Şimdi Ara

DEEP FREEZE NEDİR,NASIL KULLANILIR?(Resimli web sayfası VE FİLM ŞEKLİNDE) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
615
Cevap
0
Favori
269.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sys
    wala hocam ben cafe sahıbıyım 4 yıldır bu ısı yapıyorum ortalama bır yerım var(23mak.). bu programlara merakım var hem kullanımı hemde elın oglu neler yapıo dıye arastırırım baya bı :)

bu mavı ekran hatası yuzde yuz deep ten kaynaklanıyo cunku deep gelmeden once bı sorunum yoktu makınalarım yenı ve sorunsuz win 98 ve xp karısık kullanıyorum 98 lerde bı sorunum yok ama xp de dosya adları anlasılmaz bı sekılde degısıyo ve hıc bı ıslem yapılmıyor bu adı degısen dosyalara yanı hdd uzerınden sılınmıyo msdos tan bıle sılınmıyor garıp olan da bu hadı wınde sılemıyelımde dos da sılınsın artık :)
    sıstemım de su full bı ghost yedegım var herseyı tamam oyunlar drıverler yanı pek sorun olmuyo butun makınalar aynı configde oldugu ıcın 20dk felan suruyo sıfırlamak buraya kadar ok. sonra ag ayarları yapılıp deep devreye gırıyo calısıyor 1-2 ay kadar goturuyo makınayı yanı kullanıcıdan koruyor. bu sure ıcınde sonra yakalayabılırsen dosya adlarının degıstıgını gorebılıyosun dosyalar bozuluyo (ilginç bi biçimde) tabı sonra cort:) tekrar ghost felan aynı ıslemler.
    anlamadıgım konu deep gerı alabılıyosa bu hatayı nası alamıyor? yada gerı almaya calısırken mı bu dosyalar bozuluyor? bugun ıkıtane yenıledım :) yakında zaten son kullanma tarıhı felan yazıcam makınalara sorunlar bıtmez cozum lerde kafa yoran herkeze teşekkürler...

Bunlar senin görüşün canım. Sen kurmasını bilmiyorsan bunada ben bir şey diyemem !! Açık açık resimlerle anlattım ve gerekenide yeteri kadar burada konuştuk. Bu mereti bende kullanıyorum, ne bir dosya değişikliği yapıyor nede sistemde öyle mavi ekran çıkarıyor. Senin sisteminde mutlaka bir yerlerde çakışma olduğundan kaynaklanan bir sorun olabilir.
    Benim komşularımın birinde 20 diğerinde 60 PC var ve hepsindede rahatlıkla çalışıyor. Bunu kuralıda yaklaşık bir ayı geçti.
    Ayrıca bir şey daha demek istiyorum. Beğenmiyorsan ve sana uygun değilse kurma kardeşim. Biz bu programı sadece tavsiye ediyoruz, SATMIYORUZ !!! Ve saatlerimizi vererek sizlere burada veya başka yerlerde anlatmaya, resimli uygulama sayfası hazırlamaya da hiç mecbur değiliz. Ayrıca programı üreten başka bir firma ve bizlerle hiç bir irtibatı yok, biz sadece kişilerin masrafa girmeden bilgisayarlarını koruma altına alabileceklerini ve programın bu iş için çok elverişli olduğunu savunuyoruz.
    Defalarca yazdım, "Arkadaşlar Deep Freeze programını kurmadan önce mutlaka bir GHOST yapın diye"
    Bir söz vardır "Kedi ulaşamadığı ciğere mundar" diyerek çamur atarmış, seninkide bu gibi bir şey oluyor. Kullanmasını bilmiyorsan bari çamur atma, bırak kullanan kullansın, kullanmayanada illaki kulanacaksın veya mecbursun diye bir kural yok!!
    Hoşça kal ve iyi günler. KitapGibi

• quote:

Orjinalden alıntı: alkoc
    bu tür programlar çok kullanışlı.
    ben go back kullanıyorum her restartta ilk haline alıyor.
    - olarak gördüğüm açılışta space le disable edebiliosun yani kullanıcı ona basıp disable ederse restartlarda ilk haline çevirme işini yapmıyor belkide benim gözden kaçırdığım birşey var ama bilmiyorum.
    geçen arkadaşta gördüm deep freeze trial kullanuyor ve memnunmuş. ben go back ile deep freeze in farkları nelerdir onu merak ediyorum.
    ona göre go back ten deep freeze geçmek istiyorum.
    go back kurulumu da çok basit temiz sistem üzerine kuruyorsun kendisi başka part da imajını oluşturuyor gözükmeyen bir dosya olarak her restartta geri ordan alıyor.

farklarını ve deep için indirmemiz gereken full sürümünün linkini öğrenmek istiyorum.
    teşekkürler.

