Şimdi Ara

DeFacto 'da Hepsi 9.99 TL Fırsatı KAÇIRMA!!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
10
Favori
23.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Hocam nerden çıktı bunlar ? erkek kısmına tıklayınca 5 sayfa ürün çıkıyordu nadiren kazaklar gördüm ben. Neyse üzüldüm şimdi kışlık alamadım pek fazla. Birde real madrid eşofman altını kaçırdıgıma üzülmüştüm. sağlık olsun

sen muhtemelen 9,99 kısmına baktın sadece. orda ne işse az gözüküyor ama kazak bölümünde baya var. soldaki menülerde olan herşeyde indirim var gibi, montlar fena değil mesela
  • Evet sadece 9.99 lık kısma bakmıştım. Ağırlık olarak gömlek ve polo yaka olarak 8 parça ürün satın aldım. Tekrar satışa açarlarsa 4-5 parça kazak daha alırım. Hala şu eşofman altında kaldı aklım gitmiyo acısı bi türlü en ihtiyacım olan şeydi
  • 6kazak 1 hırka 5 pantalon 3 tişört 4 tanede gömlek aldım söyleyen arkadaş kimse sağolsun
  • Gün sonu mutakabatı yapmalısınız diye hata mesajı alıyorum :S Sizde de böyle hata çıktı mı ?
  • Polo T-Shırtler,Madridli atletler filan güzel.
  • Küçük mağazalarda artık defactonun malları satılcak Baktığım hiç bir şey kalmamış
  • 44 / 34 pantalon bile tükenmiş. nası oluyo bu arkadaş. kesin yarına da mal kalsın diye bi ksımını kapadlar he
  • Arkadaşlar geçen hafta mağzasına 2 kere gittim bu fiyatlar mağazada da böyleydi. Almadığım 3 ürün bardı 3 de aynı fiyat hala. Ayrıca dediğim gibi t shirtlerin fiatları böyleydi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 10 TL güzeldir dedik geçte olsa görüp girdik ama pek beğenmedim kalanları.
  • Beden var gözüküyo sepete eklerken kalmadı diyor yok böyle birşey . Düzenlemek bu kadar mı zor
  • 3 Kazak 1 Sweatshirt ve 1 Chino. Kargo dahil 44 TL Misss :)
  • şimdi tekrardan stok girmişler bazı ürünlere bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: katsumotho

şimdi tekrardan stok girmişler bazı ürünlere bakın derim

gordugum kadariyla sadece birkac stok eklemisler bazi urunlere ve stoklari duzeltmisler

• Anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim internet üzerinden ilk kez bir pantolon alayım dedim ama beden ölçüleri karmakarışık geldi bana
    Mesela ben normal bir mağazadan pantolon alacağım zaman oradaki tezgahtar bana kaç beden giydiğimi soruyor 52 beden diyorum istediğim pantolonu alıp çıkıyorum ama bu defacto da satılan pantolonlara baktığım zaman kimisinde 33 beden 32 boy kimisinde 40 beden 32 boy gibi ifadeler yer alıyor bunlar neyin nesi mesela ben 52 beden pantolon giyen biri olarak bu siteden kaç beden pantolonu sipariş etmeliyim...
  • Maşallah Maşallah Yardırdık ortalığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimone

Anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim internet üzerinden ilk kez bir pantolon alayım dedim ama beden ölçüleri karmakarışık geldi bana
    Mesela ben normal bir mağazadan pantolon alacağım zaman oradaki tezgahtar bana kaç beden giydiğimi soruyor 52 beden diyorum istediğim pantolonu alıp çıkıyorum ama bu defacto da satılan pantolonlara baktığım zaman kimisinde 33 beden 32 boy kimisinde 40 beden 32 boy gibi ifadeler yer alıyor bunlar neyin nesi mesela ben 52 beden pantolon giyen biri olarak bu siteden kaç beden pantolonu sipariş etmeliyim...

hocam babama bakarken de oyleydi evdeki pantolonlara baktik baska markalar 52 yaziyordu bir de defactonun bulfuk evde onda 40 yaziyordu bizde ona gore aldik bacaklar uzun da degilse 40-32 olur gibime geliyor

• haber veren arkadaşa teşekkürler. kazak ihtiyacını hallettim. bir tane de barcelona t-shirt.
  • lan ben şimdi gördüm.. bir şey bırakmamışsınız sitede.. kalanlarında L bedeni yok. Herkes mi L giyiyor arkadaş ya..) neyse artık bir daha ki sefere kaldık.. haber veren arkadaşa teşekkürler..
  • pckopat53 kullanıcısına yanıt
    herkes pc başında katana gibi oldu tabi tüm güm otura otura:D izle 1 sene sonra xl olacaz
  • XL giyerdim rahatım beden bulmada XXL a geçtim daha da rahatladım

Psikolojim bozuldu nasıl zayıflıcam la

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.