Şimdi Ara

Dedem suratıma salata fırlattı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Bugün arkadaşları bizim eve çağırmış iftar yapcaktık beraber.Tam oturduk duamızı ediyoruz filan bi baktım yanağıma bir tane hıyar geldi olağanca hızıyla.Bi döndüm sağa dedem bağırıyor eşşoleşşek niye yapmadın ulan salatayı yarım saattir bekliyorum dedi.Normalde babam salata yapıyor dedeme ben de kızdım BEN TORUNUNUM DEDE YA Bİ RAHAT BIRAK YA NE BİÇİM DEDESİN SEN YA dedim.O da biraz ürküp içeri gitti.Tabi arkadaşlara rezil oldum bu hıyarı da ne yapsak acaba filan dediler kendi aralarında.Ben de sinirlendim bu sohbete hemen babamın yanına gittim.Dedim ki babam ya yeter artık bıktım dedemin saçma davranışlarından beni rezil etti arkadaşlarımın yanında ya dedim,o da oğlum boşver dedi yaşlı adamcağız ne yapacağını bilmiyor dedi elindeki bulaşığı kurularken bi taraftan.Ben de acaba dedim dövsek mi dedemi beraber olup haa baba dedim,o da şöyle bir baktı doğru söylüyorsun lan hadi gel öldürelim dedi.Ben hemen mutfaktan 2 tane tava çıkardım ellerimize aldık dedemin odasına doğru yola çıktık,koridor karanlık tabi.Odasını yavaşça açtık ama bir de ne görelim?Cam açık,ve odada kimse yok.Sonra tavana bakınca birden üstümüze ateşler gelmeye başladı.Dedem meğerse gandalfmış,2-3 sene profesyonel büyücülük yapmış yani bize ateş toplarını fırlatırken bağırırken anladık,şimdi ne yapsak arkadaşlar biz akıl hastanesinden arkadaşları mı çağırsak ne yapsak?

• okumayın gandalf dede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan başlığı görünce bastim kahkahayi
    İyi varsın Konu Dışı

• Biz de inancaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CTRL + F

"balgam"

aranıyor...

bulunamadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlie Chaplin -- 17 Temmuz 2014; 23:34:26 >
  • Gandalf detected

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kocam Yemek ısmarladı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gandalf dede

• #oxi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.