Şimdi Ara

Deep Cool Kendomen 77,56 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
9
Favori
7.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pazartesi akşam herşey belli olacak arkadaşlar şimdilik bişey beklemeyin 15 i cumartesine geliyo pazar kargo girmiyolar pazartesi akşamına kadar bekleyin diyolar pazartesi geceisne kadar girilmezse ne yazık ki yatmış olacaklar kasaların üstüne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "1 Adet | Kargo işlemlerine başlandı"

Deep Cool Kendomen 77,56 TL

Haydi hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

"1 Adet | Kargo işlemlerine başlandı"

Haydi hayırlısı.

Benimde aynı duruma geçti işlemci de geliyor güç kaynağı anakart ram kaldı geriye
    bide monitör

• nayir kullanıcısına yanıt
    Zorla kasa toplattıracaklar insana.
  • Bende de aynı hayırlısıyla gelse keşke

• "1 Adet | Kargoya verildi."

• Aynen benimki de kargoya verilmiş

• Kasa bugün geliyor fotoları çekip atarımkırmızı geliyor bana galiba

• Bana kırmızısı geldi ürün çok şık.
  • Aras Kargo ile hepsiburada deneyimi olan var mı? Hala kargo sırasında görünüyor ürün.
  • Kasa geldi, dolar kuru yüzünden fiyatına göre iyi yoksa zaten ederi 80 lira olması lazım diyecektim ama 3-4 yıl once 100 liraya aldığım gigabyte kasanın 225 lira olduğunu görünce dünyaya geri döndüm. Haber veren arkadaşa teşekkürler sayesinde yararlandık.
  • Kasa geldi bugün. Eve toplandığımda, kutuyu açıp ufaktan inceledim.

Bana göre, başlıca olumlu tarafları şunlardır:

- Üzerinde 5 x 120mm fan (2 tanesi led'li) ile gelmesi. Kesinlikle büyük avantaj, çünkü 2.ci elde bile 120mm 'lik fanların tanesi en az 10-15 liradır diye tahmin ediyorum. Bu arada, fanların da sessiz olmasını ümit ediyorum, yoksa işimiz var. :)
    - Vidasız, kolay 2.5", 3.5", 5.25" aygıt kurulumları desteği,
    - Önde USB3.0 desteği,
    - Basit de olsa, fan kontrol ayar düğmesi,
    - Pencereli yan kapak,
    - Geniş VGA kart kurulumuna imkan vermesi (310mm/400mm),
    - 165mm 'ye kadar CPU soğutucuların kurulumunu desteklemesi (kule tipi devasa soğutucu kullananları üzmez),
    - Vidalı CPU soğutucuları kurulumunda kolaylık sağlayan pencerenin mevcudu,
    - Üst ve ön taraftaki fan ve bölmelerine kolay ulaşım ve temizleme imkanı (fanların üstündeki kapaklar kolayca çıkarılabiliyor),
    - Kablo saklama imkanı.
    - Göreceli de olsa, tasarımının şıklığını da ekleyebilirim.

Lakin, kasanın malzeme kalitesi beni memnun etmediğini açıkça paylaşmam gerekiyor. Hem plastiği, hem metal kısmı daha iyi, daha kaliteli olabilirdi diye düşünüyorum.

Aldığımız kampanyalı fiyatına göre, şahane ve alternatifsiz bir ürün olduğu su götürmez bir gerçek. Lakin, güncel piyasa fiyatını (170TL civarını) göz önünde bulundurduğumda, fiyat-performanslık bir tarafı kalmıyor kasanın. 170 lira çerçevesinde, üstte saydığım başlıca özellikleri barındıran ve malzeme kalitesi daha iyi olan Zalman Z3 Plus (hizlial 'da 158TL) tercihi kesinlikle daha isabetli olacaktır diye düşünüyorum (güncel olarak Z3 Plus kullanıcısıyım, geçen yıl hepsiburada 'dan kampanya ve çek ile beraber 85 liraya almıştım).

