Şimdi Ara

DEEP FREEZE NEDİR,NASIL KULLANILIR?(Resimli web sayfası VE FİLM ŞEKLİNDE) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
0
Favori
270.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeş 7, sayfayı okudum hatta tum sayfaları okudum ve herseyi aynene denedim o l m u y o r .... peki sen xulux
    denedin mi sen nfs de 7. sayfadaki anlatılanları uyguladagında oynu kaydediyormu????????

quote:

Orjinalden alıntı: xulux

arkadaşlar 98 ve save dosyalarıyla ilgili sorunların hepsi bu 7 sayfa içinde vardır dikkatli okusanız cevabını görürsünüz ok
    oha etmeyin adamı okumadan sormayın

indirmek isteyen kitagibi abimizin sayfasından indirebilirler.türkiyede sadece bu siteden indirebilirsiniz
    www.kitapgibi.com a bakın" görmedim yerini" diyen dayağı yer

• Evet aynen bende 7 sayfayı hatiim ettim ama olmuyor.. Belliki yazan arkadaşda ezberden yazmış cünkü olmuyor..

tweakxp sadece C:\Documents and Settings\oturumismi ni değiştiriyor ...
    Nfs save leri ise C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground altına kaydediyor..
  • kitap gibinin sitesinden indirdim fakat zipli dosyanın içinden çıkaramıyorum programı hata veriyo.
  • nfs oyununu denemedim ama maxpayne 2 oyunuda save dosyasını belgelerim klasöründe tutar bu yüzden bunu değiştirince oluyor
    tweak olayını yazan arkadaşa müracaat ederseniz size yardımcı olacaktır
    kitapgibinin dosyasında o kadar indiren oluyor hata çıkmadı sanırım ya sen winzipi etkinleştirmedin yada hata var eğer varsa bir kitapgibiye pm atın ama imkansız yani
  • quote:

nfs oyununu denemedim ama maxpayne 2 oyunuda save dosyasını belgelerim klasöründe tutar bu yüzden bunu değiştirince oluyor
    tweak olayını yazan arkadaşa müracaat ederseniz size yardımcı olacaktır
    kitapgibinin dosyasında o kadar indiren oluyor hata çıkmadı sanırım ya sen winzipi etkinleştirmedin yada hata var eğer varsa bir kitapgibiye pm atın ama imkansız yani

! C:\Documents and Settings\ORION\Desktop\df5.20.full.zip: Unexpected end of archive
    ! C:\Documents and Settings\ORION\Desktop\df5.20.full.zip: The archive is either in unknown format or damaged
    ! Cannot execute "C:\DOCUME~1\ORION\LOCALS~1\Temp\Rar$EX02.422\Deep Freeze 5.20.220.112\DeepFreeze 5.20.220.112.exe"

aha abi verdiği hata bu.varsa yapabileceğim bişe söyle.
  • yaww xunux sen bunu belli hiç denememişsin 2 gündür bu deeple ilgili yazılara bakıyorum internette ..kitapgibi.com dan da çektim deepe kurarken tıkladım daha açılışta bana dediki senin bu full dediğin deep bu enterpreis sadece win 2000 ve xp de çalışıır yani anlayacağın win98 de olmaz anlayacağın işimiz olmadı peki win98 için hangisini yukleyelim eğer birkaç sayfa daa gerii giersen orada gorursun birisi daha sormuş ama cevap vermeden geçiştirmişsin olayı ....haa ayrıca bu 60 gün deneme ve lisansı atlatmak için işi iyi bilenler için ing birşeyler var regedit ten auarlıyon 60 gün oluyor sonsuz yıl yardımcı olursan svinirim xunur

• mostin
    şimdi aşağıda bir resim koyuyorum ve hala okumadan yazdığın için ne diyeyim bilemiyorum.bunu setup haline getirirken full olduğunu unutma ve entiprise en iyisidir.şunu artık anlayın.bu koyduğum resmi daha önceki sayfalara iyi baksaydın kitapgibininde belirttiğini görebilirdin demekki adamakıllı okumamaışsın.
    ayrıca adım xunux değil xulux ok
    daha önce 98 de çalışıp çalışmadığı soruldu kitagibi üstadımızda cvp vermiştir ok

bu arada kitapgibi abimizin "resimli anlatım" linkine bakanların saysı 2 ay içinde 2365 olmuştur.duyurulur.nice asla çökmeyen bilgisayarlara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xulux -- 21 Kasım 2004, 20:12:19 >