Bu program "go back"dan biraz daha değişik ve zalim alkoc;
    Bir kaç güne kadar 21 MBlik tam sürümünü vereceğim, şu anda Server değişikliği yapıyorum işlemler bitince imzamdaki linklerden indirebileceksiniz. Ve ayrıca imzamda duyuruda bulunacağım. Adı geçen Deep Freeze 5.20 full sürümü için, beni veya XULUX arkadaşı takip edersen şahsi açından iyi olur derim. Nasıl kurulduğunu ve nasıl ayarlandığını öğrenmen için de, imzamdaki siteme gir ve sol üstteki Deep Freeze linkine tıkla derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KitapGibi -- 30 Ekim 2004, 20:51:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SeSSiz__GeMi

selam arkadaslar ben aranızda yeniyim ve aslında ben bu deep freeze nin ticaretinide yapıyorum

internet cafelere kuruyorum ve onları teknik servis derdinden kurtarıyorum
    her neyse
    arkadasların derdi 98 surumunu bulmak yani full surumunu
    bende hem 98 hemde xp nin bir arada oldugu deep Freeze Standart Comlate Windows Protection var ve kesinlikle
    tiral versiyon degil zipli hali 7 kusur mb her neyse arkadaslar benim bunu yayınlayacak bir siteye yada bole bir teknik yapıya sahipliğim yok yani çok lazım olan arkadaslarla gorusebiliriz gereken yardımı yaparız

Sana iyi pazarlar olsun kardeşim;
    Ancak şu var ki, kendi yazılımınız olmayan bir programın ticaretini yapmak, sizce ne kadar doğrudur bunu bilemem !!
    Yakında 21 MB'lik olan 5.20 sürümü tekrar Download'a başlayacak. O bahsettiğin 7MB'lik sürümü bendede var ama Cafeler için elverişli olduğunu söyleyemem.
    Ben programı satmıyorum veya birilerine kurup da ücrette talep etmiyorum, aksine sevrere para ödüyorum, zaman harcayıp döküman yapıyorum ve karşılığında hiç kimseden para almıyorum. Bu ay içerisinde 400 küsür indirme olayı olmuş ve 50$ ek ücret ödedim. Bu parayı ödememe rağmen site kasıyor diye bütün programlarımı sildi Şe.... adamlar. Her neyse şimdi yeni bir yer kiraladım oradan devam edeceğim.
    Sözün özü; Ben bu programı ne satıyorum, nede karşılığında bir ücret talep ediyorum. Tek bir talebim var, derlerse "Allah Razı Olsun" bu bana çok bile....

• teşekkür ederim link verince indirip go back ten terfi edip deniyeceğiz epeyi geniş şekilde açıklamalarda bulunmuşsunuz dikkat verip okunursa sanırım olmıycak bişi yok yinede benim gibi aynı soruları soran arkadaşlar olacaktır cevap verdiğinizden dolayı eyvallah.
    linkinizi bekliyoruz. bende boot lu olarak acronis image programını biyere atıp herkesin kullanmasını sağlamak istiyorum icabında size yollayabilirim faydalı olursa.

