< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Deep webe girdim (2. sayfa)

-
-
Kiralık katil yoktu, bi tık aşağısı vardı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kiralık at hırsızı mı?quote:
Orijinalden alıntı: Beyaz Atlı Playboy
Kiralık katil yoktu, bi tık aşağısı vardı.
Yıllar önce dhde biri girmişti deepwebe.
Gitmiş bi tane pdf indirmiş pdf nasıl adam bıçaklanır falan ingilizce amerikalı biri yapmış.
Banada göndermişti çok komikti güle güle ölmüştüm adamlar foto koymuş elinde bıçak malmal hareketler yapıyo :d
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 3 Haziran 2021; 1:4:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Haha
bu konu dışı hep böyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: ölümdevar
Bu mesaj silindi.Göremezler kardeşim rastgele birinin maks 1 saatlik tor macerasını kim ne yapsın da exit node kurup/satın alıp bi de üstüne sana geri trace edebilmek için emek versin? Aynı IP/network üzerinden düzenli giriş yapıp, kişisel bilgilerini içeren bi hesaba giriş yapmıyorsan o kadar da kolay değil zaten sana dönmesi. Maks gizlilik isteyen paranoyak biriysen tails üstüne tor kurup seninle alakasız kamera olmayan bi alandan kablolu bağlanırsın biter gider.
Rasgele kişiler için kimse zero day exploit falan araştırmıyor. FBI, NSA peşindeyse zaten akla hayale gelmeyen şeyler kullanılacağı için burada tartışma lüksün yok buraya da gelip sormazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 3 Haziran 2021; 1:15:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi izleniyor muyuz devrem?quote:
Orijinalden alıntı: White DeathGöremezler kardeşim rastgele birinin maks 1 saatlik tor macerasını kim ne yapsın da exit node kurup/satın alıp bi de üstüne sana geri trace edebilmek için emek versin? Aynı IP/network üzerinden düzenli giriş yapıp, kişisel bilgilerini içeren bi hesaba giriş yapmıyorsan o kadar da kolay değil zaten sana dönmesi. Maks gizlilik isteyen paranoyak biriysen tails üstüne tor kurup seninle alakasız kamera olmayan bi alandan kablolu bağlanırsın biter gider.
Rasgele kişiler için kimse zero day exploit falan araştırmıyor. FBI, NSA peşindeyse zaten akla hayale gelmeyen şeyler kullanılacağı için burada tartışma lüksün yok buraya da gelip sormazsın.
Alıntıları Göster
Masada mıyız?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: 07kubi07
Şimdi izleniyor muyuz devrem?
Masada mıyız?
Alıntıları GösterDuyduğuma göre t ve o harflerini yan yana yazarsan MIT, t, o ve r harflerinin aynı anda kullanırsan NSA listeye alıyor demedi deme.
Büyük harfle yazanın tekrar online olduğunu görmedim daha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 3 Haziran 2021; 1:21:24 >
Turk forum sitesinin onion adresi duruyorsa özelden atarmisiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl yani hocam tor yazınca polis peşimize mi düşüquote:
Orijinalden alıntı: White DeathDuyduğuma göre t ve o harflerini yan yana yazarsan MIT, t, o ve r harflerinin aynı anda kullanırsan NSA listeye alıyor demedi deme.
Büyük harfle yazanın tekrar online olduğunu görmedim daha
Alıntıları Göster
Bi dk aras kargo geldi gece gece alla ala.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam yani diyorsun ki yaprağı yedik
Hocam şaka bir yana cidden internette bahsettikleri gibi gizemli bir yer mi arayüz vs olarak nasıl bir şey
Yok hocam ne gizemi, nerde illegal yamuk tipler var hepsi toplanmış. Ben meraktan girdiğim için hidden wiki denilen yerdeki linklerden birkaç site denedim. Gördüğüm kadarıyla büyük kesimi ya siber suç ya uyuşturucu ya silah ticareti ya da her türden cinsel içerik. Belki iyi kısımlarda vardır ama benim linkleri bulduğum yerde bulamadım. Aslında merak eden arkadaşlar için ss alacaktım da ne olur olmaz ekran görüntüsü izni de vermedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Atlı Playboy -- 3 Haziran 2021; 1:54:55 >
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Miles Bilkentrod
Hocam şaka bir yana cidden internette bahsettikleri gibi gizemli bir yer mi arayüz vs olarak nasıl bir şeyNormal forum ortamı yada xxx chan gibi blog siteleri bulunur onion ağında öyle egzantrik bir şey yok baz yasaklı içeriklere ulaşmak mümkün o kadar. Genellikle pedofili ve hurtcore ceset sever filan tiplerin mekanı.
-
Eskiden iyiydi, wikileaks belgeleri falan dolanıyordu..geçen gireyim dedim, arama motoruna etrafına banner pedofil reklamı falan eklemişler, zorno sitesine dönmüş. Kısacası bir olayı kalmamış. Artık ilgimi çeken bir şey yok orada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DING DING -- 3 Haziran 2021; 4:16:44 >
bişi olmaz ama ruh sağlığı açısından çok girip takılmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X