• enterprise versiyonu lazım alabilirmiyiz.. Bu winME de 98 de çalışıyormu? ve Full mu?
  • Hocam administır programı 98 e kurulmuyor. Xp li bir makinada setup oluşturup 98 de çalıştırabiliyorsun tamam da. 20 mb lık dosyayı 98 e kuramıyorum. Benim şu an ona ihtiyacım var

quote:

mostin
    şimdi aşağıda bir resim koyuyorum ve hala okumadan yazdığın için ne diyeyim bilemiyorum.bunu setup haline getirirken full olduğunu unutma ve entiprise en iyisidir.şunu artık anlayın.bu koyduğum resmi daha önceki sayfalara iyi baksaydın kitapgibininde belirttiğini görebilirdin demekki adamakıllı okumamaışsın.
    ayrıca adım xunux değil xulux ok
    daha önce 98 de çalışıp çalışmadığı soruldu kitagibi üstadımızda cvp vermiştir ok

bu arada kitapgibi abimizin "resimli anlatım" linkine bakanların saysı 2 ay içinde 2365 olmuştur.duyurulur.nice asla çökmeyen bilgisayarlara..

• spiegel bak durumu anlamışsın.bu admin proframı sadece xp de çalışır.98 de çalışna admini bende göremedim.bu yüzden xp olan bir cafe veya arkadaşında kurup gerkeli şifreni ve sürücülerine göre setup oluşturduktan sonra bunları bir cd ye yazdır.mesela 1 setup sadece c yi korurken diğer 2. setup c ve d yi koruru veya hangi ihtiyaç varsa ona göre üretip toptan cd lere yaz bu kadar basit yani

arselam ent.sürümü çekmek için kitapgibi dostumuzum sayfasına git ok prda programlar kısmından bulacaksın zaten.20 mbtır
    ve forumu baştan bir oku ok

www.kitapgibi.com a gir
  • programın en buyuk eksigi nfs de save dosyalarını kaydedemesi buda internet cafeler için enbuyuk problemlerden biri bunu başarabilen birisi varsa ve paylaşırsa programı keşfeden kadar buyuk bir iş yapmış olur bence....
  • nfs nereye save ediyor hangi klasöre bir yazsana ona bakalım milletin en büyük derdi nfs kayıt işlemi
    belgelerim olsa bu konu 6. sayfada var bir bakayım şuna bende nfs-2 yükledim bir bakayım ama yerini bulamadım
    klasörün tam yolunu yazın bakayım ok
  • C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground 1
    C:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

Dosyalar gizlidir aklında olsun..İyi haberler bekliyoruz..
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: mustime

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground 1
    C:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

Dosyalar gizlidir aklında olsun..İyi haberler bekliyoruz..
  • baktım ama bir yol bulamadım sanırım save dosyasını diğer bölüme kaydedip oyun bitince yerine koymak gibi başka bir yolunuz olmayacak birde kitapgibi abimiz baksın derim
  • Merhaba arkadaslar acil olarak bana deep freeze lazım .. baslık vermiş oldugunu linkler malesef bende calısmadı .. bir link çalıstı oda 4.X versiyonuydu .. bana deep freezenin 5. x versiyonu lazım elinde olan varsa yada link verebilecek arkadas varsa cok harika olacak .. Full olursa ayrıca bi harika olacak .. gercekten cok acil lazım .. basım 30 makinayla dertte anca beni bu deep kurtarabilir..

İnş.. en kısa zamanda burda o linki alabilirim .. tesekkürler arkadaslar
  • msn den bana ulaş kitapgibi hocam bakacaktır eminim sanırım linklerde bir sorun var
  • arkadaslar tweak xp programı nfs nin klasorunu taşıyamıyor. ama nfs nin klasorlerini bu anahtara giderek değiştirebilirsiniz.
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders] butun sistem klasorlerinin yeri burada ben yaptım nfs 2 için oldu. istediğim gibi save yapabiliyorum ve save lerimde silinmiyor. oradaki %userprofile% arası C:\Documents and Settings\xmuratti\ yi simgelemektedir. yani klasoru d ye taşımak istiyosanız. nfs 2 nin klasorude
    c:\Documents and Settings\xmuratti\Local Settings\Application Data
    olduguna göre Local Settings\Application Data bolumunu d:\Documents and Settings\xmuratti\Local Settings\Application Data olarak değiştirmelisiniz. ve ayrıca Local Settings bolumunude aynı sekilde değiştirin d:\Documents and Settings\xmuratti\Local Settings yani boyle. biraz karışık ama ben yaptım oldu. sizde biraz ugrasın yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratti -- 29 Kasım 2004, 19:45:23 >
  • dostum bunu resimli bir sekilde yaparsan com memnun olurum
    bizi buyuk bir dertten kurtarmış olursun......
    quote:

Orjinalden alıntı: xmuratti

arkadaslar tweak xp programı nfs nin klasorunu taşıyamıyor. ama nfs nin klasorlerini bu anahtara giderek değiştirebilirsiniz.
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders] butun sistem klasorlerinin yeri burada ben yaptım nfs 2 için oldu. istediğim gibi sava yapabiliyorum ve sava lerimde silinmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.