Şimdi Ara

DeFacto Erkek Klasik Ayakkabı 15TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
6
Favori
26.138
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahsettiğim kahverengi olanı budur buda 15e geliyor ben lacivert olani aldim ama belki bunu almak isteyen olur diye linkin asagiya bırakıyorum.

DeFacto
    Kahverengi Erkek Klasik Ayakkabı 815812 | DeFacto
    http://www.defacto.com.tr/klasik-ayakkabi-815812

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zeusavda

Bahsettiğim kahverengi olanı budur buda 15e geliyor ben lacivert olani aldim ama belki bunu almak isteyen olur diye linkin asagiya bırakıyorum.

http://www.defacto.com.tr/klasik-ayakkabi-815812
    Bu 15'e gelmiyor sepette %50 yok.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    30a yinede uygun hocam almak isteyen olabilir belki

• kalıpları biraz büyükmüş 44 numara aldım ama çok büyük geldi, normalde 44 giyerim mesala rebook 44 giyerim ama bunu 43 almak lazımmış değiştiricem mağazadan
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    mağazalarda aynı ürün mevcut mu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: zeusavda

mağazalarda aynı ürün mevcut mu hocam
    mevcut mağazadan al seçeneğinde her il çıkıyor, yoksa başka birşey alırım tshirt alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

kalıpları biraz büyükmüş 44 numara aldım ama çok büyük geldi, normalde 44 giyerim mesala rebook 44 giyerim ama bunu 43 almak lazımmış değiştiricem mağazadan
    benimde aynı böyle oldu mağaza değiştiriyor mu ?
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Ahaha bende de durum aynı. 44 aldım ama şu an ayağımda fırıncı küreği gibi duruyor :)
    Keşke teslim alırken deneseymişim.
    Ayakkabıları birbirine bağlayan ipi yirtmistim sorun olmaz inşallah. Bir de magazada bulabilecek miyiz o da soru işareti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün itibariyle gebze center magazadan teslim aldım ayakkabıyı. başta biraz sıktı sonra bolladı derken şimdi gayet iyi oturdu ayağıma. kalite ortalama sayılır. 15 liraya bu kadar.
  • Bende dun magazadan teslim aldim.paketlenmesi superdi hatta icinden ayakkabinin askisi bile cikti.40 numara aldim sanki 41 gibi biraz buyuk geldi.ama ayakkabi bu fiyata iyi yaz mevsimi icin ideal.

• Kalite olarak ne durumda ? Normal olarak 44 numara giyiyorum, 43 mü satın alayım ?
  • 43 giyiyorum 43aldim tam oldu sizde nasil kaliplar buyuk geldi oyle

DeFacto Erkek Klasik Ayakkabı 15TL

• bi tane 40 bi tane 43 sipariş vermeme ragmen ikisini de 43 göndermişler
    bunu magazadan filan değiştirme şansımız oluyo mu acaba
    yoksa tekrar kargo filan mı ugrasmamız lazım bilenler aydınlatırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

mevcut mağazadan al seçeneğinde her il çıkıyor, yoksa başka birşey alırım tshirt alırım

Alıntıları Göster
    hocam o seçenek nerde ben göremedim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzBuBa

Kalite olarak ne durumda ? Normal olarak 44 numara giyiyorum, 43 mü satın alayım ?
    15 liraya f/p ürünü diyebiliriz hocam
    başka yerde en az 50 60 lira bunlar
    ben nike ayakkabılarda genelde 44 44.5 filan giyerim 43 aldık bol geldi bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam.
    Bende aynı şekilde 44, 44.5 numara giyiyorum. 43 ü sipariş edelim bakalım.
  • Klasikte 40 giyiyorum mükemmel oldu.
    Ayakkabı çok hoş, dün çalışan sordu 15 deyince biz burada çalışıyoruz haberimiz olmuyor 60 TL bize dedi.
  • Ayakkabıyı aldım geldim müthiş kalitede hiç tahmin etmiyordum annem gördü bayıldı al parasını vereyim bir tane daha al dedi ama gerek yok bir tane yeter dedim. Almak isteyen ayak numarasında almasın bir numara küçük alın. Ben 42 aldım çok büyük geldi şehirdeki bir mağazada 41i daha varmış o şubeye gittim değiştirdim. Yoksa iade edecektim. Ben on senedir 42 giyiyorum ama bunun kalıbı çok geniş bir numara küçüğünü alın derim.

• Ayakkabı çok iyi arkadaşlar tavsiye ederim ben kalıpta sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

Alıntıları Göster
    44.5 giyerim Adidas'ya 43 aldım bol geldi 42 getirteceğim hangisi daha iyi olursa diğerini iade edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.