Ha bu arada Allah razı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 31 Ekim 2004, 19:30:08 >
  • arkadaşlar birde clean slate diye program var. programı indirdim ama programın kurulması için sifre istiyo ve bi turlu seriali bulamadım. internette cok var ama malesef hiçbiri bende çalışmadı. bi zahmet bi de bu programa baksanız.
  • xmuratti bu clean ne işe yarıyor ayrıca benim forumda crack bölümüne yazarsan derdini bakarlar icabına ok
    ----------------------------------------------------------------------------
    sys kardeş sendeki sürüm 60 günlük sanırım derdin bu işte bizimwww.tamindir.com daki KİTAPGİBİ arkadaşımızın sitesinden indirilen 21 mb tam full sürümü ile 9x/xp de kullanılabilen ve create yapılabilen sürümü bulunmakta yakında downloada açılacak zaten ordan kiti indirip kendine göre bir deep setupu olşturarak makinalara kurarsan çok rahat edeceksin emin ol..
    korkacak bir şey yok
    activite gelmemesinin sebebi mynet gibi sitelerden mail aldığın için olabilir.gelmemesi imkansız.hotmail hesabın varsa bir dene mutlaka aktive gelmesi lazım
    imzamda iyi bak resimli anlatım kısmından kit nasıl kullanılır anlatılıyor.kitapgibi abimiz sayesinde tabi..
    --------------------------------------------------
    sessiz gemi kendi çapında satarsın tabi.banada msn den bir çok teknik sevis linki yok etmemi istedi kabul etmedim.zira bu program sayesinde para kazanan bir çok servis var ama bir şey var siz bu programı yapan GFARONİCS şirketinden bu programı satmak kopyalamak kullanmak için bir lisansınız belgeniz varmı ki satıyorsunuz.bırakın tüm türkiye kullansın .şu anda tamindir.com sitesinden baktığımda 6000-7000 arası bir link tıklama indirme görülüyor.birde bunların eşe dosta kopyalandığını düşünürsek türkiyeye bir virüs gibi yayılıyor ve millet bilinlçeniyor.bakalım bu programı chip veya pc net dergisi ne zaman tanıtıcak o kadarda tanıtım yapıyoruz rekorlar kırıyoruz birileri bu olayı türkiyeye duyurmalı diyorum..
    umarım birleri birilerine haber verir
    ayrıca yardımcı olmana çok sevindik ama full kit ile 98 de ve xp de çalışacak şekilde create yapabiliyoruz sitersen sende indir dene
    ---------------------------------------------------
    BURDAN TÜM FORUMA YAZMAK İSTİYORUM.ARKADAŞLAR SCREENSHOT ÇEKEREK DEEP FREEZE VEYA İOPUS STARR TÜRÜ RESİMLİ ANLATIM SAYFALARI YAPIN VE LİNKLER VERİN.BÖYLECE HERKES UZMAN OLDUĞU KONU VE PROGRAMLARDA BİR YERDE ARŞİVLEYELİM
    NE DERSİNİZ?YAPAN LİNKİNİ YAZSIN
    ÖRNEĞİ BENİM LİNKLER
    http://xulux2002.sitemynet.com/iopus/ (KEYLOGGER)
    http://xulux2002.sitemynet.com/iopus/id1.htm (PC SECURİTY)
    http://xulux2002.sitemynet.com/vcdkes/ (VCD CUTTER)
    http://www.kitapgibi.com/deep_freeze/deep_1.htm (DEEP FREEZE KİT NASIL KULLANILIR-KİTAPGİBİ)
    -----------------------------------------------------------
    Tüm deep ile ilgili sorunlarınız benim forumda cevap bulabilirsiniz.Asıl cevapları orda veriyorum duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xulux -- 30 Ekim 2004, 22:39:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xmuratti
    arkadaşlar birde clean slate diye program var. programı indirdim ama programın kurulması için sifre istiyo ve bi turlu seriali bulamadım. internette cok var ama malesef hiçbiri bende çalışmadı. bi zahmet bi de bu programa baksanız.

Clean Slate başka bir şey xmuratti; ( Sürüm numarasını verebilirsen bir bakarız webden, belki bulabiliriz.)
    Windowsta temizlik yapmak için kullanılıyor. Bunun yerine XP Clean var veya TuneUp Utilities 2004. Bu programlar ondan çok daha iyi.
    Deep Freezeyi kurduktan sonra, belirlediğin HDD bölümlerini donduruyor adı üstünde "freeze" ve dondurduğun bölümde tekrar başlattığında daha önceki yaptığın işten eser bırakmıyor. Örneğin; C: bölümünü dondurduğumuzda, buraya Virus dahi girse, resetden sonra eser bırakmıyor. Mantık bu canım kardeşim.
    İyi günler ve kolay gelsin. KitapGibi

