Şimdi Ara

Deep freeze kurulum hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok acil arkadaşlar....ghost luk bir makine hazırldım...bütün oyunlarrı- programları- ne varsa hazrıladım...deep freeze ve easy cafe hariç

Kurduğum yeni makineye Deep Freeze kurmak istediğimde ise hata veriyor...Deep freeze i kuramıyorum.(4,20 versiyonunu 8 aydır kullandım hiç bir problem yoktu.şimdi kurulurken numaratör volum's hatası veriyor ve kurulmuyor)
    Böyle olunca kitapgibi'nin sitesinden 5,30 u indirdim.Kurulumda hata vermedi ama ikonu gözükmüyor.Ve koruma yapmıyor.Yani reset ten sonra değişiklikleri eski haline getirmiyor.

Çok acil yardım arkadaşlar...Norton 2003 kullanıyorum ghost için...Elimde 20 makine var beni bekleyen.Cafemiz kapalı durumda.

• bende 1 yıldır kullanıyorum ama bir sorun vermedi bir programla çakışıyor olabilir veya sürümde hata olabilir.nette full olanları var bir sorun olursa pm at yardımcı olamya çalışırım.
  • ghost yapmadan kurulum yaparsam deep freeze i bir problem olmuyor.Fakat ghost çektiğim makineini üzerine kurulum yapmak isetdiğimde bu sorun oluşuyor.Bende de full sürümü var ama anlayamadım bi türlü
  • o zaman gosht la çakışıyordur ben daha önce ikisini hiç denemedim.birinden birini tercih edicen artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.