Şimdi Ara

Deezer kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spotify'dan deezer'a geçtim yalnız aradığım şarkıları bulamıyorum. Mesela model mey yazıyorum çıkmıyor bişey. Bilgisayarda deezer ın sitesinde çıkıyor ama, nedir trik noktası?

• Geçmiş olsun hocam.Çok büyük bir hata yapmışsın.Ben zamanında 1 lira verip 3 ay deneme sürümünü almıştım.Dinlediğim şarkıları bir türlü bulamamıştım.2 gün kullandım sonra kaldırdım telefondan.Verdiğim 1 liraya acıdım.Keşke camiye yardım olarak verseydim dedim.

Bir an önce spotifye geçmeye bakın.Spotifyi hiç bir şeye değişmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickola Tesla -- 17 Eylül 2016; 13:01:42 >
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    s7 edge aldım yeni. Onun 3 aylık ücretsiz deezer premium hediyesi vardı ondan dolayı kullanmaya başladım. Spotify da üyeliğim yoktu, ama tak buluyor şarkıyı. Daha önce spotify premium kullanmıştım. Deezer'ın da güya çok şarkı koleksiyonu var ama hiç bulamıyor nedense?
  • Deezer leş, 1 tlye 3 aylık almıştım. 1 ay kullanmadan spotify paralıya geçtim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    deezer üyeliğinizi bana versenize? ben kullanırım
  • Taha karşim deezeri deneyeli neredeyse 9-10 ay oluyor.Mesajımda da belirtmişim zamanında diye.Olsaydı tükan senindi karşim.Hesabı düşünmeden verirdim
    Eksik okumusum kusura bakmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Migrosnet kullanan var mı
    8 ay önce açıldı
    Netgsm Kullanan Var Mı?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.