Şimdi Ara

DECATHLON - FIRSTHEAT ERKEK KAYAK/SNOWBOARD MONTU - 69,99 TL (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
6
Favori
4.873
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2000mm su geçirmezlik medir yahu su geçirir yaz daha iyi. 100gr dolgu varsa baya sıcak tutması lazım. Sahil şeridine fazla bile. İç kesimlerde kış bastırana kadar yeter.

Etek lastiği olmayan kayak board montu mu olurmuş? Dekatlon uydur uydur sat koleksiyonu. Beğendiyseniz alın giyin en azından iş görür. Dağa gitmek için almayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soonkaya

Bugün geldi xxl almıştım keşke l falan alsaydım çok büyük geldi geri göndermekte zor geldi giyerim böyle ama çok hoşuma gitti

Boy kilo?

• quote:

Orijinalden alıntı: ucandeve

1,85 145 kiloyum. Bana olur muı?

Normalde nerden alışveriş yapıyorsunuz?
    Bende 183 123 kiloyum. Üzerime giyecek birşey bulamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2yumurta1sucuk

quote:

Orijinalden alıntı: ucandeve

1,85 145 kiloyum. Bana olur muı?

Normalde nerden alışveriş yapıyorsunuz?
    Bende 183 123 kiloyum. Üzerime giyecek birşey bulamıyorum.

Bende de boy 1.78 kilo 123 :( Bir mont alayım dedim 1 ay sonunda buldum 2 kat pahalıydı ama mecbur kaldım aldım:(
    Fitnessa yazıldım hedef 95
  • Ben bütün kışı bunla ve üstüne böyle bir yağmurlukla geçirdim ve bu zaten çok sıcak tutuyor yağmurluğa gerek dahii kalmıyor..İsteyenlere tavsiyemdir
    siyah olanından almıştım.2.ci yılıma girdi hala iyi derecede.

http://www.ebay.es/itm/Anapurna-de-Geographical-Norway-Hombres-Chaqueta-Polar-Unilateral-Hombre-203-/371114824247
  • TwiNChiL T kullanıcısına yanıt
    1.98 boy, kilo 110
  • 2yumurta1sucuk 2 kullanıcısına yanıt
    1.80 - 115
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

1 adette ben aldım bakalım. Normalde M giyerim ama arkadaşın dediğinden ötürü S aldık. O da büyük gelirse XS ile değiştiririz.

Maalesef S büyük geldi. XS ile değiştireceğim.
  • quote:

quote:

1 adette ben aldım bakalım. Normalde M giyerim ama arkadaşın dediğinden ötürü S aldık. O da büyük gelirse XS ile değiştiririz.

Boy ve kilonuzu öğrenebilir miyim? Alacak arkadaşlar açısından açıklayıcı bir bilgi olur. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperturgay

quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

Hocam ben S giyiyorum, ki o bile hafif bol duruyor.
    Boyum 183, kilom 83.. omuzlarım falan geniş atletik adamım :P
    Bence normalde giydiğiniz bedenin 1 boy küçüğünü alın.. XL olur gibime geliyor.

Sağolun, XL alayım o zaman
    1.90 - 120kg olunca 3XL bile dar gelebiliyor, o yüzden tedirgin oluyorum küçük beden ürün almaya :)
    Sitede göğüs genişliği 121cm - XXL olunca emin olamamıştım.
    Teşekkürler.

Ürün geldi (XL), çeyrek beden büyük gibi, kalın kazakla giydiğimde tam olacak gibi.
    L olmazmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: byozzy

quote:

quote:

Boy ve kilonuzu öğrenebilir miyim? Alacak arkadaşlar açısından açıklayıcı bir bilgi olur. Şimdiden teşekkürler

Boy 173 cm, kilo 80. Omuz ve kol kısımları uzun. Hafif de kendi uzunluğu uzun geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 15 Şubat 2016; 15:09:00 >

• Babam için aldım ürünü 90 kg civarı 173 boy m beden oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

Üzerime olup olmayacağından emin olamadığımdan Bayrampaşa mağazaya gittim.
    Mağaza satış fiyatı 89.99 tl. idi, ben de internetten aldım. boy 183, kilo 72.
    M bedende rahat ettim. S beden hareketlerimi kısıtlıyordu, ancak internet
    satışında M beden olmadığından S aldım. Kargoyu bekliyorum.

Haberdar ettiği için Xaero'ya teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitmiş herhalde 89.99 yazıyor
  • Decathlonda ürünler güzel ama kilolu insanlara pek hitap etmiyor.
  • Zirgoth kullanıcısına yanıt
    Kilolu değil de göbekli kişilere, desek bence daha doğru olur. Dar kesim olmayan ürünlerin bedeni yeterince geniş oluyor. Normalde M beden giyinen biri için S beden olabiliyor. Dar kesimde iş değişiyor biraz. Bunun yanında, markaya göre de farklılık gösteriyor. Mesela Domyos markalı tişörtler Kalenji'ye göre birazcık daha bol gibi.
  • quote:

quote:

XS geldi ve tam oldu.
  • quote:

quote:

quote:

XS geldi ve tam oldu.

179, 100 kilo ne önerirsiniz? izmirdeyim hava soğukluğu gitti ilk bahar giyilirmi

• lnsurgent kullanıcısına yanıt
    Hocam M size olur gibi. İstanbulda havalar soğuk ama arkadaşların söylediği gibi çok sıcak tutma olayını pek göremedim. Ama içi polarlı olduğundan baharda terletir gibi. İzmirde maksimum 1 ay giyersiniz herhalde.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • normalde m yada s giyerim, s sipariş verdim. mağazadan alınca kargo ücreti kesmiyormuş ben de mağazaya gelsin o zaman dedim. ama mağazada denedim ve mont üzerime büyük geldi. mağaza içinde değişim yapmak istediğimi söyledim, burdan 69,99 a aldığım mont mağazada 89,99 olduğundan 89,99 saydılar ve üzerine 30 lira daha ekleyip seri sonu cok daha güzel bi mont aldım. konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.