Şimdi Ara

Defiance (2013- ) | 1. Sezon (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
4
Favori
5.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi benim hoşuma gitti, stargate den sonra iyi geldi...
  • arkadaşlar bunun birde oyunu varmış online oynanan, oynayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

..Bu bates motel nasıl bir dizi korku ve gerilim ağırlıklımı?

Türünde korku, gizem, gerilim yazsada hiçte oralı değil dizi.Sapık filmini izlediyseniz hikayesi oradan.Kesinlikle başlayın derim, film gibi gidiyor gerçekten.
  • Dizinin başındaki araba sahnesine kadar izledim orada bıraktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deviance,bol atari animasyonlu, çakma terranova tadında dizimsi bir dizi.
  • %100 western dizisi konu felan herşey aynı farklı olan tek şey aileleri uzaylılar ile değiştirmişler. Eski western'lerde 4-5 farklı aile kendi aralarında kapışırdı bölge hakimiyeti toprak,maden cart curt şimdi uzaylı versiyonu olmuş. İlk pilot bölümün son sahnesine kadar baya klişeydi bi sonda sürpriz oldu bakalım 4-5 bölüm sonra daha netleşir ama fazla rağbet görücek bir dizi olucağını sanmıyorum. "Bugün defiance var mısır,kola hazırlık yapalım" ayarında değil.
  • @eskortos'un dediğine katılıyorum.Ayrıca bilimkurgu dizisi değil,göstermelik ırk ya da teknolojiye aldanmamak lazım.Irkların kültürleri farklılıkları,duyguları neredeyse yok.Hepsi insan temelli çünkü.Bu yüzden bilimkurgudan çok politika tabanlı dram dizisi demek daha doğru olur.Klasik içten pazarlıklı terörist gurplarının güç ve mevki savaşı arada kalmış 3-5 onurlu insanın onlara karşı direnmesi.Türü bilenler zaten dizi de ne olacağını az buçuk tahmin eder.Diğer ırkların zaten bir özelliği bir kültürü yok.Beyaz saçlı beyaz tenli ırk bir nevi elf ırkına benzetilmeye çalışılmış,madenci yanında gezinen iri yaratık Star Wars'tan zaten tanıdık gelecektir.Bionik adamlar da aynı şekilde.İstilacılar da Warhammer dünyasından necron'larlar aynı yapıda.

Senaryo bilindik,bilimkurgu öğesi görsellik dışında yok gibi,içi boş görsellik.2. bölümde belki biraz toparlar diyordum da iptal edilmesi büyük olasılık gibi duruyor.

@ekostros

• Bütün klişeleri bir araya toplayıp dizi yapın deseler ortaya Defiance çıkarmış.

2.bölümde hayal kırıklığıydı haftaya son kez izlerim ama toparlayacak gibi görünmüyor.
  • Mesajlar olumlu değil ama ilk 2
    Bölüme bir bakayım.

• Bu da balon çıktı. İlk sezonda bitmesi doğru bir karar olur.
  • terranova bundan kat be kat iyiydi...onu biçtiler....deviance mi kalır !!!!!
  • Terra Nova'dan da kötü bir dizi olmuş, o turuncu renkli kıza da sinir oldum o nasıl bir tiptir öyle.

Syfy iptal eder bunu.
  • dizi bayagi kotu :) kesinlikle tavsiye etmiyorum!
  • Battlestar Galactica tadında yapamıyorlar şu tarz dizileri zaten :). İlk bölümde
    şu top gibi dalgayı sağa sola sallıyordu uzaylı orası çok tırt geldi bana. Diğer bölümdede irisa neden şu işkence gören elemana kafayı o kadar taktı onu anlamadım.
    Ama yinede bilim kurgu sevdiğim için izleyeceğim. Revolution gibi traş bir diziyi en son çıkan bölümüne kadar izlediysem bunuda izlerim herhalde.
  • 2.bölüme hiç ısınamadım, izlerken sıkıldım. Başladığım diziye şans vermek gibi bir huyum var, hemen bırakmam ama bakalım.
  • dizinin ilk bölümünde yemyeşil parkta uzay araçlarının geldiğini görünce ohaaaa dedim başlıoz bu yaz cok ıyı gececk dedim ama sonra 33 yıl sonra dedi 2.bolumude ızledım cerez dıe ızlıoz bakalım
  • Bir SG-A değil..burdaki ırkların makyajları falan çok kötü ve klasik tiplemeler(hala daha maymun tipli uzaylılar var sanki 1960larda gönderdikleri maymunlar evrimleşip de geri gelmiş gibi) biraz daha özen gösterilebilirdi böyle bütçesi iyi bir yapıma yakışmadı bence..

Sonu terra novadan hallice olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jll -- 29 Nisan 2013; 17:46:46 >
  • Biraz ilerlesin konusu güzel ama yorumlar pek iç açıcı değil duruma göre başlarım belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |DL| -- 29 Nisan 2013; 18:07:22 >
  • Aklımda çok başlamak gibi bir fikir vardı ama yorumlar çok itici. Düzelirse belki başlarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Aklımda çok başlamak gibi bir fikir vardı ama yorumlar çok itici. Düzelirse belki başlarım..

İlk bölüm bence idare eder hatta iyi denilebilir... İlk bölümü izle sen karar ver bence

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.