Şimdi Ara

deck tracker kullanan varsa yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bazı classların kartları çıkmıyo. druid ve warrior class cardlarını bulamıyorum deck trackerda. guncelleme reset falan naapmam lazım ? silip tekrar yuklemekte istemiyorum bi sürü deck var

• Hocam güncellediniz mi? Yeni kartları bu şekilde aldı benim ki.
  • benim de deck tracker'ım kart saymıyor reno jackson açtıktan sonra bir kullanayım dedim boşu boşuna indirmiş oldum
  • hikmetataman H kullanıcısına yanıt
    son surumu kullanıyorum bi sıkıntı olmadı guncellemeden sonra. bi anda durup dururken 2 classın kendi kartları trackerda kayboldu
  • Hocam program acilirken bir uyelik soruyor gormussunuzdur. Orada bir uyelik acip decklerinizi upload edebilirsiniz. Daha sonra silip tekrar yuklediginizde, login olarak eskileri getirtebilirsiniz diye dusunuyorum ama ben denemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcorleone

Hocam program acilirken bir uyelik soruyor gormussunuzdur. Orada bir uyelik acip decklerinizi upload edebilirsiniz. Daha sonra silip tekrar yuklediginizde, login olarak eskileri getirtebilirsiniz diye dusunuyorum ama ben denemedim.

Evet hesap açıp o hesapla girdiğinizde oluyor. Yaptığınız deck'leri, statları, geçmiş oyun datalarını vs. Hearthstats sitesi ile güncelleyebiliyorsunuz.

Kart sayma kısmı için desteyi düzgün bir şekilde tanımlamanız, Use yaptıktan ve sonrasında Overlay aktif hale getirmeniz lazım. O zaman kart destesi sağ tarafta görünür; solda da rakibin oyandığı kartları gösterir.
  • Arkadaşlar deck tracker linki verebilecek varmı son sürümünü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.