Şimdi Ara

Deep Freeze nasıl kullanıylıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

İNTERNETTE ARAŞTIRDIM HİÇ BİLMEYENLER ÇOK ZARAR DOGURABİLİR DEMİŞ:bende xp nin kopya cd si var . format atsam. pcde nod32 var gerçi ama antivüs yüklü olmasını istemiyorum. deep freeze nasıl acaba ?
    benim pc
    320 gb hdd
    2 gb ram
    e4400 çifr çekirden 2.00 ghz işlemci vs
    ge force 8600 gt ekran kartı (256 mb)

ama pc habire reset atıyor ya :S . mavi bişey çıkıyor yazılar fln hemen reset atıyor. nası ldiyim. oyundayım winamp açık. msn de bişi yapıyorm sonra hemen winampa yeni bi şarkı atıyorum çalması için mavi ekran çıkıyor beyaz yazılır pat reset

~ Sansar Salvo ~

• Hocam ikide bir reset atıyorsa yada windowsta bir problem vardır veyahut donanımsal bir problem vardır.
    Donanımsal problem ise ; Ramlerde sorun olabilir,işlemci aşırı ısınıyor olabilir,hard diskte problem olabilir.
    Size tavsiyem oncelikle kasanızı açmanız ve kasa içindeki fanların calısıp calısmadıgını kontrol etmeniz.
    Özellikle de işlemci fanına dikkat edin,iyice oturmuş mu yerine ve calısıyor mu diye..
    ramleri de teker teker deneyin

~ Sansar Salvo ~
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.