Şimdi Ara

dedicated mı reseller mi vps mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet danışayım dedim sizlere de 2 gb alan 50 gb bw li resellerim vardı linux fakar hizmet kaliteli olmadığı için (siteler her gün kesik) 1 yıllık ödediğim ücretin 6 ayını yakmayı göze alarak sunucu değiştireceğim fakat bana öyle bir yer olmalı ki hem kesintisi kesinlikle olmamalı ciddiyim tamam reset atılır 2-3 dk kesilir onlara tabiki bir şey demem kimse diyemez zaten ama öyle gün boyu kesilip durmayacak kaliteli anında bir durum olduğunda el koyabilecek bir hizmet almak istiyorum.İşinin hakkını gerçekten yapan bir yer olmalı.şimdi diğer bir sıkıntımız da arkadaşlarla birleşip bir dedicated veya gelişmiş özellikli bir reseller alalım diyorum alırsak 100 gb alan 500 gb bw özellikli bir şey olur yaklaşık olarak siz ne önerirsiniz reseller mi dedicated sunucu mu ve yer olarak tavsiyelerinizi istiyorum neresi uygun fiyata kaliteli olarak bu hizmeti bize sağlayabilir.Şimdiden teşekkürlr.

dipnot: forumdan işini düzgün yaptığını gördüğüm bir sevinçhost var onların sitesini inceleyemedim yapım aşamasında bir de klavyehosting var bir de pwrtech di sanırım.Önerilerinizi bekliyorum

• up
  • msn@mence.net i ekleyin detayları görüşelim.

benim birincil tekfilim reseller. yada vps ayrıntıları msnde görüşebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lynx23

msn@mence.net i ekleyin detayları görüşelim.

benim birincil tekfilim reseller. yada vps ayrıntıları msnde görüşebiliriz.

msn de vardınız zaten önceden.ekliyorum tekrar
  • Bütçe söylerseniz daha net yardımcı olabilirim. Fakat bu kadar 100 gb alan vs. gibi özellikler için kesinlikle VPS yada düşük conf. bir dedicated öneririm. Çünkü bu özelliklerde reseller alırsanız vereceğiniz fiyat ortadadır. Eee bütçenizde aşırı yoksa (dedicated alacak kadar) VPS derim ben. Ama tabi kaç site barınacak bunların hitleri neler ona göre yorum yapmak lazım yoksa VPS'de belki kurtarmaz

Saygılarımla ,
  • fiyat olarak aylık 90 civarı verebiliriz 100 gb alan aylık olarak da 300-500 gb arası bw işimizi görecektir
  • reseller alacaksanızwww.klavyehosting.com ;
    vps alacaksanız :www.servetr.com

öneririm

Saygılarımla,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Domain ve Host tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MadLuck

reseller alacaksanızwww.klavyehosting.com ;
    vps alacaksanız :www.servetr.com

öneririm

Saygılarımla,

teşekkürler

• Dedicated alacaksanızwww.teknolojisitesi.com öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: myopers

Dedicated alacaksanızwww.teknolojisitesi.com öneririm

size de teşekkürler
  • Fiyat 90 civarı diyorsanız daha düşük bir fiyata VPS bile alabilirsiniz. Resellerde olur tabi ama bence 100 gb ala 500 gb bw gibi bir limit diyorsunuz önerim 512 ram bir VPS olur

Detaylı bilgi isterseniz fiyat ve özellik konusunda yardımcı olabilirim size. Sanırım msn adresim vardı sizde.

Saygılarımla ,
  • Bu arada illa VPS demiyorum kimse yanlış anlamasın. Fakat bütçeye göre Dedicated biraz zor. Reseller ise yüksek özellik olduğu için biraz fazla maliyeti olur. Ona vereceğiniz para ile gidersiniz kendi sunucunuzu (VPS) alırsınız. Hem herşey sizin elinizde olur, hemde iyi bir yer olursa kesinti yaşamazsınız.

Tekrar söylüyorum kaliteli bir server'ı olan firmadan reseller'de alabilirsiniz tabiki fiyatı uygunsa. Çünkü istediğiniz özelliklere göre biraz fazla fiyat çıkabilir. Bence durumunuza göre tercihinizi şöyle yapmalısınız ;

1. VPS
    2. Reseller

Dedicated hiç yazmadım bütçe düşük çünkü. Tabi VPS'de bir serverdır. Yönetimi vs. size aittir. Ama resellerde sitelerinizi açarsınız sorun olduğunda firmaya iletirsiniz. Fakat VPS öyle değildir. Çoğu vps hizmeti veren yer (biz dahil) donanımsal sorunlar haricinde destek vermez. Yani dedicated gibi düşünün aynı yönetim tamamen size aittir. Bunları da göz önünde bulundurup ona göre tercih yapmanızı öneririm..