Şu da var ki, yine hepsiburada 'nın bir kampanyasından aldığımız Dark GTX (400W PSU 'lu) kasadan hem kalite, hem özellik, hem tasarım açısından bir kaç gömlek üstün. Aslında Deepcool ile Dark 'ı karşılaştırmam bile anlamsız, hatta saçma bile, ama olsun paylaşmak istedim. :)

İşin özeti, kampanyalı fiyattan satın aldığımdan ötürü, kasa benim için fiyat/performans ürünü. Lakin, güncel fiyatı (170TL) çerçevesinde kasa satın alacak olsam, kesinlikle farklı ürünlere yönelirdim. Hiç olmadı, üstüne 30-40 lira ekler, Corsair ürünlerinden bir tanesini alırdım. Değeceğine eminim, çünkü 170 lira Kendomen için biraz fazla olduğunu düşünüyorum.

Kasadan alan herkese hayırlı olması dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 17 Ağustos 2015; 22:45:52 >

• Benimde kargo gelmiş eve gideyim de kurayım şunu bi

Bir sıcak fırsat macerasının daha sonuna geldik hızlı davranmanın önemini anladık bence forumca bir kez daha

• Benimki bugün Aras Kargo'ya verilmiş. 3 gün gecikti. Bir daha aras seçmem.
  • Üstteki fanların pinlerini nerede ya bulamadım bir türlü

• Hocam ilk geldiğinde açıp şöyle bir göz ucuyla bakmıştım, hatırladığım kadarıyla şöyleydi, bahsettiğiniz fanlar kasaya 3pin olarak bağlı hız kontrolü için. Ardından kasadan molex çıkışı var, onu psuya takıyorsunuz, otomatik fanlar devrede..
    Bende henüz kurmadım fakat hatrımda kalan bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

Hocam ilk geldiğinde açıp şöyle bir göz ucuyla bakmıştım, hatırladığım kadarıyla şöyleydi, bahsettiğiniz fanlar kasaya 3pin olarak bağlı hız kontrolü için. Ardından kasadan molex çıkışı var, onu psuya takıyorsunuz, otomatik fanlar devrede..
    Bende henüz kurmadım fakat hatrımda kalan bu :)

Hem pin hem molex var ama üsttekinin kablolarını bulamadım öndekiler mesela hemen arkasındaydı üsttekilerin altına baktım yok bulamadım hocam ya yine de tşk ederim akşam gidince bi daha bakcam sonucu yazarım. Kontrolcü basit ama güzel ek olarak hava akışı da mükemmel ve geniş kablolar hava akımına etmeyecek şekilde arkadan da geçirilebiliyor

3,5" kızaklarında silikon var o da çok güzel düşünülmüş vidasız montaj için yegane lazım olan şey silikon

• Tekrar açtım baktım hocam, misal egzoz fanı dedikleri fanda hem 3 pin hem molex mevcut. Üstteki 2 fan, sadece 3 pin ile kasanın hız kontrolcüsüne bağlanıyor (misal benimki hazır bağlı-takılı olarak geldi, sonrasında o kontrolcüden tek bir molex çıkıyor ki bu molex, iki fanın gücü için yeterli.

Ben şu an Dark Orion kullanıyordum, umarım fark olur diyeceğim fakat "orion"un fan dizilimi daha iyiydi sanırım, bakalım deneyip, sıcaklık farklarını göreceğim bu hafta sonu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barış Can

Tekrar açtım baktım hocam, misal egzoz fanı dedikleri fanda hem 3 pin hem molex mevcut. Üstteki 2 fan, sadece 3 pin ile kasanın hız kontrolcüsüne bağlanıyor (misal benimki hazır bağlı-takılı olarak geldi, sonrasında o kontrolcüden tek bir molex çıkıyor ki bu molex, iki fanın gücü için yeterli.

Ben şu an Dark Orion kullanıyordum, umarım fark olur diyeceğim fakat "orion"un fan dizilimi daha iyiydi sanırım, bakalım deneyip, sıcaklık farklarını göreceğim bu hafta sonu..

Tamamdır eve gidince bakacağım hocam sağolasın bakacam akşama molexe

• yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ben almayı düşünüyorum ama siz kasa kalitesi düşük deyince aklıma takıldı 170Tl etmezmi yani, ben usb portları ön panelde olduğu için düşünüyorum özellikle ve birazda gösterişli duruyor sizce ne yapmalıyım

http://www.hepsiburada.com/deep-cool-kendomen-kirmizi-atx-kasa-p-BD803215
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.