Ben 160 GB Samsung IDE taktım. Çalıştı. Bilginize... :)
DENEYENLER OLMUŞ 160 çalışıyor arkadaşlar 250 lik te ii olurdu aslında cok şeymi istiyoruz yokmu 250 likle deniyen bide cevirici kablo var satayı ideye ceviriyor onlabaglantı deneyen varmı görüyosa elimdeki disk sata ondan almadın yoksa hemne alırım süper fiyat yaa
İyi de SATA-IDE çeviriciyi, o küçücük kutuya nasıl sığdıracaksınız? Açıkta durur diyorsanız çalışır.
quote:
Orjinalden alıntı: ****
İyi de SATA-IDE çeviriciyi, o küçücük kutuya nasıl sığdıracaksınız? Açıkta durur diyorsanız çalışır.
denedinmi hoş denediysen oluyosa aldım gitti bu arada kablo zaten değişik aparat gibi bişey ende varda usb cevirenini arıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: cemre16
DENEYENLER OLMUŞ 160 çalışıyor arkadaşlar 250 lik te ii olurdu aslında cok şeymi istiyoruz yokmu 250 likle deniyen bide cevirici kablo var satayı ideye ceviriyor onlabaglantı deneyen varmı görüyosa elimdeki disk sata ondan almadın yoksa hemne alırım süper fiyat yaa
valla bende 160 lığa razıydım ama gözüm 250 lilikte kaldı acaba gerçekten çokmu şey istiyoruz ne :D arkadaşlar ürünü aldım disk bakıyom işte en yüksek kaç desteklerse onu alacamm. 3.5 luklar 500 lük desteklıyo kullanıom ama 2.5 luk nasıl olur bilmıyom. normal kuru olsa destekler tahmın ediyorum ama işin içinde player olması düşündürüyo benı.firmware ne destekler onu bilmek lazım. testerlerın dikkatine acil deeptech en yüksek kaça kadar desteklıyo.
quote:
Orjinalden alıntı: windark
quote:
Orjinalden alıntı: cemre16
valla bende 160 lığa razıydım ama gözüm 250 lilikte kaldı acaba gerçekten çokmu şey istiyoruz ne :D arkadaşlar ürünü aldım disk bakıyom işte en yüksek kaç desteklerse onu alacamm. 3.5 luklar 500 lük desteklıyo kullanıom ama 2.5 luk nasıl olur bilmıyom. normal kuru olsa destekler tahmın ediyorum ama işin içinde player olması düşündürüyo benı.firmware ne destekler onu bilmek lazım. testerlerın dikkatine acil deeptech en yüksek kaça kadar desteklıyo.
ARKDAŞLAR 120 likte kesin a60 lıkta denemiş yazılım zaten arkdaş forumdan 250lik deneyen olursa ve ürün çalıştırırsa bende alıcam bu üründen yurtdılından getircektim ama bu daha mantıklı arkadaşım bide resimini kimse eklememiş gelen kutunu ürünün yorumlarını biraz ekleyin nası sağlammı kutu filan :D
ürünü alıpta kullanmayan varsa ürüne talibim.
kampanyayı kaçıranlardanım. gittigidiyor'da bu ürün 160 gb hard disk takılmış haliyle an itibariyle 210 ytl. (kargo hariç) niyetlendik bakalım, siz ne diyorsunuz? ürünü listeleyen arkadaş detaylı fotoğraflara yer vermiş, merak edenler için faydalı olacağına inanıyorum.
kampanyayı kaçıranlardanım. gittigidiyor'da bu ürün 160 gb hard disk takılmış haliyle an itibariyle 210 ytl. (kargo hariç) niyetlendik bakalım, siz ne diyorsunuz? ürünü listeleyen arkadaş detaylı fotoğraflara yer vermiş, merak edenler için faydalı olacağına inanıyorum.
