Şimdi Ara

DEEP COOL QUADSTELLAR FARKLI OLMAK İSTEYENLERE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    GGF Eventsyoutube
    Deepcool Quadstellar Chassis Review. A case with a brain!
    https://www.youtube.com/watch?v=Kt0F5tpXDSg

www.gamerstorm.com
    Quadstellar GAMER STORM CASES
    http://www.gamerstorm.com/product/CASES/2017-11/1288_7269.shtml

Resmi sayfası ve Youtube tanıtım video linkini eklediğim kasa yaklaşık 3 ay önce ilk kurulum yapılmış olup hepsiburada faturalıdır, kutusu ve köpükleri duruyor olup kargoya uygundur. Kasa için mod planları vardı hatta bu yüzden mod tamamlandığında sökülmesi amacıyla jelatinleri bile çıkarılmadı (mod tamamlandığında sanki o gün açılıyormuş hissi olsun diye:) )Bazı sebeplerden ötürü moddan vazgeçilip bir önceki kasada devam edilmeye karar verildi. Görüldüğü üzere kasaya şerit led bile takılmadı ws2812b adreslenebilir şerit led alcaktım, çünkü hem anakartta hem de kasanın fan/rgb ünitesinde giriş ve çıkışları mevcut.

Kasanın Durumu:
    Jelatinleri, kutusu köpüğü faturası tamdır, vuruk,kırık,çizik dökük vs. olmayıp kondisyon olarak 10/10 dur. Foto ve video eklendi ancak alıcıya istediği açılardan yeni fotolar gönderilebilir.

Kargo Durumu:
    Havale sonrası kargoya uygundur, kargo alıcıya ait olup kesin olmamak üzere tahmimce 100TL ye yakın tutabilir.

Özellikleri:
    Detaylar zaten uzun uzun internette var ancak kabaca bahsedecek olursak; 360 mm ye kadar radyatör desteği, 12 adet ssd/hdd desteği, temperli camlar, kendi ünitesine bağlı olarak rgb ve fan hızı ayarlayabilme ve tüm bunları telefon app i özerinden yönetilme. ekran kartı yukarıdaki bölümde olduğundan ve en çok ısınan parça olduğundan ısı bir blokta tutulup diğer parçalar etkilenmiyor, mesela ben fotolardan da görülebilecği gibi aslında sağ alt birimin kapağı olan ızgaralı parçayı ekran kartının bulunduğu sağ üst bölüme taktım ve oraya 1 adet 12 cm fan takarak egzoz olarak kullanıyorum(fotolarda sağ üstte niye ayak plastikleri var diye düşünenler için bir açıklama oldu). ön kapaklar bir ısı sensörüne bağlı olup sensörün bulunduğu yerde sıcaklık yükseldiğinde otomatik açılıp kapanıyor aynı zamanda app ile de kontrol edebilirsiniz, ben sensörü ekran kartının olduğu bölüme yerleştirdim mesela. Kendi ünitesi üzerinden rgb kontrolleri takılıp app ile kontrol edilebiliniyor ayrıca anakart ile bu rgb kontrolleride yapılabilir. Gerçekten nadir ve herşeyin bir arada olduğu bir kasa.

Fiyat: xdiesel_69 nickli değerli üyemize satılmıştır.
    Kasanın genel fiyatı internet özerinde 3000-4000 arasında geziniyor, zaten tek tük satılan yer var, arada hepsiburada gibi indirime giren yerlerde de maksimum düştüğü rakam 3000TL civarı (ölücüler için şimdiden yazayım zaten o tip mesajlara cevap vermeyip, engellenip şikayet edilecektir.) Evet bir kasa için bu rakam çok kabul bu paraya pc toplanıyor kabul ama zaten bu kasa da herkese hitap etmiyor, hitap ettiği kesim belli, ancak fiyat değerlendirirken sıfır fiyatına oran olarak istediğim oran dikkat edilirse sevinirim, kaldıki kasa zaten sıfır konumunda o yüzden düşmüyorum da demiyorum.

Kasanın ille satılması lazım acil ihtiyacım var gibi bir düşüncem yok, satarsın satamazsın muhabbetlerine girmek istemiyorum, ilan amacı ben zamanında çok bakmıştım varsa diye belki aklında olan vardır. Herkese iyi forumlar.
    Video
    VID_20190223_145233.mp4 - 27.7 MB

Foto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetveli -- 19 Nisan 2019; 10:35:47 >

• hocam bu nasıl kasa roketlerin uzaya bıraktığı kapsüllere benziyor
  • Fergie Tayfur kullanıcısına yanıt
    Aynen farklı bir tıp hocam, aklımdakileri yapabildiğim bir başlık açmaya hevesleniyordum ama kısmet artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.