Şimdi Ara

defacto renk değiştiren tişört alan varmı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • renk değiştiren tişörtler ne zaman renk değiştiriyor,bana çok iyi gibi gelmedi,fiyatları ucuz bazıları aşırı inmiş durumda,yani çokda önemli değil gibi
    bu durumda resime göre alacaksan tercih etmenin anlamı kalmıyor,alan deneyen varmı
    alcaktım vazgeçtim gibi,sorayım dedim

http://www.defacto.com.tr/renk-degistiren-t-shirt-286719

http://www.defacto.com.tr/renk-degistiren-t-shirt-286630

• Kaliteli bir marka değil , tshirtlerde güneş ışığında renk değiştiriyor.Fiyatı uygun yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BengüA. -- 30 Nisan 2015; 16:04:17 >
  • Lc waikikiden aldım ama renk değiştiren tişörtmüş bilmiyodum tişört güzel geldi aldım baktım renk değiştiren tişörtmüş cidden güneşte değişiyor rengi

Edit bu defactonunkiler deseni iyi değilmiş birde lc waikikiye bakmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acun_Ilıcalı -- 30 Nisan 2015; 16:08:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T shirtlerini bilmiyorumda pantalonları giydikçe değişiyo lacivert maviye döndü dahada almıyorum ordan

• quote:

Orijinalden alıntı: dtas34

T shirtlerini bilmiyorumda pantalonları giydikçe değişiyo lacivert maviye döndü dahada almıyorum ordan

o yikanmaktandir hocam kandirmislar sizi

• 3 tane Var bende fakat reklamdaki kadar renklenmesini bekleme guzel tisort ama

• Ben aldim denedim renk degistimiyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lan defacto ve lcw nın t shirtleri zaten renk değiştiriyordu yeni icat diye koymuşlar bunuda

• Renk değiştirmiyor da diğer renkler on plana çıkıyor öyle desen felan reklamdaki gibi değişse 15 e 20 ye acımam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kezbaneu

Lan defacto ve lcw nın t shirtleri zaten renk değiştiriyordu yeni icat diye koymuşlar bunuda
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Lc Waikiki'den pantolon aldım 2. günde renk değiştirdi lacivertken gri oldu onları da tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kezbaneu

Lan defacto ve lcw nın t shirtleri zaten renk değiştiriyordu yeni icat diye koymuşlar bunuda

3 yıkamada soldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.