• walla clean slateyi bi alman sitesinde gormustum onun için bilginize sundum.
  • bi de arkadaşlar bu deep freezenin birde professional surumu var.
    bu surumde istediğin klasorleri koruma altına ALMIYOSUN boylece
    oyunların savelerinde hiçbir sorun çıkmıyor. örneğin OYUNLARI TEKBİR
    KLASOR İÇİNE KOPYALARSINIZ. VE BU OYUNLAR KLASORUNU KORUMA ALTINA
    ALMAZSINIZ BOYLECE SAVE LERİNİ KENDİ KLASORU İÇİNE YAPAN OYUNLAR SORUNSUZ BİR
    ŞEKİLDE SAVE DOSYALARINI KAYDEDER. EĞER OYUN SAVE DOSYASINI
    BELGELERİM İÇİNE YAPIYORSA: MASAUSTUNDEYKEN BELGERİMA SAĞ TIKLAYIP
    ÖZELLİKLER DEYİN VE ORAYI D:\BELEGERIM OLARAK DEĞİŞTİRİN. BOYLECE SAVE
    DOSYALARINI BELGELERİME KAYDEDEN OYUNLARDA SORUNSUZ SEKILDE ÇALISIR.
    EĞER PROGRAM FARKLI Bİ YERE KAYDEDİYORSA İŞTE PRO SÜRÜMÜYLE BU KLASÖRÜ
    KORUMAZSINIZ VE BU OYUNDA SORUNSUZ SEKILDE CALIŞIR. DEEP FREEZENIN BU
    PRO SURUMUNU ARES P2P PROGRAMI İLE ARATTIM 2-3 TANE BULDU AMA YUKLEMEDI.
    YANI BİRTURLU YUKLEMEYE GEÇMEDİ. ELİNDE BU PROGRAMIN PRO SURUMU OLAN
    VARSA BENCE ONU YAYINLASIN CUNKU ENTERPİSE VE STANDART HİÇBİ İŞE YARAMAZ.
    BENDE STANDART FULL LİSANSLI DEEP FREEZE 9X 3,20 VE XP-NET-4,20 VAR AMA HİÇBİ İŞE YARAMIYO.

AYRICA WİNROLLBACK DİYE Bİ PROGRAM VAR BU PROGRAMDA
    DEEP FREEZENİN YAPTIĞI AYNI İŞİ YAPABİLİYO.
    HATTA ARTI AVANTAJ OLARAK BİLGİSAYARDA
    DEĞİŞİKLİK YAPACAKSANIZ BİLGİSAYARI YENİDEN
    BAŞLATMAYA GEREK KALMIYO YANİ KORUMA DEVRE
    DIŞI DİYOSUNUZ VE KORUMA KALKIYO YENİDEN KORUMA
    ALTINA ALMAK İÇİN İSE BİLGİSAYARI YENİDEN
    BAŞLATIYOSUNUZ YANİ HERHANGİ Bİ OPERASYONDA
    DEEP FREEZEDEN ARTI AVANTAJ OLARAK 1 DEFA AZ
    YENİDEN BAŞLATIYOSUNUZ. HERHALDE BU PROGRAMINDA
    PRO SURUMU VAR. ww.google.com.tr den winrollback
    diye bi arattirin. DATAPOL DİYE Bİ FİRMANIN PROGRAMI.
    BENDE YİNE BUNUN PRİVATE FULL LİSANSLI VERSİYONU VAR.
    BU PROGRAMINDA PRO SURUMUNU BULAN VARSA BURAYA YAZARSA İYİ OLUR.
    CUNKU DEEPFREEZENIN STANDART SURUMU Bİ İŞE YARAMIYO. YANİ OYUNALRDA BUYUK Bİ SORUN

• KITAPGIBI ARKADAŞIM BANA DEEP FREEZEYİ ANLATMANA GEREK YOK BU PROGRAM 1 SENEDİR ELİMDE VE SU ANA KADAR 35 TANE İNTERNET CAFEYE VERDİM OK CANIM KARDEŞŞIM ?????????????
  • BUARADA WİNROLLBACK FULL SURUM İSTERSENİZ YAKINDA LİNKİ
    YAYINLARIM ZATEN PROGRAM 350 KB BİŞEY. VE YAPTIĞI İŞ DEEP FREEZE İLE AYNI. SİTESİNDE DEMO SURUMLERİ VAR ALIN İNCELEYİN... http://www.datapol.de/de/Products/Private/WinRollback/download.htm
  • bu tamindir.com da yayınlanan deep freeze enterpise kurulum dosyası oluşturuyo demi. peki olusturduğu dosya pro surum mu oluyo yoksa standart surum mu. yani pro özellikleri var mı?
  • pro özelliği yok sanırım yoksa sağ tıklayıp deepin etkilememesi gibi bir olayıda senden duyorum varsa hemen bulmalı bence hemde acilen
    çünkü çok manyak şeyler yapılabilir
    enterprise özelliği var
    sen bu profesyonel sürümündeki özelliği nerden biliyorsun sitesindemi okudun yoksa gördünmü?
    ayrıca pro sürümü kç mb?
    c sürüsü yerine sanal sürücüde işe yarayuabiliyor bunuda unutmayalım.diski 2 ye bölmekle pc de hız kazandığı gibi image atmakta işe yarayabiliyor
    ama yinede aydınlattığın için saol
    varsa pro sürümünüde bilmek isterim linkini?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmuratti
    bu tamindir.com da yayınlanan deep freeze enterpise kurulum dosyası oluşturuyo demi. peki olusturduğu dosya pro surum mu oluyo yoksa standart surum mu. yani pro özellikleri var mı?

