Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Deep Cool RGB380 Led şerit Satın Al 9 Aralık 2020 20:33 1 1 Deep Cool RGB380 Led şerit Şeritler ister uzatma kablosu ile ister birleştirerek kullanılabiliyor. 3 tane her biri 40 cm uzunluğunda manyetik özellikli olduğu için ben öyle kullandım. Yada isteyen arkasında yapıştırıcı var çıkartıp da kullanabilir tercih meselesine kalmış. Anakartımda giriş olmadığı için kumanda ile kontrol ettim sanırım iyi anakartlarda yazılımla da kontrol ediliyor. Çeşitli modları renkleri mevcut. Kumanda üzerindeki jelatini dahi çıkarmadım. Ürün aynı resimdeki gibidir. Faturası kutusunun içinde 16 mart 2019 amazon Türkiye den alındı garantisi devam ediyor. Kendi orjinal kutusu ile gönderilecektir. Resimde yanmayan yerler mod yüzünden, rasgele açmıştım resimde öyle çıkmış ürün sorunsuzdur. Fiyat: 100 TL Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Isparta,Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR KUTUSU AÇILMAMIŞ MSI DS501 Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık Alınık Nvidia Giriş seviye Ekran kartı Phanteks PSU Örgü Kablo Seti Deep Cool RGB380 Led şerit