Şimdi Ara

Dediklerimin Olması Mümkün Mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İTÜ Uzay mühendisliğini yaklaşık 0.06 puan ile kaçırdım ve hemen arkasına yazmış(ailem tarafından) olduğum tıp geldi. Düşüncem şu: Ben gelecek yıl merkezi yatay geçiş ile ODTÜ kimya veya metaurji mühendisliğine gitsem oradan makineye yatay geçiş veya çap yapma imkanı nedir? Veya ODTÜ'de kalmayıp İTÜ uzaya yatay geçiş denesem nasıl olur? Sonuçta 0.06 ile kaybetmişim, 3 civarı bir ortalamayla geçebilir miyim? Siz ne düşünüyorsunuz?

• Hocam odtü için konuşursam yatay geçiş kontenjanları çok az özellikle makina bölümü için(ee 6 inşaat 8 kişi açarken makina 2 kişi açar kontenjan için).imkansız değil ama çok yüksek ortalama yapmanız gerekir.çap yapmanız için gereken şartlar daha uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kaç k yaptınız ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marterise kullanıcısına yanıt
    13.8k

• yatay geçiş veya çapa güvenerek hiçbir plan yapma.
  • arkadaşım 13584 ile sonuncu olarak girdi buraya :D
  • 215 kişilik fark için 0.06 puan az değil mi 13584 sonuncu diyoor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aynı olayın tersini yaşadım bende uzayın önüne attıgım daha doğrusu ailem tarafından atılan tıp geldi bende seneye itü uzaya geciş kollayacam bence ortalama kasıp geçiş denemek en iyisi tabi bölümü sevmezseniz bir şans tanımak gerekiyor gideceğimiz bölüme

• quote:

Orijinalden alıntı: Dofuber

yatay geçiş veya çapa güvenerek hiçbir plan yapma.
    başka bir alternatifim yok
  • yapabilirsin. çok çalışman lazım ama mümkün.

• Yapılabilir ama zor, geçiş ortalama vs yazıldığı kadar kolay değil 10 kişi yazar belki 1 kişi geçer.
    Tıp daha iyi(günümüz şartlarında)

• İtü uzay yıllardır 19-20k ile kapatıyordu. İtü uzay müh. mezunu ve hava harp okulu havacılık müh. yüksek lisans mezunu biri olarak uzay mühendisliğinin hakettiği yere gelmesine çok sevindim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.