Sence "Enterprise" neyi andırıyor ??
    Bence iyininde iyisini anlamına geliyor, yani PRO sürümündende üstün değerli kardeşim.
    Askerlik yaptınmı bilmiyorum ama. Subaylarda yükselen rütbe şu şekildedir. Teğmen, Üsteğmen, Yüzbaşı diye gider. Burada sence hangi rütbe yüksek ?
    Evet Dosya oluşturuyor ve bu sürüm, Standart, Pro ve Enterprise oluyor.
    Bende Pro sürümüde var ama Enterprise kadar fonksiyonlu değil. Üstelik 5 sayfa yazılan bu forumdaki yazılanları veya bilgilere bir göz atarsan, nasıl ve nerede dosya koruma alıp almayacağında yazılmış durumda. İncele derim.
    Ben Enterpriese ile istediğim HDD bölümünü veya istediğim dosyayı koruma altına alabiliyor ve kaldırabiliyorum. Biraz üzerinde çalışırsan mantığını öğrenirsin !

Büyük yazı yazarakta, bana bağırdığının farkında olmadığımı sanma! Ve küçük yazıyı okuyacak kadar, Allah sana verdiği gözü banada vermiş.
    Sen Deep Freeze'yi kullandığını ve 35 kadar Cafeeye verdiğinden bahsediyorsun ama Pro ile Enterpriese arasında ne fark olduğunu henüz çıkaramamışsın.
    Bunu yazmak istemezdim ama 2 şeye sinirlenerek yazdım.
    1. BÜYÜK yazı yazman. ( WEB'de bağırmak anlamındadır ) Bilmiyorsan öğren !!!
    2. OK CANIMM ????? demen. Burada soru işaretleride ne anlama geliyor onu henüz anlayamadım. Ben yazmış olsaydım onu, soru işareti yerine !!!!!!!!!!!!! yazardım. Bilmiyorsan bunuda öğren !!
    Çaktırmadan iğne yapıyorsun adama, ama senin gibi neler geldi geçti ömrüm boyunca ! Ben bırak cümleyi bir kelimeden, anlam çıkaran bir kişiliğe sahibim. Umarım sende ileride aynı benim gibi olursun canım kardeşim. Senin tabirinle, OK CANIM KARDEŞŞIM ?????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KitapGibi -- 31 Ekim 2004, 2:55:34 >

• 1)ya burası forum sanırım ve bısıler uzerınde tartısmak bırseyler paylasmak yada sorunları cozmek ıcın buradayız KİTABGİBİ bunu unutmuş sanırım ben senı ne iş yaparsın nıye yaparsın dıye yargılamıyorum sana bısı bıle yazmadım ben ayrıca nick inin yanın da yüzbaşı yazıyor dıye oldugundan farklı bırsey olacagını yada sana extra bır vasıf kazandıracagını sanmıyorum

2) yazdıklarımı dıkkatlı okumadınız sanırım bana cvp yazan arkadaslar deep ten once bole bır sorunum yoktu dıyorum ve bu ve bunun gıbı programları cozmede kulanmada yeteneklıyım yanlıs kullandıgımı sanmıyorum son kullanıcı dıılım yeterlı tecrube ve bılgım var!!!

3)benım kullandıgım 5,20 ve enterprise ayrıca tamındırden ındırdıgım ve exe dosyasını kendı olusturan yanı sızın bahsettıgınız surum ve bu hataları verıyor

4)yazdıklarım kımsenın zoruna gıtmesın kı kıtabgıbının gıtmıs sanırım ben sadece cozum bulamadıgım bır sorunumu dıle getırdım kı buranın amacıda bılgıclık yapmak dııl sorunları cozmek olmalı...

