaa..:-))))
    Birader koltuklar pufy koltuklar beni anca kapsıyor ve taşıyor..
    Ama öyle rahatki ayaklarını da uzatıyorsun,içine gömülüp gidiyorsun..Bazen uyuyorum bile

• Arkadaşlar , kısa süre önce aldığım Definitive BP 7002 Hop. Satmaya karar verdim ...

30 cm Aktif subwoofer 2 adet pasif olmak üzere 3 adet 30 cm lik subwoofer mevcut olup subwoofer ihtayıcına gerek duymazsınız...

Kutu ve içeriği tamdır...

Spike lar mevcuttur...

Hop. yanında Yedek amfi katı verilecek , ayrıca 1 adet de tweeter verilecektir...

Toplam da 3500 tl fiyat düşünüyorum...
    DEFINITIVE CLUB DEFINITIVE CLUB DEFINITIVE CLUB DEFINITIVE CLUB DEFINITIVE CLUB

• Şuan kullandığım Pioneer LX87 AVR'ye resimdeki kablo bağlantısı ile Def. BP8B hoparlörleri bağlamam mümkünmü acaba ?

DEFINITIVE CLUB
  • sector8376 kullanıcısına yanıt
    Bu kablo biwire bağlantıya uygun.Bp8 de biwire bağlantı yok.Yani Normal bağlantıya devam.
  • babiş62 kullanıcısına yanıt
    Şuan kablo arayışı içerisindeyim fiyat performans olarak Dh Labs Q-10 Signature ve Audioquest Flx SLiP 14/4 imzamdaki sistemim için olabilitesi yüksek kablolar gibi geldi iki kabloyuda daha önce deneme şansım olmadı tamamen yorumlara dayalı olarak belirledim.Sizce bunlar nasıldır; alternatif önerileriniz ne olur acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sector8376 -- 3 Ocak 2015; 22:27:04 >
  • Kardeşim biliyorsun kablo işi izafi bir durum.Kalitesiz olmadığı müddetce kişiden kişiye duyumdan duyuma değişir.Forumda çok kişinin bu bahsettiniz kablolardan deneyimleri olmuştur.Kimine göre başarılı sonuçlar, kimine göre bassları zayıf, kimine göre üst frekanslarda azalma yada parlatma olduğu söylendi..
    Ben önceleri,ttaf,klotz,acoustic resarch,Van den hul kullandım hepsinin tadı ayrı idi.Bp8 ler varken Van den hul magnum kullanmıştım Bp8 lere can katmıştı.
    Daha sonra son versiyon olarak lookab xtirilius8 ve 4 kablolarını kullanıyorum çok doyumlu,detaylı,dengeli bir iletimi olduğunu söyleyebilirim.
    Şunun farkındasınız ki; birazda kabinlerin boyutları,frekansları,hoparlör çaplarıyla daha doğrusu gücü ve yapısı itibarı ile seçilecek kablonunda fiyat&performansının denklemli olmasından tarafayım..
    En güzeli deneyerek almak diyeceğim ama kardeşim al olmadı değiştir,al olmadı değiştir..
    Bisürü iş yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babiş62 -- 4 Ocak 2015; 11:05:08 >

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.