Şimdi Ara

dedem iddaa oynuyo beyler. detaylar içerde..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dedemle ortak iddaa kuponu yapalım dedik yola koyulduk. dedem eski kulağı kesiklerdendir büyükbabası sigara içerken yakalamış bnun en sevdiği kulağını kesmiş. neyse girdik bayiye bülten arıyoruz önümüzde keline kodumun arap şükrüsü kupon dolduruyo. görsen öss ye girse o gazla gaziyi kazanır. oturduk bunun yanına başladık doldrmaya dedem neye oynuyosa ona oynadım bu bana ters ters baktı neden kopya çekiyosun bu davranışın beni çok incitti dedi 3 yıldır yanında gezdirdiği sorduğumda zamanı gelince öğrenirsin dediği soba borusunu kulak mememe sürttürdü. bi görsen her yer soba kurumu oldu saygımdan dedeme el kaldırmadım ama ucan tekmelerimden haketmişti. en sevdiğim hayvan olan komodo ejderinin mokundaki boncuğu üreten çin fabrikasındaki ustabaşından öğrendiğim aramızda uydurduğumuz h.v.a kodlu ölüm vuruşunu yaptım. bu kalkan açtı engelledi ölüm vuruşunu. sonra sigarasını yaktı biyandan ossuruyo bi yandan tellendiriyo mekan sahibi ismayil abi sigara yasak olduundan yazarkasayı dedemin en sevdiği saçına attı. bayılma numarası yapıyo bu hemen ossurdum azına kalktı bu kendine geldi sigarasını verdi bana tutmam için gerildi gerildi dışarıya kadar çıktı. açtı kollarını koşa koşa geliyo aha dedim ölümlü vuruş geliyo baktım ismayil abi de kollarını açtı bunlar barıştı. elimde sigarayı gören ismayil abi 50 lira ceza kesmek zorundayım dedi bnm fakir olduğumu bilmiyomusun 100 lira kes dedim beni kırmadı 250 lira kesti. akşam oldu kupona baktık yatmışız yine lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kertmeyenkele_ -- 1 Aralık 2013; 18:32:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.