Bildirim
Defacto 100/30 Kupon Kodu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
99,99'luk ürün var sepette 1 liralık bir şey var mıdır?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4h062020
99,99'luk ürün var sepette 1 liralık bir şey var mıdır?5tl ye maske var hocam daha düşük bir şey yok, ben bulamadımwww.defacto.com.tr
Beyaz Erkek 3 Katlı Beyaz Telli Maske 5 Adet 1436400 | DeFactohttps://www.defacto.com.tr/3-katli-beyaz-maske-1436400
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4h062020
99,99'luk ürün var sepette 1 liralık bir şey var mıdır?www.defacto.com.tr
Renksiz Kadın Sneaker Çorap 3'lü 1470704 | DeFactohttps://www.defacto.com.tr/sneaker-corap-3lu-1470704
-
Bu garantinin defacto ya özel 30 lira bonusunu online da kullanamıyor muyuz? İlla mağazaya mı gitmemiz gerekiyor? -
Hocam kullanamıyorum kodu, hata veriyor. Kodun süresi mi geçti? -
Defacto kadar iğrenç bir firma yok. Kod geçerli olursa indirimi iptal ediyorlar. Kodun hiçbir önemi yok. Sadece yeni sezon indirimsiz ürünlerde kullanabilirsiniz. -
Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
5 ağustosa kadar geçerli hocam kodquote:
Orijinalden alıntı: akifhoca
Hocam kullanamıyorum kodu, hata veriyor. Kodun süresi mi geçti? -
ben indirimli üründe kullandım indirim fiyatından aldım bi iptallik durum yok şuanquote:
Orijinalden alıntı: td1907
Defacto kadar iğrenç bir firma yok. Kod geçerli olursa indirimi iptal ediyorlar. Kodun hiçbir önemi yok. Sadece yeni sezon indirimsiz ürünlerde kullanabilirsiniz. -
Ben genel kampanyadan bahsettim. Bir de ben 250 TL lik ürün ekledim. Geçersiz kod uyarısı veriyor.quote:
Orijinalden alıntı: SosyalSatis
5 ağustosa kadar geçerli hocam kod
Alıntıları Göster
Bilgi vermek için yazmıştık ama 3 gundur tatildeydim garantibonus kampanyasi bitmiş pardon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 3 Ağustos 2020; 0:30:38 >
"Kupon kodunun süresi geçmiş" şeklinde hata veriyor sistem -
100/30 kodu yalan olmus.
100 liranın üstünde CSG20 koduyla az önce indirimli alışveriş yaptım onu deneyin 25 lira indiriyor
Normalde 100/30 5 ağustosa kadar geçerliydi ma iptal ettiler demek.. CSG20 ile devam
Magazadan teslim de gelip alabilirsiniz diye mesaj gelmesi gerekiyor mu ? Kargo magazaya teslim edildi gözüküyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bana gelip alabilirsiniz mesajı gelmedi, kargo teslim edildi yazıyordu gidip teslim aldım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Defacto kadar iğrenç bir firma yok. Kod geçerli olursa indirimi iptal ediyorlar. Kodun hiçbir önemi yok. Sadece yeni sezon indirimsiz ürünlerde kullanabilirsiniz.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X