5)iyi pazarlar cümleten

• arkadaşlar sakin olalım
    ayrıca bende bu program hakkında her gün yeni şeyler öğreniyorum yani öğreteyim derken öğreniyorum sorun değil.sonuçta öğrenen kazanır.
    valla ben bile enterprise olayının iyi olduğunu bilmiyordum bunuda öğrenmiş olduk
    ama sürücü seçip koruma altına almayı zaten başından beri biliyorumda istediğim klasörü koruma altına alma almama olayı deep te varmı bende bunu öğrenmek isterim.mesela deep çalışırken ayarlayıp bir dahaki açılışta "belgelerim " klasörünü "koruma altına almamak" diye bir olay varmı acaba?belgelerim klasörüne sağ tıkladım açılan menülerde deep ile ilgili bir ayar yok acaba bennmi görmedim.veya belgelerim şart değil başka bir klasörüde ayarlamak olanağı varmı yoksa bildiğimiz klasik paylaştırma ve hdd'i ikiye bölme olayımı var.deep admini açtım ama sürücüleri koruma dışında bir şey yok
    kitapgibi hocam bu konuda biraz bizi aydınlatırmısnız?

• deep sadece harf alabılen suruculerı koruyor bunuda zaten exe dosyanı yaparken belırlıyoruz + olarak ta kendı olursurdugu sanal surucuyu koruma dısı bırakabılıyor. benım gordugum ve sımdıye kadar denedıgım hıc bır deep surumunde belırlene bır klasoru koruma almama ozellıgı yok.

Bir Soru: Acaba deep yuklendıkten ve bır sure kullanıldıktan sonra (xp ısletım sıstemınde ) deep devredısı bırakılıp yenı bır oyun yukledık sonra yenıden deep yenıden aktıf hale getırıp calısmaya devam ettık. yukarıda bahsettıgım dosya adı degısme olayı bu olay sonucu olusmus olabılırmı? bu dosya adı degısme olayının devamı xp bır makınanın mavı ekran verıp acılmamasıdır.

not: bu dosya adı degısme olayı en az 5-6 defa karsılastıgım bır olaydır. virus degıl sanırım full updatelı ve regısterlı antıvırus programım var.

kafa yoran herkeze tşk.

• quote:

Orjinalden alıntı: Sys

deep sadece harf alabılen suruculerı koruyor bunuda zaten exe dosyanı yaparken belırlıyoruz + olarak ta kendı olursurdugu sanal surucuyu koruma dısı bırakabılıyor. benım gordugum ve sımdıye kadar denedıgım hıc bır deep surumunde belırlene bır klasoru koruma almama ozellıgı yok.

Bir Soru: Acaba deep yuklendıkten ve bır sure kullanıldıktan sonra (xp ısletım sıstemınde ) deep devredısı bırakılıp yenı bır oyun yukledık sonra yenıden deep yenıden aktıf hale getırıp calısmaya devam ettık. yukarıda bahsettıgım dosya adı degısme olayı bu olay sonucu olusmus olabılırmı? bu dosya adı degısme olayının devamı xp bır makınanın mavı ekran verıp acılmamasıdır.

not: bu dosya adı degısme olayı en az 5-6 defa karsılastıgım bır olaydır. virus degıl sanırım full updatelı ve regısterlı antıvırus programım var.

kafa yoran herkeze tşk.

sys ssdece sürücü koruduğu biline şey sen sanırım klasör koruma dışı derken yanlış yazdın sanırım benide şaşırttın yaw

oyun yada sürücü yüklerken deep devre dışı bırakılıp yükleme bittiği zaman ....sorunu forumuma yazarsan cvp alacaksın ok
    kolay bir cvp aslında

• Bu konuda hiç bir şey yazmak istemiyorum artık.
    Ben hiç bir şey bilmiyorum, bildiğim şeyler içinde kendimden nefret ediyorum.
    Beni banlamışsın sevgili Sys ! bendende sana 2 defa

Bir şeyler biliyormuş gibi gözüken ve aslında hiç bir şey bilmeyen kişilerle benim işim olamaz bu sayfada!!
    Önce bir şeyler öğrenmen için buraya gir sayın Sys;
    http://www.faronics.com/html/deepfreeze.asp

Hoşça kal canımmmmmmmm.

• Sys bir şeyler bildiğini sanıyor ama hiç bir şey bilmiyor Xulux;
    Bu ve buna benzer insanlarla hiç bir bilgi alış verişim olamaz!
    Ve bu tür insanlardan her zaman uzak kalmayı veya durmayı yeğlerim!!!
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.