çok acil arkadaşlar....ghost luk bir makine hazırldım...bütün oyunlarrı- programları- ne varsa hazrıladım...deep freeze ve easy cafe hariç
Kurduğum yeni makineye Deep Freeze kurmak istediğimde ise hata veriyor...Deep freeze i kuramıyorum.(4,20 versiyonunu 8 aydır kullandım hiç bir problem yoktu.şimdi kurulurken numaratör volum's hatası veriyor ve kurulmuyor) Böyle olunca kitapgibi'nin sitesinden 5,30 u indirdim.Kurulumda hata vermedi ama ikonu gözükmüyor.Ve koruma yapmıyor.Yani reset ten sonra değişiklikleri eski haline getirmiyor.
Çok acil yardım arkadaşlar...Norton 2003 kullanıyorum ghost için...Elimde 20 makine var beni bekleyen.Cafemiz kapalı durumda.
bende 1 yıldır kullanıyorum ama bir sorun vermedi bir programla çakışıyor olabilir veya sürümde hata olabilir.nette full olanları var bir sorun olursa pm at yardımcı olamya çalışırım.
ghost yapmadan kurulum yaparsam deep freeze i bir problem olmuyor.Fakat ghost çektiğim makineini üzerine kurulum yapmak isetdiğimde bu sorun oluşuyor.Bende de full sürümü var ama anlayamadım bi türlü
o zaman gosht la çakışıyordur ben daha önce ikisini hiç denemedim.birinden birini tercih edicen artık