Şimdi Ara

Dedeman Aquapark fırsatı - Antalya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.836
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fırsat devam ediyor 1 Eylül e kadar geçerli ve bayram dahil değildir.

Antalya planı olanların kaçırmaması gereken bir eğlence, ben 4 adet aldım :)

http://www.sehirfirsati.com/deals/antalya/aquapark-dedeman-royce-heyecan-eglence/8702236

Edit : Fırsatın bitmesine son 2 gün 21 saat 54 dakika

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fırsatsız normal fiyat listesi

Normal giriş listesi sitesinden alıntı.

GİRİŞ ÜCRETLERİMİZ

TAM GÜN 42 TL

YARIM GÜN(14:00'dan itibaren) 28 TL

ÖĞRENCİ 25 TL

ÇOCUK (7-12 Yaş) 22 TL

0-6 Yaş ve 6O Yaş Üzeri Ücretsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 30 Temmuz 2012; 14:15:46 >

• Eğer yemek dahil değilse fiyat uygun değil. Dedeman yerine Konyaaltı'ndaki Aqualand çok daha güzel bence. Girişi de 1-2 sene önce 10 lira civarıydı. İçeride yemek içmek en ucuzundan 10 liraya mâl oluyor tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Eğer yemek dahil değilse fiyat uygun değil. Dedeman yerine Konyaaltı'ndaki Aqualand çok daha güzel bence. Girişi de 1-2 sene önce 10 lira civarıydı. İçeride yemek içmek en ucuzundan 10 liraya mâl oluyor tabi.

konyaltı da giriş artık 42 TL. , Dedeman Aqua Beach de de öyle 42 TL.

Direkt gittiğinde Antalya da 42 TL den aşağı bulamıyorsun Aquapark zaten 2 tane var benim bildiğim

Düzeltme : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 30 Temmuz 2012; 14:09:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

Arkadaşlar fırsat bitmek üzere 1 Eylül e kadar geçerli ve bayram dahil değildir.

http://www.sehirfirsati.com/deals/antalya/aquapark-dedeman-royce-heyecan-eglence/8702236

Edit : Fırsatın bitmesine son 1 saat 20 dk

Kardeş anca 1 saat mı kala haber veriyorsun ya ? Kaçırdık fırsatı bu sefer.Antalyaya giderdim sırf bu aquapark muhabbetine.Kuşadası aquafantasy den sıkıldım artık değişik ve güzel geldi görüntüsü.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

quote:

Arkadaşlar fırsat bitmek üzere 1 Eylül e kadar geçerli ve bayram dahil değildir.

Edit : Fırsatın bitmesine son 1 saat 20 dk

Kardeş anca 1 saat mı kala haber veriyorsun ya ? Kaçırdık fırsatı bu sefer.Antalyaya giderdim sırf bu aquapark muhabbetine.Kuşadası aquafantasy den sıkıldım artık değişik ve güzel geldi görüntüsü.

Selam

Ben 24 Agu da Antalya da olacağım, defalarca kez fırsat için ön sipariş verdim mail attım yapmadılar.

Yapa yapa son tarih 1 eylül olan bir kampanya yaptılar benimde sabah haberim oldu :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 30 Temmuz 2012; 12:11:13 >

• Şu an baktım fırsat devam ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

Şu an baktım fırsat devam ediyor

Evet fırsat devam ediyor. Antalya ya yolu düşen yada orada yaşayanlar için güzel bir fırsat.
    Tüm gün boyunca 24 TL.

Normal giriş listesi

GİRİŞ ÜCRETLERİMİZ

TAM GÜN 42 TL

YARIM GÜN(14:00'dan itibaren) 28 TL

ÖĞRENCİ 25 TL

ÇOCUK (7-12 Yaş) 22 TL

0-6 Yaş ve 6O Yaş Üzeri Ücretsizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 30 Temmuz 2012; 14:08:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antalya - avsallar arası ulaşım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Küçük bir bilgi daha vereyim isterseniz Falezler den denize girme imkanıda mevcut :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Eğer yemek dahil değilse fiyat uygun değil. Dedeman yerine Konyaaltı'ndaki Aqualand çok daha güzel bence. Girişi de 1-2 sene önce 10 lira civarıydı. İçeride yemek içmek en ucuzundan 10 liraya mâl oluyor tabi.

konyaltı da giriş artık 42 TL. , Dedeman Aqua Beach de de öyle 42 TL.

Direkt gittiğinde Antalya da 42 TL den aşağı bulamıyorsun Aquapark zaten 2 tane var benim bildiğim

Düzeltme : İmla

çünkü ikisede aynı işletmeye bağlı....
  • Fırsat devam ediyor.

Dedeman Aquapark'ta Adrenalin Rüzgarı! Aquapark'a Giriş, Gün Boyu Eğlence ve Royce Enerji İçeceği 48 TL Yerine 24 TL!

Fiyat: 24,00 TL
    İndirim Kazancınız
    50% 24,00 TL
    Bu Groupon'u Hediye Edin!
    Bu Groupon için kalan süreniz:
    2 gün 02:56:
  • guzel gorunuyırr
  • bodrum dedeman aquaparka gitmiştim yakala.co fırsatı ile

aquapark güzel gerçekten çok eğlenceli geçti

girişte tüm çantaları arıyorlar, su dahil ne kadar yiyecek içecek varsa alıyorlar bu sinir bozucu
  • antalyaya gittiğimde kesin gidiyorum dedeman'a
    öğrenci oldugum için 25 liraya giriş yapıyorum tam biletin 40 küsür oldugunu şmdi öğrendim
  • kaçıranlar için antalyada esnaf odalar birliginn çıkarmış oldugu bir kart var vıp kart die kaleiçinde fln satılıyo . o kartlada indirimli girebliosnz aynı fiyata. bi sürüde indirimi vardı lunaparkta fln. 5 liraydı kart. gören olrsa aklında bulunsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.