Şimdi Ara

Dede yadigârı 92 şahin mi ? Yoksa vosvos mu almalı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu şahini al derim tertemizde bak devam et gerek yok vosvosa falan arac gördüğüm kadarıyla sarı sinyallerine kadar tertemiz fazla düşünmeyin derim çünkü o sitede bu arac fazla durmaz alır birisi telef olur böyle şahinleri piyasada bulmak cok zordur iyi düşünün derim hem hatıralarınız varmıs alın derim garajda temiz boya koruma cila vs güzel temizce muhafaza edin siz düzgün olduktan sonra kimse size apaçi demez bunun kadar olmasa da 92 model yıpranmamıs bir sahinim var bu an benim düzgün kullanıp abartılı bişi yapmadığınız müddetce hiç bi sorun olmaz ben açıkcası elimden geldiğince klasikleştirmeye çalışıyorum içinde 1970 1960 müzikleri dinliyorum hafif (fazla olmamak kaydıyla) yüksek sesle süper oluyor açıkcası vos vos falan hikaye bu arada yaşım 18 zevk meselesi ancak bu denli temiz bir şahin ve hatıralar bi apaçinin eline geçerse o zaman üzülürsünüz işte saygılar...

• Şahini kaybetmeden alın.Pişman olursunuz vosvosu her zamn bulabilirsiniz ama şahini bir daha bulamaya bilirsiniz.92 şahinin farkını diğerlerine binince anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skuti61 -- 16 Nisan 2013; 14:14:20 >
  • sizin bileceğiniz iş en nihayetinde ancak pek fazla inatlasmamak gerek piyasada 8500 TL yi ne ölü şahinlere istiyorlar bence dikkatlice düşünün derim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.