Saygılarımla ,

• quote:

Orjinalden alıntı: D!Gé

Fiyat 90 civarı diyorsanız daha düşük bir fiyata VPS bile alabilirsiniz. Resellerde olur tabi ama bence 100 gb ala 500 gb bw gibi bir limit diyorsunuz önerim 512 ram bir VPS olur

Detaylı bilgi isterseniz fiyat ve özellik konusunda yardımcı olabilirim size. Sanırım msn adresim vardı sizde.

Saygılarımla ,

evet vardı.Teşekkürler
  • Vps almanız sizin için daha uygun olabilir ama yonetimi sizin için zor olabilir
    İsterseniz,
    50 gb alan 500 Gb Trafigi size aylık 100 Ytl den
    100 Gb alan 500 Gb Trafigi Aylık 150 Ytl den saglaya bilirim
    isterseniz sunucumuzu 7 gün ücret odemeden test edebilirsiniz
  • Evet işte VPS'i bu yüzden tercih edebilirsiniz demiştim. Reseller'de bu kadar uçuk fiyat alabilirsiniz çünkü istediğiniz özellikler bir anlamda sunucuya ortak gibi oluyor çoğu arkadaşımızın satış yaptığı makinaya göre

Ama akkedi'ye katılıyorum kullanım açısından, yönetimi zor olabilir. Tabi eğer bilginiz yoksa bu konuda..

Saygılarımla ,
  • Merhaba,

Dedicated & Reseller Düşünürseniz Yardımcı olmaya çalışırız.

www.meyabilisim.com
    MSN : sales@meyabilisim.com
    Tel : 0324 238 50 59
  • yaw dün ne oldu msn e anlamadım. kusura bakmayın görüşmeyi de tamamlayamadık.

size ungun olarak aşağıdaki linktekini önereyim.

özellikleri:

İşletim Sistemi : Linux

İşlemci : Intel(R) Core(TM)2 CPU 6600

RAM : 512 MB

Hard disk : 60 GB

Hat Hızı : 10 Mbit

Aylık Trafik : 125 GB

Ip Adresi : 2 Adet

Kontrol Paneli : Plesk 7.5

fiyatı: AYLIK 74.25 YTL+Kdv

Türkiye Lokasyonlu Vit.com.tr de. kesinllikle öneririm.

Link:http://www.vit.com.tr/index.php?aid=olg89016

kolay gelsin

• VPS'te karar kılarsanız 1 hafta sonra stoklara girecek olan TR lokasyonluı server'dan size fiyat verebilirim. Ayrıca şuanda stoklarda olan Almanya server'dan da VPS fiyatları verebilirim size. Ancak dediğim şeyleri göz önüne alırsanız daha sonra sorun yaşamazsınız

Saygılarımla ,
  • quote:

Orjinalden alıntı: lynx23

yaw dün ne oldu msn e anlamadım. kusura bakmayın görüşmeyi de tamamlayamadık.

size ungun olarak aşağıdaki linktekini önereyim.

özellikleri:

İşletim Sistemi : Linux

İşlemci : Intel(R) Core(TM)2 CPU 6600

RAM : 512 MB

Hard disk : 60 GB

Hat Hızı : 10 Mbit

Aylık Trafik : 125 GB

Ip Adresi : 2 Adet

Kontrol Paneli : Plesk 7.5

fiyatı: AYLIK 74.25 YTL+Kdv

Türkiye Lokasyonlu Vit.com.tr de. kesinllikle öneririm.

Link:http://www.vit.com.tr/index.php?aid=olg89016

kolay gelsin

ben inceledim siz koptunuz sanırım merak etmeyin.Bu arada D!Gé bahsettiğiniz VPS in özelliğini inceleyebileceğim bir yer var mı?Bir de makiina yönetiminde en çok hangi sorunlarla karşılaşabilirim?Herkese ilgisi için teşekkürler

unutmadan lynx23 kontrol paneli plesk değil de cpanel olmasını tercih ederim plesk hiç kullanmadım hep cpanel e alıştığım için linux sunucu olması lazım ve tabiki cpanel olmalı

• www.aselhosting.net/vps.php

Burdan inceleyebilirsiniz. cPanel lisansı olarak fiyatlara 20 $/ay ek olarak eklemelisiniz.

Diğer yönetim konusuna gelince linuxta hiç bilgim yok açıkçası ne gibi sorunla karşılarşırsınız bilmem fakat gerekli önlemler alınmazsa windowsda olduğu gibi sorunlar yaşarsınız. Çünkü dediğim gibi VPS'in dedicated tek farkı paylaşımlı olmasıdır. Yoksa oda bir sunucudur ve ciddi yönetim gerektirir

Not : TR lokasyon 1 hafta içinde aktif olacaktır. Eğer TR lokasyon isterseniz o vps fiyatları da eminim hoşunuza gidecektir

Saygılarımla ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D!Gé -- 5 Haziran 2007; 14:18:19 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.