idemi satamı konusu çözüldü ide diskleri destekliyor ve bana göre değil diyorum sadece fakat ürünün ısınma problemi oluyor 3,5 luk kullananlarda buna bi sogut şar arkadaşlar yada fazla izlemiyceksiniz taşınabilir bir alet ürün 50+160 bence fiyat sıcak değil 50 ürünü alsanız hb deki codegen marka 160 gb hdd kargoyla max 130 gelir ve 30 ytl fark yapar ayrıca bedavadan bi ide kutuda cabası toshiba disk sonuçta bu ürnlerin hem sata hem ide olanlarının cıkması yakındır firmware sorunları aşıldıgında bu ürnleri daha ucuza almak mümkün olucak tabii orda hdd al ordan kutuyu al ugraşmak istemiyenler için gerçekten bi çözüm satan kişi g.g den nasıl bir garanti veriyor oda biraz süpheyle bakıyorum g.g den alınan diskler şansa kalıyor bence ne diyelim alana hayırlı ugurlu olsun resim ve menüler güzelmiş alıpta lcd ye baglayan yokmu arkadaşlar şöle 106 ekran lcd de nası duruyoo :D
elimde bu üründen bir adet var 2 hafta oldu alalı şimdi kendime n73 almayı düşünüyorum elimdeki ürünü çok uygun fiyata satıyorum ister hdd li ister sadece kutu ilgilenenler sahinerin@hotmail.com adresinden bana ulaşabilir
arkadaşlar 250 lilik deneyen yokmu yaaa. plsss biri denesin lütfen imkanı olanlarr. ona göre disk alacam arkadaşlarr. ürünü aldım öle duruyo valla bi disk alamadımm ilgililere duyrulur
Allah rızası ıcın bırı denesın 250 gblık dısk. arkadaşlar bı ay oldu hala kullanamıyomm
quote:
Allah rızası ıcın bırı denesın 250 gblık dısk. arkadaşlar bı ay oldu hala kullanamıyomm
OLsa dener birisi ama pek kimsede 250 lik İDE disk olduğunu zannetmiyorum. Piyasada zaten 160 lıklar bile zor bulunurken...
en güzeli
quote:
250 LİK DİSK FİYATLARI DAHA 160 LIKLARIN DÜŞTÜ AMA SANA ÖNERİM BUGÜN MAVİ BİLGİSAYARDA Bİ KAMPANYA VARDI BAK DERİM 250 DİSK ARAYANLARA DUYRULUR http://www.mavibilgisayar.com/ud/5893
166 KDV DAHİL BENCE İYİ FİYAT
sanırım haklısın kardeş ben en iyisi 160 lık bi seagate bulursam hemen alayım. samsung var bende samsungu beğenmıyom. ya seagate yada western digital almayı düşünüyom. sizin öneriniz nedir acaba?birde uygun fiyata bulabilecem bi yer varsa sölersenız sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: Gündoğdu
quote:
OLsa dener birisi ama pek kimsede 250 lik İDE disk olduğunu zannetmiyorum. Piyasada zaten 160 lıklar bile zor bulunurken...
quote:
sanırım haklısın kardeş ben en iyisi 160 lık bi seagate bulursam hemen alayım. samsung var bende samsungu beğenmıyom. ya seagate yada western digital almayı düşünüyom. sizin öneriniz nedir acaba?birde uygun fiyata bulabilecem bi yer varsa sölersenız sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: Gündoğdu
quote:
Ben önceki gün Mecidiyeköyde 250 lik 2.5 ide bulamadım, yok. Kimi bilgisayarcı zaten 2.5 250 lik ide hiç çıkmadı diyor, bende 160 lık samsung aldım 1 tane 120 ytl ye maloldu. 160 lıkl sorunsuz çok hoş bir şekilde çalışıyor. Yalnız cihazda bir şey dikkatimi çekti Divx6 codecleri açmıyor, diğer codeclerde bir sorun yok... Neticede bu fiyata süper.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme