Merhaba ben DeepinOS kullanıyorum ve sistemime opera-stable kurmuştum. Sonrasında opera kaldırmaya çalıştığımda opera kaldırılamadı hatası aldım ben de uçbirim ile kaldırmaya çalıştım fakat yine sorun verdi. Yardımlarınızı bekliyorum.Çıktılar:
buhari@PC:~$ sudo apt remove opera-stable Paket listeleri okunuyor... Bitti Bağımlılık ağacı oluşturuluyor Durum bilgisi okunuyor... Bitti Aşağıdaki paketler KALDIRILACAK: opera-stable 0 paket yükseltilecek, 0 yeni paket kurulacak, 1 paket kaldırılacak ve 0 paket yükseltilmeyecek. 1 paket tam olarak kurulmayacak ya da kaldırılmayacak. Bu işlem tamamlandıktan sonra 232 MB disk alanı boşalacak. Devam etmek istiyor musunuz? [E/h] e dpkg: opera-stable paketi işlenirken sorun yaşandı (--remove): paket fazlasıyla tutarsız bir durumda; paketi kaldırmadan önce yeniden kurmalısınız İşleme sırasında hatalarla karşılaşıldı: opera-stable E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1) buhari@PC:~$ sudo apt purge opera-stable Paket listeleri okunuyor... Bitti Bağımlılık ağacı oluşturuluyor Durum bilgisi okunuyor... Bitti Aşağıdaki paketler KALDIRILACAK: opera-stable* 0 paket yükseltilecek, 0 yeni paket kurulacak, 1 paket kaldırılacak ve 0 paket yükseltilmeyecek. 1 paket tam olarak kurulmayacak ya da kaldırılmayacak. Bu işlem tamamlandıktan sonra 232 MB disk alanı boşalacak. Devam etmek istiyor musunuz? [E/h] e dpkg: opera-stable paketi işlenirken sorun yaşandı (--remove): paket fazlasıyla tutarsız bir durumda; paketi kaldırmadan önce yeniden kurmalısınız İşleme sırasında hatalarla karşılaşıldı: opera-stable E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)